دفعه اول که تلویزیون هفت رو نشون داد تو اون قسمت مربوط به زن ولگرد که میلز و سامرست میرن عکاسی و اون عکس رو میگیرن... عکس رو نشون داد ...
حواسشون نبوده یا نفهمیدن چیه یا آوانس دادن یا دلشون به حال بیننده سوخته بوده؟؟
دفعه اول که تلویزیون هفت رو نشون داد تو اون قسمت مربوط به زن ولگرد که میلز و سامرست میرن عکاسی و اون عکس رو میگیرن... عکس رو نشون داد ...
حواسشون نبوده یا نفهمیدن چیه یا آوانس دادن یا دلشون به حال بیننده سوخته بوده؟؟
اين پست گمون کنم کامل باشه که سعيد جان گزاشتن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شک نکن حواسشون نبوده چون يه سری از ديالوگ هايه فيلمو حتی سانسور کرده بودن
در ضمن به نظره من دوبله اين فيلم واقعا ضعيف بود واقعا
دوبلش که خیلی خوب بود.
دوسته عزيز کجايه دوبلش خوب بود ان از صدايه برد پيت و اونم از نا هماهنگی ها بينه
حرکاته لب و دوبله شما به اين ميگی خوب؟
ببخشيد من تازه واردم اگر ممكن است آدرس بدهيد چون از آدرسي كه شما داديد چيزي دستگيرم نشد
تائید میشه... با اینکه صدای دوبلر قشنگ بود ولی نمیدونم هول هولکی دوبله کرده بودن یا چی... زیاد رو تصویر نبود... بعضی از دیالوگها رو هم جا انداخته بودن انگار...
مثه اونجایی که اون مرد تنبل رو برده بودند بیمارستان...میلز که خواست باهاش حرف بزنه دکتر میگه اون زبونشو جوئیده و خورده !!! ( این تیکه اش برام جالب بود که با خوردن زبونش زنده مونده!)
این متن فیلمنامه انگلیسی زبان "هفت" هست.نوشته شده توسط bgharani![]()
از كجا ميتوانم متن فيلمنامه هفت را گير بياورم؟!!
در ضمن به نظر من به غیر از دوبله براد پیت بقیه دوبله ها در حد عالی بود (مخصوصا دوبله کوین اسپیسی که استاد ناصر طهماسب به جاشون صحبت می کردند.) اما کیفیت باند صوتی پخش شده از تلویزیون پایین بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پا پیون فیلمی است که ارزش صد بار دیدن را دارد. نمی دنم از بازی فوق العاده استیو مک کویین بگویم یا موزیک فراموش نشدنی جری گلد اسمیت که ارزش فیلم را چند برابر کرده. شاید اگر یک سال زودتر یا دیر تر فیلم تولید می شد .شانس استیو مکویین برای نامزدی یا بردن اسکار بیشتر می شد ولی از بخت بد .نامزد شدن بزرگان بسیاری در اسکار سال 1973 نظیر جک نیکلسون جک لمون .رابرت ردفورد. ال پاچینو و مارلون براندون شانس حتی نامزد شدن را هم از استیو گرفت. در هر حال فیلم فوق العاده است با وجود اینکه مقامات فرانسوی بسیار به فیلم خرده گرفتند.
سلام
موافقم
متاسفانه فیلم بد زمانی به رقابت رفت
البته داستین هافمن رو هم جا انداختین ... بازیش تو این فیلم منو دیوونه میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)