[QUOTE=barf2007;2623960]سلام. سلامت باشید.خواهش میکنم.
میتونید از اون اسکین هایی که Stop داره استفاده کنید.
اینو امتحان کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=barf2007;2623960]سلام. سلامت باشید.خواهش میکنم.
میتونید از اون اسکین هایی که Stop داره استفاده کنید.
اینو امتحان کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من برای بار چندم اینجا جاش نیست.اینجا نه جای مطرح کردن مشکلات گوشی هست نه درخواست تم و ...
اینجا فقط هک و مد
موفق باشید
بیچاره که تم نخواست
پک آیکون که میزارید خوب استاتوس بار هم آیکونه دیگه مشکلی نداره اگر دارید برامون بزارید.
لطفا
سلام حامد جان من امتحان کردم , خود هک با مستر ریست که توی cpanel هست پاک میشه , اما اعمال و تغیرات برای من که با فرمت کردن C حل شد
اونا هم جزو همين ... هستند![]()
بهتره در تاپيك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درخواست بده.
موفق باشيد
پس میشه.ایول.کاش از خودت پرسیده بودم آقـــــا رضا.سلام حامد جان من امتحان کردم , خود هک با مستر ریست که توی cpanel هست پاک میشه , اما اعمال و تغیرات برای من که با فرمت کردن C حل شد
سلام
بابا ایول این چند وقت من نبودم خداییش ترکوندین ها!!!
یه سواله فنی از دوستانی که P1 دارن :
اگه گوشیتون موقعی که خریدید انگلیسی یا عربی بوده اون وقت یا امکان تشخیص دستخط عربی نداشته و یا همون عربی بوده. خواستم بدونم بعد که آپدیت کردید و فارسی کردین اون وقت امکان تشخیص دستخط فارسی هم پیدا میکنه؟
اگه نمیشه با هک میشه؟
حالا اگه کسی p1 نداره و میدونه هم لطف کنه بگه...
[QUOTE=H M R 0 0 7;2627928]مرسی حسین جان اگه اشتباه نکنم فکر کنم فایلی که زحمت کشیدین کامل نباشه! چون تو قبلی ها یک سری فایل بود که توی private میریختیم و یک سری هم توی resource در صورتیکه لینکی که شما زحمت کشیدین و تو پست 1161 معرفی کردین فقط پوشه private رو داره، من هم ریختم ولی عمل نکرد
بازم مرسی
Last edited by barf2007; 09-07-2008 at 14:36.
سلام, ببینید دوست من اگه Cda گوشیتون WG1 باشه فقط امکان تایپ فارسی براتون میسر میشه اما برای تشخیص دست خط فارسی باید Cda گوشیتون Middle East باشهدر ضمن بهتر بود این سوال توی کلوپ خود p1i مطرح می کردید
![]()
تایید میشهدوستان سوالاتونو توی تاپیکی بذارین که مختص به همون امر باشه اینجوری خودتون اذیت میشین
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)