معمولا به جون اضافه میشه. یعنی اگه 100 باشه مثلا میشه 120
ولی میشه یه جور دیگه هم در نظر گرفت. مثلا از میزان damageی که بهت وارد میشه 20 درصد کم کنه
معمولا به جون اضافه میشه. یعنی اگه 100 باشه مثلا میشه 120
ولی میشه یه جور دیگه هم در نظر گرفت. مثلا از میزان damageی که بهت وارد میشه 20 درصد کم کنه
Last edited by عادل سلیمی 20; 13-08-2015 at 12:20.
اینا فرمولین که وارکرفت 3 استفاده میکنه[/I][/I]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا دمت جیز خیلی حال دادی
از عادل جان هم ممنونم![]()
سلام اگه كسي ميتونه جواب بده
من دارم با نرم افزار گيم ميكر ورژن 8 بازي درست ميكنم همه چيز درسته ولي وقتي ميخوام امتحان كنم بازي رو( با استفاده از فلش سيز رنگ)بازي مياد ولي تيك ميزنه يعني صدا هي تكرار ميشه موس تكون نميخوره چند ثانيه اين طوري هست بعد به روم بعدي ميره لطفا راهنمايي كنيد چجوري اين مشكل رو حل كنم
اگه سوال واضح نبود خصوصي پيام بدين
سلام من ميخوام به بازي با سبك استراتژيك با گيم ميكر بسازم لطفا هرچي سورس استرتتژيك داريد بدين ممنون
![]()
سلام!! میخوام فیزیک توپ برای روپایی درست کنم میخوام بدونم دقیقا باید چه کار کنم؟
بیشتر توضیح بده
یعنی وقتی به آبجکت توپ کلیک میکنیم توپ بالا بره بعد بیاد پایین دوباره کلیک میکنیم بره بالا!! همون روپایی میشه دیگه!!
راستی میخوام بعد هرکلیک تعتد ضربه هایی که میزینم حساب بشه یعنی گوشه بالا بنویسه!!
با تشکر اگر راهنماییم کنی!![]()
سلام
اول جاذبه تعین میکنی(ایونت استپ توی توپ):
بعد میری یه ایونت راس کلیک راست برای ابجکت توپ میسازی توش مینویسی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همین دیگه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ببخشید نبا مشکل برخوردم: این کاری هایی که گفتید انجام دادم اگر درست باشه؟!
ولی اگر مشکل داره بگید!!
خوب یه سوال دیگم اینهک میخوام جازبه روی یک اسکریپ دیگه باشه یعنی وقتی به جسم a برخورد میکنه وایسته همین! دوباره کلیک میکنیم بره بالا!!
اگر میشه راهنماییم کنید چون خیلی خیل مبتدی هستم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)