تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 156 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 1558

نام تاپيک: ✔ فـــنـــی حـــرفـــه ای و کـــنـــکـــور کـــاردانـــی

داره خودمونی میشه AMIRH21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    جهنم کنار شیطان

پيش فرض

دوستان یکی هم جواب مارو میداد بد نبودها
    کسی میدونه کتاب براب کنکور معماری چی هست ؟(نقشه کشی معماری)
    الان ترم یک هستم من می خوام باز کنکور بدم دانشگاه ازاد شهریه شد حدود 600 هزار تومن با یه ترم مرخصی 230 شود 830هزار تومن (از نیمسال دوم رفتم)
    حالا اگه کسی کتاب خوبی میشناسه معرفی کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه sus2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام

این کد نظام وظیفه چیه ؟

ممنون اگه میشه سریع پاسخ بدید دیگه زیاد وقت نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

این کد نظام وظیفه چیه ؟

ممنون اگه میشه سریع پاسخ بدید دیگه زیاد وقت نیست
    کدی هست که وضعیت نظام وظیفه شما رو مشخص می کنه تو دفترچه توضیحات کاملش هست مثلا کد 1 - داوطلبان داراي كارت پايان خدمت

4. این کاربر از DJ_EBI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_ba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

کسی اطلاع داره دفترچه های ازاد کی میان؟

کسانی که متولد خرداد 71 هستن میتونن شرکت کنن در ازمون؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

کسی اطلاع داره دفترچه های ازاد کی میان؟

کسانی که متولد خرداد 71 هستن میتونن شرکت کنن در ازمون؟
    7 2ا ردیبهشت

بله می تونید مشکلی نیست

7. این کاربر از DJ_EBI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت دریا_دل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دانش آموزان رشته کامپیوتر فقط میتوانستن رشته ی کامپیوتر (نرم افزار) را انتخاب کنند؟ آیا؟

داره خودمونی میشه Dex's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اطلاعيه‌ سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور در باره آخرين مهلت ثبت نام در آزمون‌ ورودي دوره‌هاي كارداني نظام جديد آموزشكده هاي فني و حرفه اي و موسسات آموزش عالي غيردولتي - غيرانتفاعي سال 1390

سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور بدين‌وسيله‌ به‌ اطلاع‌ كليه‌ داوطلبان‌ متقاضي‌ ثبت نام و شركت‌ در آزمون‌ ورودي دوره‌هاي كارداني نظام جديد آموزشكده هاي فني و حرفه‌اي و موسسات آموزش عالي غيردولتي – غيرانتفاعي سال 1390 مي رساند، به منظور فراهم آوردن تسهيلات لازم براي آندسته از داوطلباني كه تاكنون براي ثبت‌نام در آزمون فوق اقدام ننموده اند با همكاري شركت پست جمهوري اسلامي ايران ترتيبي اتخاذ گرديده كه:
    1- در روزهاي دوشنبه 26/2/90 ، سه‌شنبه 27/2/90 و چهارشنبه 28/2/90 منحصراً در باجه هاي مركزي شهرستانهاي مختلف كشور (بجز شهرستان تهران كه به شرح بند 2 ذيل خواهد بود) از ساعت 8 صبح لغايت ساعت 19 هريك از روزهاي مذكور، نسبت به توزيع مدارك ثبت نام اينترنتي اقدام گردد.
    2- در شهرستان تهران از ساعت 8 صبح روز دوشنبه 26/2/90 تا ساعت 19 روز چهارشنبه 28/2/90 منحصراً در مناطق پستي11، 13 ،14، 15، 16 ، 17، 18 و 19 نسبت به توزيع مدارك ثبت نام اينترنتي داوطلبان داوطلبان متقاضي ثبت نام، اقدام شود.
    ضمناً به اطلاع مي رساند داوطلبان متقاضي ثبت نام در آزمون مذكور كه كارت اعتباري ثبت نام اينترنتي را تا تاريخ 28/2/90 دريافت مي‌دارند، مي توانند تا ساعت 24 روز چهار‌شنبه 28/2/90 با مراجعه به نشاني پايگاه الكترونيكي سازمان سنجش آموزش كشور
    ، نسبت به ثبت نام اينترنتي در آزمون مذكور اقدام نمايند.بديهي است به تقاضا هايي كه پس از اين تاريخ واصل گرديد ترتيب اثر داده نخواهد شد.
    من منظورشو نگرفتم

من از طریق سایت سازمان سنجش ثبت نام کردم

کار دیگه ای تا آزمون باید انجام بدم ؟
    چیکار باید کنم
    مدارک باید تحویل بدیم ؟

بعد این دفترچه ای که توی سایت سنجشه بای اینی که دوستمون میگه ( دفترچه های ازاد) چه فرقی داره آخه

گیجیم دیگه

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من منظورشو نگرفتم

من از طریق سایت سازمان سنجش ثبت نام کردم

کار دیگه ای تا آزمون باید انجام بدم ؟
    چیکار باید کنم
    مدارک باید تحویل بدیم ؟

بعد این دفترچه ای که توی سایت سنجشه بای اینی که دوستمون میگه ( دفترچه های ازاد) چه فرقی داره آخه

گیجیم دیگه

نه کار دیگه ای نباید انجام بدی

یه کارت هست 8300 تومان با اون فقط می تونی الویت های دانشکده های دولتی رو بزنی اگه بخوای الویت های دانشکده های غیر انتفاعی رو هم بزنی باید یه کارت 2250 تومانی دیگه بگیری

اینجا رو ببین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانشگاه ازاد هم که کلا بحثش جداست

11. این کاربر از DJ_EBI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Dex

اگه نباشه جاش خالی می مونه ifu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خواهشا دوستان لطف کنند سریع بنده را راهنمایی کنند که تا چهارشنبه بیشتر وقت نیست!

