تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 210 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

پروفشنال mehshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ببخشید سوالم خیلی مبتدیانه است ولی میخام بدونم نحوه ارتباط بین سیستم های شبکه شده چجوریه؟
    فقط سیستم سرور میتونه رو بقیه کنترل کنه؟
    مثلا برای فرستادن یه فیلم از روی یکی به دیگری باید به چه صورت عمل کرد؟
    اگه سیستمها بصورت نقطه به نقطه با هم شبکه بشن هر سیستمی میتونی با بقیه تبادل اطلاعات داشته باشه و کافیه که فایل ها رو برای بقیه share کنه تا اونها بتونن ازش استفاده کنن
    البته در شبکه بندی به صورت سرور و کلاینت اگه سرور محدودیتی برای کلاینت ها ایجاد نکرده باشه باز هم مشکلی برای تبادل اطلاعات نیست

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    سوالی راجع به ارتباط لب تاپ با کامپیوترم از طریق وایرلس داشتم :
    من یه مودم غیر وایرلس دارم که اونو به یک اکسس پوینت وصل کردم و اینترنت لب تاپم رو از طریق بی سیم گرفتم و کامپیوتر دسکتابم رو از طریق کابل لن به اکسس پوینت(دارای 6 پورت لن می باشد) متصل نموده و از اون طریق از اینترنت استفاده می کنم.
    حالا می خوام که ارتباط لب تاپ و کامپیوتر را از طریق اکسس پوینت و بصورت بی سیم با هم داشته باشم و بتونم همزمان اینترنت هم برای هر دو استفاده بشه.
    این نکته رو هم عرض کنم که ارتباط لب تاپ و کامپیوتر رو از طریق کابل لن بدون مشکل گرفتم و با استفاده از نرم افزار Net Monitor for Employees Pro تونستم کامپیوتر رو در لب تاپ مونیتور کنم با کلی امکانات دیگر این نرم افزار
    خب دوست عزیز باید کامپیوتر شما یه کارت شبکه وایرلس داشته باشه تا به اکسس پوینت کانکت بشه
    در این صورت هم بصورت وایرلس سیستمها با هم شبکه میشن و هم اینترنت داری

3. این کاربر از mehshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز شما کافیه به مودمت از طریق وایرلس کانکت بشی
    بعد بهتره به صورت دستی به هردو سیستم ip بدی یعنی به یکی 192.168.1.2 و دیگری 192.168.1.3
    getway رو هم به هر دو 192.168.1.1 بده
    حالا هر دو سیستم شبکه هستن و میمونه انتقال فایل
    هر دو سیستم باید usernameو password داشته باشن و فایروال هر دو هم باید خاموش باشه
    حالا کافیه یه فایل رو برای مثال در کامپیوترت share کنی و بعد در لپ تاپ در قسمت run ای پی کامپیوترت رو وارد کنی تا به فایل share شده دسترسی داشته باش
    من که این رو نفهمیدم چون چیزی در این مورد بلد نیستم...
    الان فعلا میخوام بدونم اون کار رو که کردم چه اتفاقی افتاد؟؟

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    سوالی راجع به ارتباط لب تاپ با کامپیوترم از طریق وایرلس داشتم :
    من یه مودم غیر وایرلس دارم که اونو به یک اکسس پوینت وصل کردم و اینترنت لب تاپم رو از طریق بی سیم گرفتم و کامپیوتر دسکتابم رو از طریق کابل لن به اکسس پوینت(دارای 6 پورت لن می باشد) متصل نموده و از اون طریق از اینترنت استفاده می کنم.
    حالا می خوام که ارتباط لب تاپ و کامپیوتر را از طریق اکسس پوینت و بصورت بی سیم با هم داشته باشم و بتونم همزمان اینترنت هم برای هر دو استفاده بشه.
    این نکته رو هم عرض کنم که ارتباط لب تاپ و کامپیوتر رو از طریق کابل لن بدون مشکل گرفتم و با استفاده از نرم افزار Net Monitor for Employees Pro تونستم کامپیوتر رو در لب تاپ مونیتور کنم با کلی امکانات دیگر این نرم افزار
    سلام.

