سلام دوستان
خوب هستید !؟
آقا یه سوال می پرسم فقط به من نخندین !
ما تا حالا پنج شش تا 206 عوض کردیم. بعد من هنوز نفهمیدم که برف پاک کن شیشه عقبش چطوری راه میوفته !!!
میشه بگین !؟
سلام دوستان
خوب هستید !؟
آقا یه سوال می پرسم فقط به من نخندین !
ما تا حالا پنج شش تا 206 عوض کردیم. بعد من هنوز نفهمیدم که برف پاک کن شیشه عقبش چطوری راه میوفته !!!
میشه بگین !؟
سلام
یه دسته مثله دسته نور چراغ ها سمت راست هست.سر اون رو میچرخونید راه میوفته.
با سلام
من دو هفته ای میشه که sd v8 دارم چند تا سوال تو ذهنمه
اول اینکه تعویض لاستیک اون به میشلن چقدر هزینه داره؟
دوم مدلی از ضبط ال سی دی سونی یا پایونیر می شناسید که هم با ال سی دی داشبورد همخونی داشته باشه و هم کنترل کروز کنار فرمان
سوم آیا من می تونم فقط یه جفت باند با امپی فایر بدون تعویض ضبط خودش به کیفیت خوب برسم؟
و آخری هم اینکه صندوق عقب رو حتماً باید دستی باز کرد ؟ راهی نیست که بشه یه موتور درب باز کن گذاشت؟
سلام
برای تعویض لاستیک حدود 230 باید خرج کنی با مال خودتون.
بله هست ولی مدل دقیقشو نمیدونم یسر برو پیش ضبط فروشی.ماله خودش بدک نیست فکر کنم با دوتا باند راضیت کنه.
بله میتونید برید موتور رو دو طرف کنند پیش برق کارا![]()
Last edited by total_overdose; 04-12-2010 at 17:48.
اقا ممنون
یه مقایسه دارید بین این 2
با پایونیر نمیشه کاری کرد که ال سی دی کار کنه
فقط میشه یه اینترفیس گذاشت که کنترل کار کنه ولی ال سی دی نداری دیگه
اگه ال سی دی هم میخوای باید این ضبط موج نیکان که ایران فرقون روی بعضی از ماشین جدیدا میذاره استفاده کنی
یه کار دیگه هم میتونی بکنی : یه اینترفیس هست بالای 150 تومن هست با ضبط سونی مدل های 570 و 572 (اگه اشتباه نکنم وشمارشو درست یادم باشه) کار میکنه که با خود پخش بین 250 تا 300 برات آب میخوره در ضمن فقط cd mp3 میخوره و فلش نمیخوره ولی ال سی دی کار نمیکنه
غیر از اینهایی که گفتم دیگه هیچ مدلی نیست که ال سی دی باهاش راه بیفته
آقا این اوکتان که میگن بنزینو تقویت میکنه چیه؟
به درد 206 میخوره؟
چجوریه و قیمتش چنده؟
واحد اكتان بنزين رو بالاتر ميبره اينطور كه من خوندم روي Profi tec زده بود 5 واحد براي يك باك فكر كنم حدود 30 ليتر
قيمت اكتان بوستر گانك 4 تومان و پروفي تك هم همينطور
واسه 206 هم خوبه هر 2 3 باكي بريزي..
البته بعضی از مدلهای آلپاین هستن که با اینترفیس روی LCD هم نمایش میدن. ولی قیمتشون خیلی بالاست.
چه شکلیه؟ عکسی چیزی ازش ندارین؟
آخه ما هرجا میپرسیم یا نمیدونن یا یه چیز دیگه به جاش میارن نشون میدن حتی این پمپ بنزینی ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)