راه دقیق تشخیص ان 82 تقلبی از واقعی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راه دقیق تشخیص ان 82 تقلبی از واقعی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من خریده ام گوشی خیلی خوبیه این همه از صداش دا د نزنید ولا صداش خیلی بد نیست به نظر من که صداش خوبه
من فقط یک مشک در داخلش دارم اونهم اینه که درحال کار ریست می کنه
ببر گارانتي
نداره
آپگريد كن
----------------------------------------------------------------------------------
راه خاصي ندارهراه دقیق تشخیص ان 82 تقلبی از واقعی چیه؟
فقط حواست باشه چيني نباشه
اگر خيلي نگراني
يك ريزه بزار رو پولت برو با گارانتي (درست حسابي نه الكي) بخر
يا
از آشنا بخر (اگر مرام داشته باشه)
يا
با خودت يك خبره ببر
ودر در كل ببين اونايي كه دوستانت دارند چه ريختي هست (دقيق: منظورم حتي رنگ برد هايي كه زير سيم كارت معلوم هست)
---------------------------------------------------
برو ببخر ديگه همه چيز خودش جور ميشه
نترس
بترسي بهت ميندازن --------------------------------------------------
در ضمن يك نكته كه تازه واردي:
به پست هاي من ودوستان نگاه كن ببين چقدر پر حجم و پر بار هست
يعني بجاي اينكه چند تا پست بدي همه رو تو يك پست بده (ببين توي 2 روز اينجا رو چقدر شلوغ كردي) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نقلي از خودم
كسي نمي دونه؟دوستان اين سي دي ها كه توشون نرم افزار هاي نوكيا سري 60 ورژن 3 رو دارن كدومشون بهتر هست؟ (به نظرم نمي صرفه هي برنامه از اينترنت با ديال آپ دان كنم )
سلام بچه ها من می خوام یه رم 4 گیگ بگیرم ، با 17 ، 18 می تونم ؟ چی بگیرم ؟ راستی آقا این قاب من پریروز پلاستیکای محافظشو باز کردم دیروز 2 تا خط گنده روش افتاد ! نمی دونم چه جوریه چه قاب حساسی داره !
حالا سوالم اینه که قاب کریستالی درست حسابی براش پیدا می شه ؟ من دو سه تا گوشی تو مترو دیدم یعنی کیف دیدم ، چرم مانند بود 3 طرفش بسته بود و فقط بالاش یه جا برای کردن گوشی توش بود، خیلی شیک و بسیار کم حجم بود میخ وام بدونم کسی از اونا دیده جایی ، می خوام بخرم خیلی چیز توپ و شیک و پیکیه ....
حالا یه چیز دیگه امروز دیدم تو دنیا رتبه اول فروش برای 82 ست ! چیکار کنم نیومده خزید .... الهی خز کنا خز بشن ... اگر اینجوریه 78 هم نیومده خز شده پیش بینی میکنم 1 ماه دیگه افغانی الاف سر کوچمون که کار ساختمونی می کنه 95 شو بفروش یه 78 بگیره !
سلام
دوست من منظورت چه برنامه هايي هست...؟ برنامه ها كه حجم زيادي ندارند...!
از همتون به خاطر پاسخ به سوالم ممنونم![]()
دوست عزیز
گارانتی نداره
وآخرین آپدیت هم روش هست
سلام آخرین آپدیت روش هست وبیشتر هم درحین کار با اینترنت یک دفعه هنگ میکنه ورستارت میکنه مثل کامپیوتر
ازنرم افزار operaاستفاده می کنم ممکنه از این نرم افزار باشه
ایا امکان تولید شدن سری های جدیدتر ان 82 هست؟؟؟؟؟یا تولید شده که مثلا اون معایب را نداشته باشه یا کمتر داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه ناراحت نمیشید راهنمایی وتوضیح بدید
چرا ناراحت بشیم؟
به نظر من خیر, چون اولا" سیاهش دیگه اومده و تغییری هم نکرده و دوما" دیگه تمام گوشی های جدید با ویرایش جدید s60 وارد بازار می شن که به صورت عادی امکان نصبش روی n82 نیست و مورد بعدی هم اینه که اینقدر گوشی جدید در سطح ن82 داره نوکیا میزنه که نیازی به ورژن جدید ن82 نیست
دوست عزیز
گارانتی نداره
وآخرین آپدیت هم روش هست
كلا آپگريد كن
چون يك جور فلش هست
و در ضمن نگران فون مموري نباش
كه پاك نميشه
يعني اين ورژن آخري (20) پاك نمي كنه
پاكش كن ببين درست ميشهسلام آخرین آپدیت روش هست وبیشتر هم درحین کار با اینترنت یک دفعه هنگ میکنه ورستارت میکنه مثل کامپیوتر
ازنرم افزار operaاستفاده می کنم ممکنه از این نرم افزار باشه
چون معمولا وقتي كوشي مشكل براش پيش مياد
ررستارت مي كنه
تو پاكش كن نشد (كه احتمالا نمي شه)
كاري كه بهت گفتم بكن
و در كل پاكش كن
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزيز پژمان جان مثل اينكه حواست نبود كه جديدا آپگريد به فون مموري كاري نداره
البته شايدم به ريسكش نمي ارزه
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برو بخر تا بيشتر از ايين خز نشدهایا امکان تولید شدن سری های جدیدتر ان 82 هست؟؟؟؟؟یا تولید شده که مثلا اون معایب را نداشته باشه یا کمتر داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه ناراحت نمیشید راهنمایی وتوضیح بدید
بدو بدو و به اين كارا كار نداشته باش
هزار بار دوستان جواب اين سوالت رو دادن
اين ورژن آخري كه مال چند ماه پيش هست خيلي از مشكلات نرم افزاري (فقط نرم افزاري)حل شده
و تو كاري با نوكيا نداشته باش
و نگران نباش
وقتي خريدي مشكلاتش به چشم نمياد (من كه اصلا با هاش مشكل ندارم)
بيشتر برنامه هايي كه اينجا هستسلام
دوست من منظورت چه برنامه هايي هست...؟ برنامه ها كه حجم زيادي ندارند...!
چند تايي از اين سي دي ها رو ديدم ولي برنامه هاي جالبي نداشتند
مثلا برنامه هاي شتابسنج نداشتند
درست ميگي
ولي منو جو (من بيشتر شبا آن هستم)تا 6 7 صبح بيدار مي مونم اونوقت بايد تبعات بعدي رو ماست مالي كنم
دوست عزيز نميدونم ولي من شنيدم كه قابش ضد خش هست--------------------------------------------------------------------------------
از همتون به خاطر پاسخ به سوالم ممنونم
حلا چرا پلاستيكشو كندي ؟
برو دوباره بخر و بزار
من كه يك قاب كريستالي گرفتم دو روزم دوام نياورد
همون جيبم از همه چيز بهتر هست
در ضمن مي توني از اين قاي چيني ها بندازي (اگه اومده بود منم خبر كن)
يا همون چيزي كه دوست داري بخر (چرمه)
------------------------------------------------------------------------------
نمي دونم من كه هنوز خز شدنشو حس نكردم
همون قاب كريستالي رو بزور پيدا كردم (عدم خز شدن)
تا حالا هم دست كسي نديدم (چه كور : آخه تابلو نيست)
تا وقتي ان 95 و ان 73 و سوني اركسون هست نوبت به گوشي ما نمي رسه (البته از چيني هاي گرام خيلي بايد ممنون بود كه هنوز اينو خز نكردن)
----------------------------------
در رابطه با رم هم بي اطلاع هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)