شما مودم ADSL رو بزن به پورت WAN اکسس پوینت. یک کابل هم از کارت شبکه ی PC بزن به اکسس پوینت.

تموم. لپتاپ هم از اون طرف از اکسس پوینت اینترنت رو میگیره. File Sharing هم میتونی داشته باشی.

موفق باشی.

6. این کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. من میخواستم کامپیوتر و لپ تاپ رو با وایرلس به هم وصل کنم اما بلد نیستم. اومدم تو قسمت network connections کامپیوتر (ویندوز xp)، و setup a home or small office network رو زدم و همینطور رفتم جلو تا آخرش کامپیوتر ری استارت شد. بعد حالا که ویندوز بالا اومد الان تغییری مشاهده نمیکنم. نه در network connections و نه کلا در ویندوز. میخواستم ببینم الان چه اتفاقی افتاده؟؟! (مخصوصا از جهت امنیتی هم برام مهمه)
    سلام.

شما اگه مودم وایرلس داری، نمیتونی File Sharing داشته باشی. باید Access Point بخری تا هم اینترنت رو بتونی روی لپتاپ داشته باشی و هم بتونی با PC انتقال فایل داشته باشی.

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام.

شما اگه مودم وایرلس داری، نمیتونی File Sharing داشته باشی. باید Access Point بخری تا هم اینترنت رو بتونی روی لپتاپ داشته باشی و هم بتونی با PC انتقال فایل داشته باشی.
    دوست عزیز این حرف شما کاملا اشتباهه ، با مودم وایرلس میشه فایل sharing داشت
    مثل اینکه نمیدونی که مودم وایرلس هم اکسس پوینته هم روتره و هم سوییچره ( در صورت داشتن چند پورت )

9. 3 کاربر از mehshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اکسس پوینت بخرم؟ کیلویی چنده؟! اصلا چی هست؟!

mehshad درست میگه. مودم وایرلس توانایی همه کار داره...
    حالا اول سوال من رو بی زحمت جواب بدید! تا بعد بریم سر شبکه کردن...

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

دوست عزیز اینطری صحبت نکن خواهشا . یه جوری داری کلا علم کامپیوتر رو زیر سوال میبری !
    شما یه مودم wireless بگیر AC هم هست ! ( جدیدا همشون اینطورن )

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

شما تنظیماتی رو که برای ایجاد یه شبکه به صورت دستی باید انجام بدید اون wizard براتون بصورت اتوماتیک انجام میده
    مثل ایجاد گروه کاری ، فعال کردن sharing برای فایلها ، share کردن اینترنت و ...
    ولی احتمالا چون بعضی از تنظیمات رو انجام ندادین ارتباطی هم بین سیستم هاتون نیست

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز اینطری صحبت نکن خواهشا . یه جوری داری کلا علم کامپیوتر رو زیر سوال میبری !
    شما یه مودم wireless بگیر AC هم هست ! ( جدیدا همشون اینطورن )
    متوجه حرفتون نمیشم. مودم وایرلسم دارم...

شما تنظیماتی رو که برای ایجاد یه شبکه به صورت دستی باید انجام بدید اون wizard براتون بصورت اتوماتیک انجام میده
    مثل ایجاد گروه کاری ، فعال کردن sharing برای فایلها ، share کردن اینترنت و ...
    ولی احتمالا چون بعضی از تنظیمات رو انجام ندادین ارتباطی هم بین سیستم هاتون نیست
    الان من میخوام ببینم اون تنظیمات چی شدن. یعنی چه اتفاقی بعد از پشت سر گذاشتن اون ویزارد رخ داد؟؟
    یا به عبارتی اگر .یزارد درست انجام شه چه اتفاقی میفته؟؟ یعنی مثلا فایلی چیزی نباید در قسمت Network Connections اضافه بشه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •