تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 1004 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ديشب گوگل كلا از دسترس خارج شده بود و همين فروم هم كامل لود نميشد و مثل عكس زير نصفه باقي ميموند، امروز صبح تو اخبار از وزير ارتباطات كه پرسيده بودن اختلالات ديروز براي چي بوده گفت كه داشتيم ايميل ها رو ساماندهي ميكرديم!!!
    من كه از اين جمله اينو برداشت ميكنم كه داشتن Gmail ها رو بررسي ميكردن، به اضافه اينكه احتمالا داشتن كاري ميكردن كه سرويس گوگل پلاس به كل از ايران قابل دسترسي نباشه هرچند خود گوگل سرويس گوگل پلاس رو واسه ip هاي ايران مسدود كرده
    Last edited by urumchi; 29-07-2011 at 00:42.

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

هرچند خود گوگل سرويس گوگل پلاس رو واسه ip هاي ايران مسدود كرده
    البته اون اول که وارد می شدیم نیاز بود٬ بعد اولین بار اصلا مشکلی با ایران نداره. سخت هم بشه دسترسی به گوگل پلاس رو محدود کرد٬ اگر می خواستند یوتیوب رو با HTTPS فیل۸۲تر می کردند!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

از ديروز عصر تا همين الان اينترنت من مشكل داره، از آنا گرفتم
    قطع و وصل ميشه و گوگل هم كلاً تعطيله!!!!

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

کلا ۵ مرداد چند دفعه قطعی داشتم ولی کلا ۸ تا ۱۱ قطع نبود.
    اینترنت من از ماکس نت هست دیروز از ساعت 8 تا حدود 11 شب قطع بود الان که نگاه میکنم دیروز همه مشکل داشتن ولی امروز وضعیتش خیلی خوبه و تا حدی میشه گفت سرعت هم بالا رفته

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اگر می خواستند یوتیوب رو با HTTPS فیل۸۲تر می کردند!

مگه HTTPS رو ميشه فيل.تر كرد؟ اينطور كه كار همه بانكها ميخوابه

من خودم https فيس بوك رو فعال كردم و بدون وي پي ان وارد ميشم البته طول ميكشه تا بتونم وارد بشم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بطور كلي وضعيت منم بهتر شده

ساعت 16:35

Last edited by urumchi; 28-07-2011 at 15:44.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من خودم https فيس بوك رو فعال كردم و بدون وي پي ان وارد ميشم البته طول ميكشه تا بتونم وارد بشم

کد:

بطور كلي وضعيت منم بهتر شده

ساعت 16:35

بله ميشه https رو هم براي سايتهاي خاصي مثل فيسبوك بست در ضمن اين روشي كه گفتيد رو من تست كردم حداقل رو اينترنت آنا كه جواب نداد.
    در ضمن يعني شما امروز با سايت گوگل اصلاً مشكلي نداريد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliBaMaram.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دیشب افتضاح بود فقط 1 گیگ گرفتم یادش بخیر قبلا تا 4 گیگ هم می رفتیم....اگه این جوری ادامه پیدا کنه مجبورم برم یه حالی به پارس آنلاین بدم

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

من مکس نت دارم وضع پینگ بدجور خراب شده . واقعا مسئولین مخاربرات استان جزو بی انصاف ترین و آشغال ترین مسئولین این مملکت هستند . امیدوارم ببینیند و یه فکری بکنند !

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

شما امروز با سايت گوگل اصلاً مشكلي نداريد ؟
    نه با گوگل مشكلي ندارم. كلا الان وضعيت مخابرات طوري شده كه روزها پينگ نسبتا خوبه ولي شبها وضعيت خيلي بد ميشه و بعضي از سايتها اونقدر لود شدنشون طول ميكشه كه من از خيرشون ميگذرم مثل همين تاپيك كه 1 دقيقه لود شدنش طول ميكشه

دیشب افتضاح بود فقط 1 گیگ گرفتم یادش بخیر قبلا تا 4 گیگ هم می رفتیم....اگه این جوری ادامه پیدا کنه مجبورم برم یه حالی به پارس آنلاین بدم
    از خيلي وقت پيش بايد ميرفتي، از همون موقع كه سرويس جديد بهت دادن

يه موقع تنها نري! منم خبر كن تا باهم بريم حسابي نوازششون كنيم!

من مکس نت دارم وضع پینگ بدجور خراب شده . واقعا مسئولین مخاربرات استان جزو بی انصاف ترین و آشغال ترین مسئولین این مملکت هستند . امیدوارم ببینیند و یه فکری بکنند !
    خيلي مسخره س اين مكس نت تا يكي عطسه ميكنه پينگ مكس ميره بالا! اين كه نشد isp ، هر چي كه هست زير سر خودشونه

256 مخابرات اورميه

128 مخابرات تبريز

Last edited by urumchi; 29-07-2011 at 04:17.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

کد:

بله ميشه https رو هم براي سايتهاي خاصي مثل فيسبوك بست در ضمن اين روشي كه گفتيد رو من تست كردم حداقل رو اينترنت آنا كه جواب نداد.
    در ضمن يعني شما امروز با سايت گوگل اصلاً مشكلي نداريد ؟
    عزیز HTTPS رو نمیشه فیلتر کرد، ولی همانطور که دوستمون گفتن جوری میشه جلوی دسترسی رو گرفت!(کلا لود نشه)
    و اینکه آنا همین کار رو با فیسبوک کرده ، قبلا با HTTPS میشد استفاده کرد ولی حالا کلا با این روش بالا نمیاد!

دلیل اینکه میگید کمی کند میشه، هم اینه که در پروتکل SSL یا همون HTTPS بیت و بایت ها رمز گذاری میشه و حجم اطلاعات چند برابر زیادتر! مثلا بجای یک صفحه 100 کیلو بایتی یک صفحه 2 مگابایتی رو باید لود کنید!

و اینم بدونید که بعضی ها فکر میکنند وقتی از Https و SSL استفاده می کنید کسی نمیتونه بفهمه چیکار میکنید! ولی اینطور نیست و تمام روش های رمز گذاری، قابل رمز گشایی هستند فقط زمان لازم هست با یک سیستم قوی!
    "وی p ان" هم که معروف به اینترنت امن هست، فقط فیلتر رو رد میکنه و هیچ امنیتی از نظر حفاظت اطلاعات نداره! یعنی اگه ایمیلی یا مسیجی یا فیلمی یا عکسی یا هر چیز دیگه رو با "وی p ان" ارسال و دریافت کنید، فورا شناسایی میشید و قابل رد گیری هست!! از ما گفتن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •