دوستان ماشین من رادیاتش اب کم میکنه . اثری هم از اب روی زمین نیست هی 4 یا 5 روز یک بار باید اب تو بوکش بریزن قبلا اینقدر کم نمیکرد
ماشینم پراید مدل 84
دوستان ماشین من رادیاتش اب کم میکنه . اثری هم از اب روی زمین نیست هی 4 یا 5 روز یک بار باید اب تو بوکش بریزن قبلا اینقدر کم نمیکرد
ماشینم پراید مدل 84
سلام. این لوله ها مسی هستن اکثرا! شما میبری پیش تعمیرکار رادیاتور ، خودش میاد باز میکنه و با جوش درستش میکنه. من پاترول داشتم .... همین مشکل رو پیدا کرده بود! با 4000 تومن درست شد! فقط یه تیکه لوله کوچیک اضافه کرد بهش و جوش داد! همین! باید برای سمند هم همینجوری باشه به احتمال .... مطمعن نیستم.
باید از در رادیاتورش باشه! عوض کنید.
شمارو بخدا کمک کنید فشار زیاد رادیاتور و لوله های انتقال آب در خودرو
سلام
ماشین من پژو آردی مدل 85 که حدود چند وقتی میشه به نظر میاد فشار آب داخل رادیاتور و شیلنگ های انتقال آب بیش از حد عادی است در ضمن هواگیری هم شده همچنین درجه آمپر در زمان حرکت نرمال هست و حتی به خط اول هم نمیرسه اما وقتی ماشین را خاموش میکنی دما خود به خود بالا میره و میزنه از درب رادیاتور و محل اتصال شیلنگ ها حتی اگه بست هارا محکم میکنی بالاخره میزنه از یه طرف نشد میکنه سر سیلندر و واشرش را هم چند بار نشون دادیم به مکانیک و گفته مشکلی نداره و میگن اگه در این مدت سرسیلندر مشکلی داشت ماشین از حرکت میمونه و ... درب رادیاتور را هم عوض کردیم. تورو خدا یکی کمک کنه کلافه شدیم انقدر به مکانیک نشونش دادیم و هر روز کارمون شده اضافه کردن آب و ضد یخ به ماشین.
هرکی هر راه حلی به نظرش میرسه لطفا راهنمایی کنید.
رادياتور بخاري انواع پژو ها و همينطور سمند از جنس آلومينيم ساخته شده. اون لوله هاي ورودي و خروجي راديات بخاري در صورت شكسته شدن يا پوسيده شدن غير قابل استفاده است و كل راديات بايد عوض بشه. گاهي ممكنه بشه از روش جوشكاري آلومينيم استفاده كرد اما به علت اينكه قطر اونها كمه اين جوشكاري چندان مناسب نيست و احتمال سوراخ شدگي و شكستن دوباره هست.نوشته شده توسط amanita [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من یه سئوال داشتم
من یه سمند مدل 87 دارم که لوله های رادیاتور بخاری یعنی جایی که شیلنگها روش بسته میشن پوسیده شدن آیا راهی برای تعمیر این لوله ها وجود داره یا باید رادیاتور بخاری عوض بشه.
ممنون
درب رادياتور، لوله اتصال راديات به مخزن سر ريز، مخزن سر ريز و مجموعه درب مخزن سر ريز رو كامل چك كنيننوشته شده توسط mr_khodaei2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشینم پراید مدل 84
احتمال ورود آب به داخل موتور به مقدار كم و بخار شدن اون بوسيله گرماي موتور هم هست جوري كه بودنش رو توي روغن موتور منوجه نشيد..روغن رو از نظر وجود آب چك كنين. درب ترموستات و جنتهاي رادياتور و بخاري و راديات بخاري هم بايد چك بشه.
ايراد از هر چيزي ميتونه باشه. خيلي مشكله كه از راه دور و بدون ديدن نظر بديم..ممكنه همان هواگيري رو درست انجام نداده باشن و يا مشكلي در ترموستات و يا فنها باشه. قدم به قدم اينها رو خودتون چك كنين و اول از همه از سلامت ترموستات و روشن شدن به موقع فنها اطمينان پيدا كنينماشین من پژو آردی مدل 85 که حدود چند وقتی میشه به نظر میاد فشار آب داخل رادیاتور و شیلنگ های انتقال آب بیش از حد عادی است در ضمن هواگیری هم شده همچنین درجه آمپر در زمان حرکت نرمال هست و حتی .....
با سلام من یه 206 تیپ 6 دارم مدل 90 رفتم ایران خودرو میگم از اگزوز بوی تخم مرغ گندیده میاد میگه به خاطر بنزینه برو بنزین سوپر بزن فکر کنم الکی می گفت
جدا مسی نیــست؟ مال تمام ماشینهای جدید اینجوریه؟
دوستان چند صفحه قبل گفتن مشکل از کاتالیزور هستش!
][/QUOTE]ايراد از هر چيزي ميتونه باشه. خيلي مشكله كه از راه دور و بدون ديدن نظر بديم..ممكنه همان هواگيري رو درست انجام نداده باشن و يا مشكلي در ترموستات و يا فنها باشه. قدم به قدم اينها رو خودتون چك كنين و اول از همه از سلامت ترموستات و روشن شدن به موقع فنها اطمينان پيدا كنين]
سلام دوست عزیز ممنونم از راهنماییتوناما برای اینکه بدونم مشکل از ترموستات هست یا نه چطوره که ترموستات را یه مدت باز کنم و بذارم کنار؟ اگه این کار را بکنم مشکلی که پیش نمیاد؟
اصلا اگه ترموستات نباشه چی میشه؟![]()
Last edited by mohsenjxj; 13-12-2011 at 19:06.
اين هم روش بدي نيست و ميشه امتحان كرد منتها توي زمستان ماشين خيلي سرد كار ميكنه و ميتونه روي كار كرد مناسب موتور تاثير بگذاره. اما به عنوان يك راه ساده و كم دردسر و كم هزينه خوبهبرای اینکه بدونم مشکل از ترموستات هست یا نه چطوره که ترموستات را یه مدت باز کنم و بذارم کنار؟ اگه این کار را بکنم مشکلی که پیش نمیاد؟
بله ديگه مسي ساخته نميشه..كلا در خودروهاي جديد بيشتر قطعاتي كه با تبادل حرارت سر كار دارند از آلومينيوم و آلياژهاي اون ساخته ميشه مثل رادياتورها و سرسيلندرها.جدا مسی نیــست؟ مال تمام ماشینهای جدید اینجوریه؟
سلام
بچه ها خدا را شکر ماشین ما هر عیبی داره دیگه روغن ریزی نداشت. پارس 87
یه سوال ماشین ما خیلی از داخل اطاقش صدا میاد مخصوصا از طرف دوتا در جلو و ستون کمربند ها !!! یکم که ماشین روی اسفالت پایین بالا میشه انگار رفتی تو چاله 10 متری!! از همه جونش صدا میاد مخصوصا از توی درها جلو!
به نظر شما میشه کاریش کرد؟؟؟ جایی هست بتونن درستش کنن؟؟
اخه ما قبلا یه اردی داشتیم با اینکه پدرشا دراوردیم اینقدر ضدا نمیداد!!
پرشیا و سمند معمولا زود به صدا می افته!
شما برو پیش تودوزی کارها ... اکثرشون کار صدا گیری انجام میدن!
اگر تهران هستی ... آدرس یکی رو بهت بدم ... عــالی صدا گیری میکنه! پاترول منو صدا گیری کرد ... فکر میکردی تو X6 نشستی!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)