من شنیدم که این ترم نمره منفی به سوالات تستی نمیدن ایا حقیقت داره؟
کسی از بچه ا سوالات ترم قبل رو نداره عمومی ها رو میگم؟
من شنیدم که این ترم نمره منفی به سوالات تستی نمیدن ایا حقیقت داره؟
کسی از بچه ا سوالات ترم قبل رو نداره عمومی ها رو میگم؟
من که همچین چیزی نشنیدم،فکر نمیکنم درست باشه.من شنیدم که این ترم نمره منفی به سوالات تستی نمیدن ایا حقیقت داره؟
احتمالا به خاطر انتخابات دارند سرمونو گول می مالند و همه جوره دارند هوامونو دارن
وقتی این قائله تمام شه دمار از روزگارمون درمیارند.
وای بهم اخطار ندن
با سلام
میخواستم ببینم با شرایط زیر آیا من میتونم سال بعد (89) آزمون سراسری شرکت کنم و قبول شم و به دانشگاه روزانه برم؟:
من متولد نیمه ی دوم 68 هستم
ما فرض رو بر این میذاریم که امسال یه رشته ای توی پیام نور قبول شم
دفترچه ی خدمت رو هم پست کردم و تاریخ 18 مهر واسه اعزامم اومده(که اگه همون پیام نور هم قبول بشم دیگه خود به خود خدمت نمیرم)
حالا آیا میشه سال دیگه من کنکور شرکت کنم و قبول شم؟و اگه میشه چه شرایطی داره؟
ممنون
برای شرکت در کنکور سراسری هیچ مشکلی نداری- اما اگر انشاالله قبول شدید باید از پیام نور انصراف دهید.
مرسیبرای شرکت در کنکور سراسری هیچ مشکلی نداری- اما اگر انشاالله قبول شدید باید از پیام نور انصراف دهید.
یعنی تفاوتی بین پیام نور و غیر انتفاعی نیست واسه این کار؟
درسته . توی دفترچه دانشگاه سراسری نوشته که این عده محدودیتی برای شرکت ندارند اما باید پس از قبولی انصراف دهند![]()
برگزاری آزمون دکتری دانشگاه پیام نور در 9 مرداد ماه ۸۸
حسینی رئیس دانشگاه پیام نوراز برگزاری آزمون دکتری دانشگاه پیام نور در 9 مرداد ماه جاری خبر داد و گفت: ثبت نام این آزمون از 16 تا 31 خرداد ماه ۸۸ و در نهم مردادماه در 26 رشته گرایش برگزار خواهد شد. وی اضافه کرد: این آزمون نسبت به سال گذشته در سه رشته حقوق خصوصی، مدیریت با گرایش رفتار سازمانی و کلام گرایش فلسفه افزایش داشته است.
قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری سقف پذیرش در دانشگاه پیام نور را در هر رشته پنج نفر عنوان کرد و افزود: در این راستا برای مربیان، اعضای هیئت علمی و دستیاران دانشگاه سهمیه جداگانه خواهد بود. دانشگاه پیام نور در حال حاضر در رشته دکتری 26 رشته گرایش، در کارشناسی ارشد 50 رشته و در کارشناسی هفت هزار رشته محل پذیرش دانشجو دارد.
دکتر حسینی رئیس دانشگاه پیام نور و قائم مقام وزیر علوم درباره بازنگري درمديريت اين دانشگاه سخن گفت و آن را از كارهاي ضروري ناميد.
دكتر سيد محمد حسيني گفت: يكي ازمديران شخصيت علمي بالايي داشت ولي به آقاي ۹۱۱معروف شده بود. وی افزود: دربرخي از استانهاي كشور اگر چه مديران خوبي در دانشگاه پيام نور بودند اما تحرك كافي نداشتند كه نمونه آن در يكي از استانها مديري بود كه ساعات اندكي در محل كار حاضر ميشد و به آقاي ۹۱۱معروف شده بود،يعني۹ صبح سركارمي آمد و ساعت ۱۱كار خود راترك ميكرد . قائم مقام وزیر علوم گفت: اگرفردي مسووليتي پذيرفت بايد پاي كار باشد،درمدت يك سال اخير تنها به گزارشها اكتفا نكرديم و با مراجعه به تك تك استانها مشكلات و وضعيتها ي دانشگاه را از نزديك بررسي و واقعيتها را مشاهده كرديم تا با همكاري و تعامل مسوولان مشكلات را از سر راه برداريم.
اخیرا شایعاتی مبنی بر لغو امتحانات 21 تا 23 خرداد شنیده شده است.
با توجه به اینکه این خبر در هیچ سایتی رسما تایید نشده است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)