سرویس 512 و سرعت دانلود 25 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی کمه!!!!!!!!!!
سرویس 512 و سرعت دانلود 25 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی کمه!!!!!!!!!!
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
Last edited by ghelmaan; 04-01-2009 at 16:10.
تر خدا يكي بگه من چه كار كنم؟؟؟
من قبلاً از سپنتا سرويس داشتم بعدش راضي نبودم قراردادمو فسخ كردم رفتم با شاتل قرارداد بستم.
حالا مشكل من از اينجا شروع شد:
بعد از يك هفته هنوز خط من رانژه است. و سپنتا هنوز تجهيزاتشو جمع نكرده. شاتل رفته وصل كنه ديده كه خط من آزاد نيست. من زنگ زدم سپنتا گفتش ما نامه زديم مخابرات بايد جمع كنه. زنگ زدم مخابرات بعد از كلي اتلاف وقت طرف گفت از سپنتا هيچ نامه اي نيومده. دوباره زنگ زدم سپنتا گفتن كه ما نامه زديم ديگه به ما ربطي نداره. بعد از كلي حرف زدن شماره نامه اي كه سپنتا زده زنگ زدم مخابرات گفتم و اونا گفتن كه همچين نامه اي دريافت نكردن.
الان شاتل مي خواد وصل كنه نمي تونه. مخابرات پاس ميده به سپنتا و اونا هم پاس ميدن به مخابرات.
يكي بگه من چيكار كنم . يك هفته كار من شده زنگ زدن به مخابرات و سپنتا.
ولی سپنتا یه روزه خط منو از رانژه در اورد...دمش گرم
راستش این بازی ها که شرکت ها در میارن ، واقعا آزار دهنده است . ( فکر کنم به شخص شما بود توصیه کردم که با تلفن پیگیری کنید ، درسته ؟ )
به احتمال زیاد ( اگه اتفاقی برای نامه نیافتاده باشه ) یا سپنتا داره دروغ می گه ، یا مخابرات ( که احتمال اولی رو بیشتر می دونم ، می دونم سخته ، اما ) کمی تحمل و صبر داشته باشید و با تلفن پیگیری بفرمایید .
یادمه اون موقع ، تنها کسی که خوب جواب می داد معاونت مرکز بود ( برا من که این جوری بود ، به همه جا هم اکسس داره ) می تونید از ایشون هم کمک بگیرید ( اگه مثل کارمندان مخابرات ، طلب ارث پدر مرحوم رو نداشته باشن)
باید تعامل خوبی داشته باشید تا جواب بگیرید ، اگه ول کنید ، شاید یه هفته دیگه هم طول بکشه، اما با پیگیری ، احتمالا کمتر . برای خرج رانژه هم بیتشر بچه ها مشکل داشتن، پس فقط تحمل داشته باشید و صبر کنید ( التبه چنین چیزی رو به شرکت نشون ندید که دیگه کارتون تمومه )
امیدوارم مشکل تون حل بشه ( می دونم راه قطعی ندادم ، اما هر چی که به ذهنم می رسید رو عرض کردم ، شاید بتونه موثر باشه ، اگه هم نه که ببخشید)
یا حق![]()
دوست عزیز بهترین راه اینه که حضوری بری نامه رو بگیری و بدی مخابرات محلتون
مرسي از راهنمايي شما. آيا سپنتا نامه به خود من ميده كه ببرم مخابرات يا اگه بخوام برام فكس مي كنن؟؟؟
اگر هست كه همين فردا ميرم دنبالش...![]()
اين قضيه، عينا براي من هم پيش آمد. وقتيكه مي خواستم از پارس آنلاين به صبانت بكوچم.
حدود 4 هفته طول كشيد تا خطم از رانژه پارس آنلاين در آمد
البته مشكل از طرف پارس آنلاين نبود چرا كه آنها همان روز اول، درخواست كتبي شان را به مخابرات براي تخليه رانژه خط من ارسال كرده بودند و حتي حتي جواب آن نامه را هم از طرف مخابرات دريافت كرده بودند!
جالب ايجاست كه مخابرات هم فرداش در نامه اي به پارس آنلاين نوشت: كه خط فلان از رانژه درآمد!
در صورتيكه از رانژه در نيامده بود!
پارس آنلاين هم مي گفت ما وظيفه مون رو انجام داديم و ديگه به ما مربوط نيست.
براي همين من رفتم شركت پارس آنلاين و يك كپي از نامه اي كه به مخابرات ارسال كرده بودند رو گرفتم و حضورا بردم به مركز مخابراتي منطقه مون.
ولي مركز مخابراتي به من گفت بايد از مركز به ما ابلاغ شود تا خط شما را از رانژه تخليه كنيم!!!
ديگه داشتم نااميد مي شدم كه به ياد بازرسي مخابرات افتادم.
از همان كپي نامه يك اسكن گرفتم و به بازرسي مخابرات استان و كشور و ... ايميلش كردم. قضيه رو هم شرح دادم.
بالاخره بعد از 4 هفته، خط من از رانژه تخليه شد.
كلا مخابرات خيلي خيلي شير تو شير است.
Last edited by Nevissande; 23-09-2008 at 21:26.
والا من یک سال و نیم پیش بچههای مخابرات گفتم نامه ات اومده داره برگشت میخوره باهاشون صحبت کردم گفتن برو بگیر بیا. ما هم رفتیم گرفتیم آوردیم.
قبول کردن یا نکردن مرکز مخابراتی بستگی به برو بچهها اونجا و برخخود خودت داره. برای ما که از اون روز با 4 تا شون خیلی رفیق شدم
ممنون بابت این خبر داشتم سکته میزدم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)