سلام دوستان عزیز
ایدی من قفل شد به من کمک کنید تا بتونم ایدی مو باز کنم
با تشکر جواد
سلام دوستان عزیز
ایدی من قفل شد به من کمک کنید تا بتونم ایدی مو باز کنم
با تشکر جواد
این سایتکه برای یافتن زمان آنلاین شدن افراد هستش برای من باز نمیشه و فی لت ر شده انگارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت مشابهی تو این زمینه هست که اینجور خدمات رو ارائه کنه؟
Last edited by Ship Storm; 24-05-2009 at 14:57.
سلام
آقا جان من هم مشكل پاك كردن از تو آدرس بوك رو دارم
اون آدرسي كه دادين :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين دانلود نميشه. تل 99% كه ميرسه قطع ميشه
ممنون ميشم اگه راهنمايي كني.
سلام دوستان,یه ایدی میکر خوب معرفی می کنیداگه لین دانلودش هم باشه که خیلی خوب میشه.یه ایدی میکر داشتم به اسم Earth Multi Bot Maker نمیدونم چرا چند وقته کار نمی کنه.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
این همه استفاده نا صحیح از چت چرا؟
همه ما می دانیم که می توان از این ابزار در راه صحیحش استفاده کرد انشاء الله در آینده نزدیک از این ابزاری که در اختیار ما قرار داده شده درست استفاده کنیم.
سلام دوستان
من به این مشکل برخورد کردم که وقتی می خوام وارد Yahoo Messenger بشم Data نمیده ولی وقتی میخوام سایت رو باز کنم به راحتی Data میده
در ضمن Yahoo Messenger رو هم پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی مشکل حل نشد
لطفا کمکم کنید فوریه
کاملا کلام شما تایید میشه و امیدوارم در آینده ای نزدیک از این ابزار مفید به بهترین نحو و مفیدترین حالت استفاده بشه
2 تا احتمال میره:
1-isp که ازش اینترنت میگیرید با یاهو مشکل داره(برای امتحان با یک isp دیگه به اینترنت متصل بشید)
2-سیستم عامل مشکل پیدا کرده(ابتدا یک Disk Clanup از درایوی که ویندوز توشه بگیرید و بعد تمم Cookies ها و Cash های اینترنت اکسپلورر رو پاک کنید واگه درست شد که چه بهتر اگه نشد سیستم عاملتون رو System Restore کنید ببینید موفق میشید یا خیر
سلام . میخوام بدونم با داشتن یوزرنیم و پسورد ایدی یک نقر چه کارا میشه کرد ؟ باور کنید قصد من مزاحمت یا فضولی نیست یه مورد مرگ و زندگیه .
کار خاصی نمیشه کردتنها کارایی که میشکرد اینه که بری با اد لیستاش بچتی خودت رو جای اون معرفی کنی و یا به اطرافیان از طرف اون ایمیل بدی و اگه آی دی خیلی مهم باشه و خرید و فروش و از این کارا باهاش صورت بگیره که سو استفاده های دیگه ای هم میشه ازش کرد
باید برید تو بخش help یاهو بخش yahoo mail و اونجا مشکلتون رو به زبان انگلیسی مطرح کنید تا ظرف 24 ساعت جواب شما رو بدند
حالا اون بغل سمت راست نوشته Contact Yahoo! Customer Care روی اون بزن بعد یک ایمیلی که فعال هستش و سالمه رو بزن و sign in کن و بعد برو سوالت رو بپرسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)