بابا تو كه خودت يه پا فروم باز شدي اگه صفحه صد به قبلو نگاه كني همه مسايل توش جواب داده شده
بابا تو كه خودت يه پا فروم باز شدي اگه صفحه صد به قبلو نگاه كني همه مسايل توش جواب داده شده
ای بابا کینگس چیه؟
فکر نکنم کسی دیگه این بازیو داشته باشه کلا.برا همین بهتره خودت ردش کنی...
کجاش گیریدی؟کینگس کیه؟![]()
بابا منظورش اسم سيو است من دارم چجوري بدم؟ صفحه هاي قبلي هم هست![]()
ميتوني توي سايتي مثل راپيد شير آپلودش كني و ادرسش رو بزاري اينجا..من دارم چجوري بدم؟
بابا اين كارهخودمم بلدم (هزار تا سايت آپلود فايل هم مي شناسم) اما وقت و حالشو ندارم
![]()
ببين خودت برو توي سايتبعد بازي پرنس را سرچ كن يك سيو كاملشو دانلود كن حال كنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من اگه میشه یکم توضیح در مورد جایی که هستی بده ، چون من خیلی وقته که این بازیو دیگه بازی نمی کنم ، الآن یادم نیست شما کجا گیری .
در ضمن اگه از روی سیو بقیه بخوای بازی کنی که دیگه بازی فاز نمیده چون وقتی سیوها رو داری هی میخوای بری مراحل بعدی .
یه توضیح کامل در مورد جایی که هستی و مشکلت بده تا ایشاا... مشکلتحل بشه .
موفق باشی
اگه منظورت هنگام جنگ با اون دوتا قوله است ابتدا برو با اوني كه شمشير دستشه بجنگ اون يكي كه تبر داره مياد به دوستش كمك كنه تبرش توي زمين گير ميكنه بعد برو و اسپيد كيل رو شروع كن و هردو رو بكشنوشته شده توسط mr.gamer
من رسيدم به كينگس رود و نميدانم چه كارش كنم.
هيچ راهي نداره كه اون شمشير داره مضاحمه مبارزه نشه .
چون من تا ميام بزنمش مياد منو يه فس حسابي مي زنه
راهنماي كامل بازي(البته انگليسي)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیديه اپلود يك مگابايتي كه حال و حوصله نميخوادبابا اين كاره خودمم بلدم (هزار تا سايت آپلود فايل هم مي شناسم) اما وقت و حالشو ندارم![]()
![]()
Last edited by am2; 03-11-2007 at 23:06. دليل: هويجوري
سلام.
میشه راهنمایی کنید این قسمت بازی باید چی کار کنم؟
بالای بالکن رفتمو اهرم رو هل دادم که یه چیزی شبیه پنجره که از کنارش آب میومد بسته شد.
ولی الان نمی دونم باید چی کار کنم.
اسم سیو مرحله هم اینه:The upper city
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)