من که فردا کنکور دارم و هیچی بلد نیستم بنظرتون شانسی تست بزنم یا کلا سفید بزارم؟ رشته برق هستم. کلا رشته کارشناسیم یجوریه که ارشد نداریم( ICT )
من که فردا کنکور دارم و هیچی بلد نیستم بنظرتون شانسی تست بزنم یا کلا سفید بزارم؟ رشته برق هستم. کلا رشته کارشناسیم یجوریه که ارشد نداریم( ICT )
ارشد که بله امروز هم امتحانش رو دادند.
ولی ازاد در حال ثبتنام هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی امروز ارشد برق کنکور نداشت؟ واسه کلید سوالات حتما بایدتا 29 صبر کرد؟ اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Soroush-S; 07-02-2013 at 22:48.
جواب اولیه ماه دیگه میاد ولی از الان میتونی تو سایتا پیدا کنی.
سلــام
من یه سوال دارم
برای شرکت تو آزمون ارشد ،باید رشته انتخابیمون
با رشته ی کارشناسی مرتبط باشــــه؟
(مثلا کارشناسی از زیر گروه انسانی ولی ارشد از زیر گروه ریاضی - با دیپلم ریاضی)
لطفا اگر کسی میدونه پاســـخ بده
ممنون میشم![]()
علام نتایج اولیه آزمون ارشد در نیمه دوم اردیبهشت/ پذیرش بیش از ۱۲۵ هزار داوطلب
ابراهیم خدایی، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، افزود: نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال 92 نیمه دوم اردیبهشتماه طی روزهای 15 تا 19 این ماه از سوی سازمان سنجش اعلام میشود.
وی بیان داشت: نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال 92 نیز هفته نخست شهریورماه از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر میشود.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به پذیرش بیش از 125 هزار نفر در آزمون کارشناسی ارشد سال 92، گفت: در این آزمون 896 هزار و 44 داوطلب ثبتنام کردهاند.
خدایی اضافه کرد: آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 92 در 139 کد رشته امتحانی شامل 51 کدرشته در حوزه علوم انسانی، 15 کدرشته امتحانی در حوزه علوم پایه، 29 کدرشته امتحانی در حوزه فنی و مهندسی، 25 کدرشته امتحانی در حوزه کشاورزی، 12 کدرشته امتحانی در حوزه هنر و 7 کدرشته امتحانی در حوزه دامپزشکی طی روزهای 18، 19 و 20 بهمنماه برگزار شده است.
چيزي كه از آزمون ها معلومه اينه كه هر سال به شدت داره مفهومي تر ميشه و سخت تر......![]()
آزمون برق که زیاد سخت نبود البته واسه کسی که خونده بود.
آزمون صنايع فكر كنم سخت ترين آزمون كل ادوارش بشه......مال ما واسه كسي هم كه خونده بود سخت بود......
دوستان می خوام ارشد آزاد ثبت نام کنم.حالا موندم این جمله یعنی چی:"در راستای تسهیل شرایط ادامه تحصیل برای متقاضیان، هر داوطلب می تواند براساس علاقه 20 رشته/محل را انتخاب کند که این انتخاب ها باید از یک مجموعۀ امتحانی صورت گیرد."
آیا منظورشون اینه که من که مثلا کارشناسی نرم افزارم می تونم 20 تا رشته دیگه مثلا عمران و ... هم موقع ثبت نام انتخاب کنم؟(پس موقع آزمون باید چی امتحان بدم با اینکه خودم می خوام نرم افزار شرکت کنم؟)
ممنون می شم این جمله رو بشکافید!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)