تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 135 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 1345

نام تاپيک: Adsl/ شركت لايزر

کاربر فعال OS X MrDevil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این ISP فقط برای تهران هست ؟
    فکر کنم سرویس شتاب فقط برای تهران هست.

داره خودمونی میشه zqsxsw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سرویس G.SHDSL ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دیگه چند وقته تایپیک لایزرو به زور تو صفحه 3یا 4پیداکنیم!

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سرویس G.SHDSL ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

وضعیت سرویس دهی شرکت لایزر به شدت افتضاح هست دوی ده روز اخیر حداقل روزی 15 بار قطعی داشتند که هی میگن داریم درست می کنیم و یا میگن مربوط به ما نیست و مربوط به مخابرات هست.

صف انتظار اپراتورهای پشتیبانیشون هیچوقت کمتر از 15 نفر نیست و شما برای یه پشتیبانی کوچیک باید حداقل 25 دقیقه در صف انتظار باشید تا نوبتتون بشه
    شرکت لایزر واقعا فاجعه هست . دوستان گول فروشنده های چرب زبان بخش فروش رو نخورید که بعدا پشیمون خواهید شد.

واقعا برای وضعیت شرکت های سرویس دهنده ای مثل لایزر در ایران متاسفام. باید درشون رو گل گرفت

داره خودمونی میشه google chrome's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ما هم قبلآ اشتراک لایزر داشتیم بس که اشتراکه خوبی بود و اخلاق کارکناش درجه یک بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!! از طلا بودن پشیمان شدیم

این لایزر نیست اسم اصلیش لای جرزه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

وضعیت سرویس دهی شرکت لایزر به شدت افتضاح هست دوی ده روز اخیر حداقل روزی 15 بار قطعی داشتند که هی میگن داریم درست می کنیم و یا میگن مربوط به ما نیست و مربوط به مخابرات هست.

صف انتظار اپراتورهای پشتیبانیشون هیچوقت کمتر از 15 نفر نیست و شما برای یه پشتیبانی کوچیک باید حداقل 25 دقیقه در صف انتظار باشید تا نوبتتون بشه
    شرکت لایزر واقعا فاجعه هست . دوستان گول فروشنده های چرب زبان بخش فروش رو نخورید که بعدا پشیمون خواهید شد.

واقعا برای وضعیت شرکت های سرویس دهنده ای مثل لایزر در ایران متاسفام. باید درشون رو گل گرفت
    فکر کنم شما مغرضانه این متن نوشتین در هر صورت بیشتر از یکساله مشترک لایزر هستم و به صف 15 نفری بر نخوردم
    یا قطعی وصلی ( کل دوره که عضو بودم 2 یا 3 بار بوده ) شاید ایراد از مرکز مخابراتی شما هست

داره خودمونی میشه behrad_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

منم اشتراک لایزر دارم تو 50 روز اخیر کلا یک بار برای من قطعی داشته مشکل شما شاید مربوط به جای دیگه باشه.
    Last edited by behrad_f; 05-07-2011 at 15:48.

داره خودمونی میشه behrad_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سرویس B03
    Last edited by behrad_f; 06-07-2011 at 22:02.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

فکر کنم شما مغرضانه این متن نوشتین در هر صورت بیشتر از یکساله مشترک لایزر هستم و به صف 15 نفری بر نخوردم
    یا قطعی وصلی ( کل دوره که عضو بودم 2 یا 3 بار بوده ) شاید ایراد از مرکز مخابراتی شما هست
    فعلا که با یک پست شما مشخص هست که کی از کجا اومده
    برادر تو این چند روز صف پشتیبانی شما کمتر از 30 نفر شده>:؟

میخوایی رکورد مسخره شما چندمین نفر در صف هستید تماس شما برای ما مهم است و به زودی به آن پاسخ داده خواهد شد. شما نفر 30 ام 29 ام و ... رو براتون بزارم ببینیم من راست می گم یا شما نماینده فروش لایزر؟

رکورد با بخش پشتیبانی تون رو برات بزارم که میگه مشکل شاید از این باشه که مودم روی کیس کامپیوتر هست؟
    یا اینکه میگه مخابرات لاینامونو هی قطع می کنه.؟
    بله بنده خریت کردم اکانت سالانه گرفتم از شما

تازه هم که یاد گرفتید تو سرویس رایگان شبانه چند بار اکانت رو قطع و وصل می کنید که نشه تو این ساعت رایگانتون دانلود کرد.

به جای گشتن تو اینترنت برید وضعیت سرویساتونو درست کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •