همونطور که دوستان گفتند فکر می کنم ابتدا باید کیجن قبلی رو پاک کنی و بعد از کیجن های جدید استفاده کنی
برای پاک کردن کیجن قبلی ، در صفحه اصلی Kaspersky از ستون سمت چپ Activation رو کلیک می کنی و از سمت راست delete key رو می زنی
همونطور که دوستان گفتند فکر می کنم ابتدا باید کیجن قبلی رو پاک کنی و بعد از کیجن های جدید استفاده کنی
برای پاک کردن کیجن قبلی ، در صفحه اصلی Kaspersky از ستون سمت چپ Activation رو کلیک می کنی و از سمت راست delete key رو می زنی
دوست عزیز من تمام این کارها رو انجام دادم . حتی یک بار هم Kaspersky رو نصب کردم ولی پیغام میده که برای ورژن بتا باید از key بتا استفاده کرد . این key ها مال بتا نیست ؟
اين کد ها برای نسخه شما معلوم هست که کار نميکنه!، نسخه شما بتا هست و اين کد ها فقط برای محصولات نهايی کاربرد داره و متأسفانه برای محصولات بتا کدهای مشخصی نداريم، اگر هم باشه سريع غير فعال ميشه
سلام دوستان.
من از
kaspersy anti-virus personal pro 5.0.527
استفاده می کنم.(میدونم قدیمیه)
قبلا درخواست key کرده بودم تو این پست:
و hamilton جان هم در این پست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
را معرفی کردند و گفتند به این جا برویم و ایمیل بدهیم و key به ایمیل ارسال می شود و هر 3 ماه این کار را بکنیم.من تا حالا این کار را می کردم اما این بار هر چه ایمیل دادم (حتی در سایت noavar یک ایمیل جدید ساختم) پیغام:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
DANKE!را می داد و چیزی نمی فرستاد!
Der Lizenz-Key wurde an Ihre E-Mail Adresse gesandt.
Ihr Kaspersky-Team
لطف کنید سریال ، key ، کرک و یا هرچیزی که بتونم باهاش رجیسترش کنم را بدهید.
فقط 4 روز تا پایان اعتبارش مونده.
ممنون.
![]()
دوست عزيز بارها توسط من و دوستان ديگه عنوان شده:
نسخه 8.0 فعلاً در حالت آزمايشی هست و برای محصولات آزمايشی کرک و کد خاصی ارايه نميشه، فقط چند کد هر وقت ميدن بيرون که اونها هم مدت استفاده کمی دارند،
درضمن بارها گفته شده در صورت لزوم به هيچ عنوان از نسخه های آزمايشی استفاده نکنيد، چون همونطور که از اسمش پيدا هست برای آزمايش و تست ميباشد و مشکلات مختلفی را دارا ميباشد،
من کرک جدیدی که گفته بودین رو ریختم روی kasperskay internet security 7 و آپدیت هم کردم ولی همش پیغام میده out of days و لطفا آپدیت کنید که کردم ولی بازم پیغام میده
key gen واسه کسپر IS ورژن 6 کسی سراغ داره؟
اون هایی رو که حدودا 1 ماه پیش از همینجا گرفتم هم رفتن توی لیست سیاه
کمک لطفا
آقا يه كيگن سالم بدين . البته چون خيلي ها استفاده ميكنن بسته ميشه الان مال من هي داره پيغام ميده و كار نميكنه چيكارش كنم ؟؟؟
خوب اين مشخص هست، کدی که به محصول دادي روز های باقيماندش داره تموم ميشه، اون کد رو پاک کن و کد ديگری با تاريخ انقضا بيشتر بهش بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرخی از کدهای معرفی شده به محصول 6.0 هم ميخوره، البته بايد تست کنيد، اگر هم نشد به سايت زير برويد و از کد های KIS6 استفاده کنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیديک پچ وجود داره که با اجرای اون (البته دقيق طبق آموزش) محصول کسپرسکی حتی با استفاده از کد های موجود در ليست سياه هم آپديت ميشه، ميتونيد امتحان کنيد:(تست شده و کار ميکنه)
دانلود پچ مربوطه:
دانلود آموزش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Markus; 30-05-2008 at 11:29.
سلام...
دوستان اگه لایسنس kaspersky anti-virus personal 5.0.383 رو دارن ضمیمه کنن kps_2y_000ADD31.key رو دارم تا تاریخ 2008/28/6 اعتبار داره.........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)