در مورد سوال اولتان سری به تاپیک اختصاصی مقایسه فایروال ها پستهای 14 و 15 بزنید.در مورد سوال دومتان به لینک زیر سری بزنید:نوشته شده توسط ebilove
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
در مورد سوال اولتان سری به تاپیک اختصاصی مقایسه فایروال ها پستهای 14 و 15 بزنید.در مورد سوال دومتان به لینک زیر سری بزنید:نوشته شده توسط ebilove
موفق باشید.
برای منم از دیروز تا حالا همین مشکل رو داره نمیدونم برای چیه ..............دوستان دیگه هم این مشکل رو دارند........مرسی..........نوشته شده توسط yusef
سلام
برای دوستانی که علاقمند هستند در لینک زیر به طور مبسوط در مورد نسخه 411 کاسپرسکی توضیح داده شده است:
نوشته شده توسط zendegi
سلام دوست قدیمی (خو بی)...![]()
============
من ورژن 6.0 رو سیستمم نصبه!
اما مشکلی موقع آپدیت وجود نداره
موفق باشی
شلام
من همین الان اپدیت کردم مشکلی نداره
![]()
منم نسخه شیش رو سیستمم نصبه
موقع آپدیت ارور میده بعد هم آنتی ویروس و غییر فعال میکنه
از 2 روز پیش اینجوری شد .
این خطا رو میده :
Kaspersky Anti-Virus has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
Last edited by بهنام کوچولو; 23-11-2006 at 13:46.
سلام
دوستانی که مشکل آپدیت دارند از کدام نسخه استفاده می کنند.نسخه 411 جدید یا نسخه های قبلی؟
سلام![]()
من الان نسخه جدید ( 6.0.1.411en ) رو دانلود کردم و خیلی راحت و بدون دردسر هم رجیستر شد ( با همون فایلی که نسخه قبلی رو رجیستر کرده بودم ) و الان هم داره آپدیت میشه.![]()
کس میتونه در مورد قسمتی که در عکس گذاشتم بگه که چطور میتونم حداکثر محافظت رو داشته باشم ؟![]()
سلام سوت عزيز
كاملا عاليه
من اينقدر محافظت نمي كنم كه شما محافظت مي كنيد
عاليه![]()
من از kav 6.0.0.300 استفاده میکنم که از دیروز تا حالا این مشکل رو دارم ........مرسی.........نوشته شده توسط vtn54
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)