لایسنس فعال سازی avast IS
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لایسنس فعال سازی avast IS
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مدل فری هم لایسنس لازم هست ؟ ( بعد سی روز چه طور؟)
سلام
دوستان امروز اوست واسه من آپدیت نمیشه و مرتب ارور میده
قبلا خیلی راحت در عرض چند ثانیه با کمترین حجم آپریت میشد ولی امروز خیلی ترافیک مصرف میکنه و آپدیت هم نمیشه
الان حدود 1 دقیقه ست میخواد با سرعت 100 کیلو بایت آپدیت بشه ولی هنوز تا نصفه هم نرفته در حالی که روزای قبل در عرض 10 ثانیه آپدیت میشد !!!
مشکلش چیه ؟؟؟
در صورتی که نخوایم ثبت نام کنیم در سایت چه طور ...
آیا با سریال تنها می شه رجیسترش کرد ... یا حتما باید کرک بشه .. ( چه نسخه ی رایگان ... و یا حرفه ایش )
Last edited by tajrobenik; 04-09-2011 at 12:56.
این مشکل بخاطر تنظیم نبودن زمان سیستمتون در هنگام نصب است ...
نسخه های پولی لایسنس قانونی دارند و احتیاج به کرک نیست ، لایسنس رو باید از قسمت subscription وارد نرم افزار کنید.
یک لایسنس معتبر پست اول این صفحه گذاشتم اگر اون رو به محصول بدید خود به خود محصول به کاملترین نسخه تبدیل میشه ( البته با اپدیت )
نسخه های رایگان که عرض کردم با یک سریال ساده تا 1 سال فعال میشه و هیچ مشکلی هم نداره. ثبت نامش هم خیلی کوتاه هست.
دوستان پروسه ای به نام AvastSvc.exe پهنای باند اینترنت رو اشغال می کنه. می خواستم بدونم دلیلش چیه و چطور می شه جلوشو گرفت؟
![]()
این پروسه گارد وب هست ،
اسکریپت ها ، عکس ها و پلاگین ها از این تونل رد میشن و اسکن میشه ، در حقیقت بین اینترنت و مرورگر قرار گرفته ، پس : پهنای اضافی نگرفته و نباید هم بلاک بشه.
ممنون از توضیحتون.
یه پروسه هم به نام svchost.exe پهنای باند رو اشغال می کنه. من بلاکش کردم و سرعت بهتر شد. می شه بگید اون چی هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)