فلش مموری من کلا قاطی کرده نه باز میشه.نه میتونم فایلی کپی کنم نه فایلی رو پاک کنمدرایو هام هم باز نمیشه فک کنم این اوتوران باشه؟
فلش مموری من کلا قاطی کرده نه باز میشه.نه میتونم فایلی کپی کنم نه فایلی رو پاک کنمدرایو هام هم باز نمیشه فک کنم این اوتوران باشه؟
سلام من قبلا ویروس اتوران رو داشتم با کلی دردسر از شرش خلاص شدم این یکی دو روزه چند جا بحث recycler رو دیدم من توی همه درایو هام پوشه مخفی شده recycler رو دارم میخوام بدونم لازمه پاکش کنم؟؟؟اضافه کنم من همونطور که گفتم از اتوران و تمام عوارضش خلاص شدم یعنی الان از نظر اتوران مشکلی ندارم و مشکل ویروسی خاصی هم سیستمم نداره
البته ببخشید میدونم که پوشه ای به همین نام هم باید در درایو های ان تی اف اس برای استور ریسایکل بین وجود داشته باشه
Last edited by Black Hawk; 03-02-2009 at 18:40.
سلام
اگه داخل پوشه recycler ایکونهایی به شکل سطل بازیافت وجود داره نباید اونا پاک کنید . چون مربوط به سطل بازیافت همون درایو هستش .
در غیر این صورت پاک کردنش مشکلی نداره . در بعضی مواقع فقط یه پوشه هستش .
موفق باشید .
سلام
بله مطمئنا ویروس اتوران گرفتید .
بارها در موردش بحث شده . یه سرچی بزنید کلی تاپیک می تونید در موردش پیدا کنید .
موفق باشید .
سلام بر عزيزان
به نظر شما پيغام BO:Stack:BO Heap ..... از چيست؟؟
يكي از دوستان قبلا فرموده بودند مشكل از خود مايكروسافت است كه پس از مدتي با اين پيغام نشان مي دهد كه ويندوز شما اصل نيست و ... ولي مطمئنم كه اين نيست! چون اين پيغام برخي مواقع وقتي فولدر خاصي را باز مي كنيم تا فايل خاصي را باز مي كنيم يا به شبكه وصل مي كنيم داده مي شود و در حالت عادي نشان داده نمي شود!!
اين پيغام در برخي سيستم ها پشت سر هم باز مي شود به طوري كه كار كردن را مختل مي كند و در برخي سيستم ها فقط يكبار ظاهر مي شود و با Close كردن بسته مي شود!!
خاطر نشان مي كنم كه اين پيغام فقط با MacAfee Enterprise 8.5i داده مي شود (البته من فقط با اين آنتي ويروس ديده ام ساير دوستان را نمي دانم )
آيا كسي مشكل را مي داند؟؟؟
با احترام
اميني
من يه مشكل دارم نميدونم چي شده 10 بار ويندوز عوض كردم باز هم بدون اتصال به اينترنت يا استفاده از فلش باز هم ويندوزم خراب ميشه البته درايو ويندوز رو فرمت هم ميكنم
1 عكس هامو نميتونم ببينم با استفاده از نرم افزار خود ميندوز( ويندوز پيكچر اند فكس ويور)
2 نميتونم فايلهارو كپي يا كات كنم تو درگ كردن قفل ميكنه
3 سرعت سيستمم خيلي مياد پايين
4 درايوهام تو يه صفحه جديد باز ميشن
5 وقتي روي گزينه سند تو براي هر فايل ميرم ويندوز هنگ ميكنه
نميدونم ويروس كجاي سيستم هست نميتونم پيداش كنم خواهشن كمك كنيد
عزیز شما مگه نگفتی ویندوزت و درایو هاتو فرمتیدی؟
بعد از نصب ویندوز هیچ نرافزار دیگه ای از رو cd یا هارد نصب میکنی یا نه؟
بعضی ویروسها خودشون رو به exe میچسپونن.
سلام
این مشکل فقط مربوط به انتی ویروس مکافی هستش .
البته مکافی بار اولش نیست . مکافی به خیلی از قسمتهای ویندوز حساس هستش . البته نمی شه گفت ویروس یا فایل مخربی هستش . ممکنه مکافی اون را فایل مخرب تشخیص می ده .
بهتره انتی ویروس کسپراسکای را نصب کنید . به جرات کسپراسکای نسبت به مکافی و دیگر انتی ویروس ها قدرت بالا و هوش مصنوعی قوی تری داره .
موفق باشید .
دقیقا Mahdi7610 درست مگن.
شما بعد از پاک کردن مک افیتون هنوز با سرویس های اون که پاک نشدن مشکل خواهید داشت و بعضی مواقع حتی نمی تونید با دوستاتون تو شبکه بازی کنید.
پیشنهاد من برای پاک کردن مک افی اینه از نرم افزاری مثل CleanSweep از نورتن استفاده کنید.
موفق باشید.
دوستان مشکل من چیه ؟ همون سی پی یو ضعیف یا چیز دیگه ای؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)