دوستان بیخیال.هر دو گوشی عالی هست.این که دیگه بحث نداره.
=====
بدون شرح:
![]()
دوستان بیخیال.هر دو گوشی عالی هست.این که دیگه بحث نداره.
=====
بدون شرح:
![]()
با سلام.
دوستان از شما ها بعیده که این تاپیک رو به کل کل و دعوا بکشید به نظر من هر برندی برای خودش طرفداران خاص خودشو داره .پس بیایید بجای کل کل و دعوا تو محیطی صمیمانه بهتر با امکانات گوشیها اشنا بشیم.
موفق باشید.
Last edited by ninja3000sh; 02-12-2008 at 02:19.
چونکه وسط گوشی شکم داره من از ایکس پریا خوشم نمیاد
گوشی فقط W960 i
دوستان من نکته به نکته این تاپیک میخونم اما سوالی برام پیش آمد که گفتم بپرسم خالی از لطف نیست
اوایل تاپیک مهران جان گفتن درپوش باتریه x1 یکم 1 سانتی متر همچین چیزی فکر کنم فاصله داره البته چیز خاصی نیست اما می خوام بدونم فردا مثلا بخوایم بگیریم موردی نداشته باشه چون از لحاظ عایق بودن هم یکم آدم حساس میشه به این مورد
من داشتم یه چخی توی گوشی شاپ میزدم، دیدم زده 1 میلیون و 100 تومن...!!!
این حقیقت داره؟؟
اینم ریویو از این گوشی :
اینم یه مقایسه سخت افزاری که خیلی واسم جالب بود!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس تمام این ها خالی بندی بود...........دی
بجز سی پی یو.........
ولش
..............................
مهران صفحه ی x1 کوچیک نیست؟؟؟
من که تو عکس ها می بینم خیلی کوچیک میزنه......{میدونم 3 اینچه} ولی وقتی کیبورد میاد بالا احساس می کنم زیادی کوچیک میزنه
مهران عزيز،
ضمن تشكر، به اين خاطر جرات كردم لينك بخوام كه قبل هم لينك برنامه هاي ديگه اي رو توي اين تاپيك به ديگر دوستان لطف كردين. باز هم ممنون
قول ميدم به قوانين فروم احترام بذارم
آقا این حرفتون چه ربطی به این تاپیک داشت؟؟؟؟؟هیچی W960 i نمیشه
------------
راستی دوستان به نظر شما خرید omnia بهتره یا x1 با در نظر گرفتن قیمت (من خودم از X1 خیلی حال می کنم ولی قیمتش الاکی بالاست و در بعضی چیزای از omnia هم قابلیتش کمتره مثل رمش)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)