شورشو در آوردن
خیلی وقته دارم از حباب میشنومو خبری نیست
شورشو در آوردن
خیلی وقته دارم از حباب میشنومو خبری نیست
من کاملا بهش حق میدم میدونی چرا؟!
1 محسن یگانه شعراشو خودش میگه الان که میخواد 14 ترک بده حدود بیست و خورده ای کار ساخته و ازشون گلچین کرده گفتن همین شعر ها 6 ماه وقت گرفته...
2 بین دو البوم حدود 10 تا آهنگ داده بیرون که بجز دو سه تا بقیه موفق بودن...
+
این کلیپ کنسرتو دان کنین فوق العادس..
کنسرت شاهین شهر اصفهان(محمد طرفای شماس!!!) فک کنم 26 اردیبهشت 91 باشه...
اجرای وقتی نیستی , چی بگم که خیلی تنهام , وقتی رفتی , گیرم بازم بیایی با گیتار:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by MMM52; 21-07-2012 at 19:36.
سلام به همه یگانه ای های عزیز...
وای وای رفته بودیم صفحه دوم جلوشو نمیگرفتم کلا حذفمون میکردن!!!!
+
خبرهایی از جاست یگانه و حواشی و اخبار دیگر:
1آرش حسینی:
تنهایی:
رفتی که تنها بمونم با خودم .. هیزم آتیش تنهایی شدم
این قطعه ای هست که بنده همینجا قول میدم حداقل طرفدارای قدیمی محسن یگانه شدیدا درگیرش میشن و بدون هیچ شکی از محبوب ترین ها میشه.. ببخشید که نتونستم جلوی خودمو بگیرم و دارم ازش میگم اما نمیشه به این قطعه ایمان کامل نداشت.. اینکه محسن یگانه بشینه توی یه آهنگ و برای مخاطبش داستان یکی از شکستهاشو بگه و قشنگ شما حس کنید که دارید نامه ی محسن یگانه به طرف مقابل رو میخونید داستانی میشه مثه "وقتی رفتی" و این قطعات سوزناک رو هیچ جوره نمیشه دوست نداشت حتی اگر بنده الان تضمین کنم که این قطعه اشک خیلی ها رو در میاره و افرادی هم این رو بزرگنمایی فرض کنن زمانی که آلبوم بیاد مطمئنا" به حرف من میرسن همونطور که در مورد ضربان معکوس صحبت کرده بودم و همون اتفاقی که پیش بینی میکردم افتاد..
اون اتفاق کوبیدن سر تو دیوار هم برای عشاق شکست خورده متاسفانه پیش میاد و خوش به حال شکسته بند های عزیز که یه مدت می تونن پول به جیب بزنن و حتی مرغ هم بخرن!!
2 بعد از انتشار حباب پرسش و پاسخ خواهیم داشت...
3 متنی که مهران عباسی تو فیس بوکش راجع به حباب نوشته:
آلبوم محسن به قدری حرفه ای شده که چند پله بالاتر از تمامی آلبوم های این چند سال اخیر هست . واقعا قابل مقایسه نیست با آلبوم های فعلی . تنظیم های شهاب اکبری دیوانه کننده شده علی ثابت هم کاراش عجیب زیباست . محسنم که کاراش تو لیست ترکوندنیاست مخصوصا این 6/8 ها عالیه
4 آرش حسینی: ترجیع بند: "باور کنم" و ترانه ی "تو که میدونی" برای 17,18 سالگی ایشون ِ..
5 محسن یگانه زمانی که نوجوون بود به خاطر شرایط خانوادگی و جو مذهبی و مخالفت با کار موزیک ایشون مجبور بود بره جایی جز خونه برای تمرین گیتار(برادر محسن گفته تو پارک گیتار میزده)...
6 اینم مصاحبه کمیل یگانه با روزنامه تماشا:
7 آرش حسینی: هنوز تاریخی نمی تونیم اعلام کنیم.. قصد گروه اینه که دیگه تاریخ انتشار فراتر از هفته ی اول شهریور نره..