من متولد 69 هستم و الان دارم پیش دانشگاهی میخونم و همچنین دارم دیپلم کار و دانش میگیرم.
    من رفتم توی سایت سنجش و دفترچه شو دانلود کردم و دیدم وضعیت نظام وظیفه من هیچ کدوم از موارد نیست!!
    الان یعنی من نمی تونم ثبت نام کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ifu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

براساس اعلام رسمي سازمان وظيفه عمومي نيروي انتظامي داوطلبان مرد لازم است يكي از شرايط مشروحه ذيل را دارا باشند:
    كد 1) داوطلبان داراي كارت پايان خدمت.
    كد 2) داوطلبان داراي كارت معافيت كفالت ، پزشكي و موارد خاص.
    كد 3) داوطلبان داراي كارت معافيت موقت در مد ت اعتبار آن.
    كد 4) پرسنل شاغل رسمي در نيروها ي نظامي و انتظامي جمهوري اسلامي ايران با ارائه گواهي موافقت از يگا ن مربوط.
    كد 5) فارغ التحصيلان و دانش آموزان سال آخر شاخ ه فني و حرفه اي و شاخه كاردانش متولد سال 1371 و بعد از آن.
    تبصره : افراد مشمول بند 5 لازم است در تاريخي كه توسط سازمان وظيفه عمومي نيروي انتظامي اعلام م ي گردد، نسبت به معرفي و اعزام به خدمت اقدام
    نمايند. بديهي است در صور ت پذيرفته شدن در آزمون در هر مرحله اي از خدم ت وظيفه، ترخيص خواهند شد. در غير اين صورت غايب محسوب شده
    و پذير ش آنها در آزمو ن سال 1390 ملغي مي گردد.
    كد 6) متولدين سال 1354 و قبل از آن. اين قبيل مشمولان بايد پس از اعلام قبولي و در زمان ثبت نام، كارت معافيت دائم (معافيت رهبري) را ارائه نمايند.
    1370 به بعد) كه به صورت حضوري گواهينامه پايان تحصيلات دوره متوسطه خود را در يكي از /7/1) كد 7) داوطلبان متولد نيمه دوم سال 1370
    رشته هاي شاخه فني و حرف ه اي و يا شاخه كاردانش اخذ نمود ه اند، با اخذ برگ اعزام به خدمت بدون مهر غيبت كه تاريخ اعزام آنان در نيم ه دوم سال
    1390 خواهد بود.
    كد 8) فارغ التحصيلان ديپلم شاغل به خدمت در نيروهاي نظامي و انتظامي در هر مرحله از خدمت وظيفه كه باشند، به شرط نداشتن غيبت قبل از اعزام
    به خدمت و نداشتن سابقه تحصيل در مقطع بالاتر از ديپلم.
    تبصره: برگه هاي اعزام به خدمت بايد فاقد غيبت بوده و مهلت قانوني اعزام با تاريخ شروع به خدمت منطبق باش د . بديهي است مشمولاني كه با غيبت
    اعزام شده باشند، در صورت قبولي ترخيص نخواهند شد و قبولي ايشان ملغي است.
    كد 9) طلا ب علوم ديني داراي م ع افيت تحصيلي، به شرطي كه مركز م ديريت حوزه هاي علميه و يا شوراي مديريت حوزه علميه خراسا ن ت أييد نمايد كه
    با همان معافيت تحصيلي حوز ه ، « طلبه قادر است ضمن اينكه در حوزه به تحصيل اشتغال دارد به موازات آن در دوره كارداني نيز تحصيل نماي د »
    اشتغال به تحصيل وي در دوره كارداني پيوسته آموزشكده هاي فني و حرف هاي و يا مؤسسات آموزش عالي غيردولتي- غيرانتفاعي بلامانع است. بديهي
    است در هر موقع حوزه علميه معافيت تحصيلي طلبه را خاتمه يافته اعلام نماي د ، مشمول ديگر نم يتواند به عنوان دانشجو از معافيت تحصيلي استفاده
    كند و بايد خود را به سازمان وظيفه عمومي محل معرفي نمايد.
    تبصره: افراد مشمول بند 9 قبل از ثب ت نام در آزمون بايد موافقتنامه مذكور را از مركز مديريت حوزه هاي علميه و شوراي مديريت حوزه علميه خراسا ن
    دريافت دارند و هنگام قبولي در دوره كارداني به آموزشكده فني و حرف هاي ارائه نمايند.
    كد 10 ) متعهدين خدمت در وزارتخانه ها و سازما ن ها كه پس از انجا م تعهد خدمت معاف مي باشند، در صورت ارائه موافقت نامه از بالاترين مقام وزارت يا
    سازمان متبوع . بديهي است با شروع تحصيل، تعهد آنان قطع شده و پس از اتمام تحصيلات بايد بقيه تعهدات خ ود را در وزارتخان ه و يا سازما ن متبوع
    به اتمام برسانند.

من کدوم رو باید انتخاب کنم؟
    Last edited by ifu; 16-05-2011 at 11:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •