فکر نکنم اومده باشه
فکر نکنم اومده باشه
سلام.
من دنبال یه mp3 player خوب و بادوام میگردم با این مشخصات:
ویژگیهایی که میخوام حتماً داشته باشه:
1. پخش mp3 و wma
2. ضبط صدای محیط
3. رادیو و ضبط از رادیو
4. نمایش زمان طیشده حین پخش موسیقی
5. جلو و عقب رفتن سریع ترک (یه مدل دیدم که سرعت جلو رفتنش، مناسب فایلهای دوساعتهای که من زیاد گوش میدم نیست.)
6. وقتی خاموش میشه، یادش باشه که کجای چه trackای رو داشته پخش میکرده و بعد از روش شدن، از اونجا ادامه بده
7. امکان انتخاب folder برای پخش (یعنی folderها رو نشون بده و بشه از بینشون انتخاب کرد- آخه ظاهراً بعضی مدلها اینو ندارن!)
8. انتقال فایل از کامپیوتر بدون نیاز به نرمافزار مخصوص دستگاه
9. در صورت داشتن باتری داخلی، زمان شارژ نگهداشتن و مدت پخش زیاد باشه و مدت خوبی دوام بیاره و مجبور نشم زود باتری رو عوض کنم
ویژگیهایی که اگر داشته باشه، خوشحال میشم:
1. Line-in برای ضبط مستقیم صدا
2. امکان اضافه کردن حافظه
3. استفاده از باتری قلمی (شرمنده، با باطری داخلی احساس ناامنی میکنم!)
خیلی خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فکر نکنم اومده باشه
"digikala"
البته این رو باید کسی که هر دو دستگاه رو داره و می تونه مقایسه کنه بگه .. اما من شک دارم انقدر تفاوت عملکرد داشته باشن... ضمن اینکه از نظر تصویری S9 به D2 ترجیح داره از نظر من و حتی اگه درصدی هم کندتر باشه، به نظر من باکی نیست.
الیمپوس کمیاب تره و حتی در تهران هم مدل به مدل و هفته به هفته شاید گیر بیاد یا گیر نیاد... به نظر من همچنان سونی ترجیح داره بهش.
بله - موجوده...
البته عملکرد که سایت رسمی iriver بسیار ضعیفه .. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم اینو گفته بودم) .. اما از بررسی مشخصات این مدلها من صرفاً تفاوت ابعاد و وزن به نظرم می رسه... اگه تفاوت دیگه ای دستگیرت شد به ما هم بگو.
بعضی از مواردی که اشاره کردی رو اکثر پلیرها دارن و اصلاً اگه نداشته باشن عجیبه! .. بعضی موارد رو هم برعکس، دیگه الان کمتر پلیری هستش که داشته باشه (مثلاً باتری قلمی) ...
ضمن اینکه بودجه موردنظرت رو هم بگو ... حداکثری که می تونی هزینه کنی.
چندتا انتخاب که میتونی بهشون فکر کنی u5 از cowon (زیر 100 تومن) - باز از cowon ، مدل i7 هم بسیار مدل خوبیه (بالای 100 تومن) ... کریتیو هم یکی دو مدل خوب داره که خیلی از این خواسته های شما رو براورده می کنن .. مثل موزائیک ..
البته مدلی که همه این نیازها رو برآورده کنه به سادگی گیر نمیاد و مدلهایی که ذکر کردم، هرکدوم یکی دوتا از نیازهای شما رو ندارن ... سری E از iriver هم خیلی خوبه که افزایش حافظه هم داره ظاهرا.
من که پلیری نمی شناسم باتری قلمی بخوره. ولی اکثر این مشخصاتی که نوشتی با مشخصات پلیرهای کووان مخصوصا D2 همخونی داره.
سیمور جان ظاهرا اندازه lcd هم 2.8 اینچ شده والبته عملکرد که سایت رسمی iriver بسیار ضعیفه .. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم اینو گفته بودم) .. اما از بررسی مشخصات این مدلها من صرفاً تفاوت ابعاد و وزن به نظرم می رسه... اگه تفاوت دیگه ای دستگیرت شد به ما هم بگو.
فکر کنم اون سیستم d-click هم 2تا دکمه لمسی اضافه شده
از شما و prowler88 بابت راهنماییتون ممنونم.
خب طبیعیه که ترجیح میدم خیلی گرون نباشه - حدود صدهزار تومن باشه خوبه. ظاهراً Transcend MP860 و Iriver E150 و Zen v plus (نمیدونم آخری در بازار هست یا نه) بیشتر این مشخصات رو دارن، ولی من نمیدونم این دستگاهها کیفیت کارشون و دوامشون چطوره. فکرش رو بکنین، اینقدر خرج کنم و بعد دستگاه زیاد عمر نکنه.
ضمناً نمیدونم از کجا و با چه گارانتیای باید خرید کنم که بعداً هم در دورۀ گارانتی و هم بعد از اون، مشکلات احتمالی رو حل کنن.
ممنون میشم اگه بازم لطف کنین و راهنماییم کنین.
Creative EZ300 گزینه خیلی عالی برای شما هست : 8گیگ 110 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)