8 آرش حسینی:
یادمه چند سال پیش که تازه داستان آهنگ پیشواز اومده بود خودم آهنگ "نفسهای بی هدف" رو گذاشته بودم پیشواز و محسن یگانه ساعت 3:30 شب زنگ زده بود و کلا به صورت کاملا هنگ فقط می پرسید "عه! این کی بود؟!" !!
9 کد تمام آهنگ های پیشواز محسن یگانه تو یه عکس:
10 شهاب اکبری:
اکبری در خصوص آلبوم حباب محسن یگانه که در آن به عنوان تنظیم کننده حضور دارد، گفت: این آلبوم مراحل پایانی خود را طی کرده و بعداز ایام مبارک ماه رمضان منتشر و پخش خواهد شد. در این آلبوم من به تنظیم ۴ قطعه پرداختهام. این آلبوم مراحل قانونی و روال طبیعی خود را طی میکند و تاخیری در انتشار آن نیست.
11 بنیامین بهادری :
امیدوارم این بار اظهار نظر هایم منجر به نامه نگاری نشود!
محسن یگانه==> صدای بسیار خوب و جذابی دارد، تا زمانی که در کنسرتش شرکت نکرده بودم فکر نمی کردم اینقدر در اجرای زنده توانایی داشته باشد اما به نظرم اجرای بسیار خوبی داشت و یکی از خواننده های هیت ماست و امیدوارم موفقیتش تداوم داشته باشد.
ممنون
خیلی بدموقع بود به خاطر امتحانا نتونستم برم
ممنون بابت ترک![]()
متاسفانه برای آرش حسینی مشکل پیش اومده و جاست یگانه کلا آپدیت نشده و هیچ اطلاعاتی نبوده این چند وقت ولی یکی از هوادارا که با آرش تماس گرفته اینارو گفته از زبون آرش:
- کار کاورهای آلبوم کلا تموم شده (مثل اینکه آلبوم قرار با چندتا پک مختلف عرضه بشه)
- سر آلبومی هم که مشخص نبود کدوم ترک قرار باشه انتخاب شده ولی آرش نگفته کدوم ترک هستش.
- پیام طونی هم که تو دو تا آلبوم قبلی نوازنده ویلون بود تو این آلبوم هم حضور داره (گفته میشد که پیام تو این آلبوم نیست.)
یه شخصه از اون خبر بودن پیام طونی خیلی خیلی خوشحال شدم. بدجوری صدای ویلونشو دوست دارم.
معتبر بودن این کسی هم که اینارو گفته کاملا اثبات شدست.
دیگه باید کم کم منتظر اومدن آلبوم باشیم فکر کنم ولی همچنان تاریخ دقیقی گفته نشده.
خیلی ممنون.. آره 10 روزه دارم اونجا رو چک میکنم هیچ نظری تایید نشده.. طبق قول محسن یگانه باید عید فطر بیاد... حباب به شدت میترکونه و به همین دلیل بی صبرانه منتظرشم...
تو ف.ب نوشته بود که پسر عمه 4 سالش مریضی بدی گرفته و بیمارستان بستریه. مثل اینکه حال و روز خودشم سر این قضیه زیاد خوب نیست.
اینارم علیرضا (onlyyegane.blogfa) تو نظرات وبلاگ خودش گفته بود.
پرفروش شدن با این وضع دانلود و کپی سی دی تقریبا غیر ممکنه...
بعد در مورد اون خواننده عزیز متاسفانه کاملا با حرفت موافقم ولی بهتره اینقدر صریح عنوان نشه حتی تو این تاپیک....
طبق گفته های علی ثابت آلبوم این هفته تحویل شرکت پخش داده میشه و از ابتدای هفته آینده تبلیغات آلبوم شروع میشه.
بدجوری منتظرم.
پس با این حساب احتمال زیاد عید فطر نمیاد و بازم به احتمال زیاد اوایل شهریور میاد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)