آقا اين صبا نت همينجوري سرعتش پايينه
از شمام همينجور؟
آقا اين صبا نت همينجوري سرعتش پايينه
از شمام همينجور؟
پينگ (ping) به ردوبدل ارتباط بين 2 سرور ميگن از خونه تا جايي كه وصل ميشين و هر چي كمتر بهتر
و بيشتر بدرد بازي انلاين ميخوره تو وب گردي يا دان تاثير انچناني نداره
نه ماله من روتينه
میدونی راستشو بخوای از شاتل به گوشیم یه مسیج رسید همینجوری واسه تبلیغ منم زنگ زدم پرسیدم گفت 256 سه ماهش حدود سیو خورده ای 512 هم سه ماهه حدود 47 تومن ولی یادم رفت بپرسم این سرعتارو بره منازلم میدن یا نه رد مورد سرعت دانم جواب درستو درمونی به آدم نمیدن به خواطر همین پرسیدم ولی کلا چون آقای Gamemaster گفت صبا نت اسمن 128 میده ولی در عمل 512 یا بیشتره سرعتش به خاطر همین گفتم ولی ظاهرا سرعتش کمو زیاد میشه حالا سوالم این بود که کلا کسایی که صبا دارن راضین یا من قیدشو بزنم واینکه اگه صبا مالی نیست از کی بگیرم بهتره ....
والا منم دقيق نميدونم از اين كلمه خارجياست
در كل منظورم اين بود كه عاديه
پس با اين تفاسير من پيشنهاد ميكنم از صبا بگيري چون نسبت به بقيه مطمئن تر و سرعت اونم نسبت به بقيه بهتره و گذشته از تعداد مشتريكنش
هنوز كه همونطوره شايد به قول دوستان مكنظور يارو 128 بيت واقعي بوده يعني بايد تقسيم بر 8 كرد!!!!
مشكل همين سر مشتركين چون صبا سرويساش اشتراكيه زياد بهش اطمينان نيست فكر كنم 50% مشهديا همه صبانت دارن
يه جا برو كه مشترك كمتر باشه يا اختصاصي بده
مثل شاتل -پارس-
من که احتمالا شاتل 512 سه ماه با 5 گیگ حجم و پنج شنبه و جمعه مجانی+1 تا 7 شبانه والبته مثل اینکه ثبات سرعت و کیفیت داره و دیگه وقتی کمتر بشه می تونی بزنی تو سرشون چون گفت ما 2 سوم سرعت روتضمین می کنیم که می شه حدودا 50 که خوبه هر چند شاید صبا کممی ارزان تر باشه ولی پشتیبانیش مردمانی بس بی خرد و مدیرانش نیز همچنین و با این سیاست شل کن و سفت کن ملت هنوز نفهمیدن بابا صبا دیگه قدیمی شده و بسیار شلوغ من اگه شاتل گرفتم نتیجه ی بررسی مو براتون اینجا می زارم .هر چند من از این هم چندان راضی نیستم ولی چه می شه کرد . باید سوخت و ساخت و راحت بود چون عصبانیت دردی دوا نمی کنه در حالی که مدیر کلشون اون وزیره همچین طرز تفکری داره .
من دلیل این انتخابم سرعت بالاست می خواستم 1 مگ بگیرم دیدم تا اون موقع که بیاد 1 مگ پر کنه کار ما تموم شده . منظورم اینه که چون من سرعت بالا رو برای وب گردی می خوام تا دانلود وقتی 1 مگ باشه یعنی وقتی صبا 1 مگ بود با توجه به کش اپرا و مسائل دیگه تا می اومد برسه به به 60 معمولا بیشتر صفحه ها کامل باز میشد . هر چند آخرش هم نفهمیدم چرا اینطوریه و چرا از همون اول که دریافت پاکت از سایت شروع می شه با سرعت بالا شروع نمی کنه و یه زمانی طول می کشه تا به حداکثر برسه ؟؟؟ .
خلاصه من سرعت برام مهم تره اگه شما پیشنهاد دیگه دارید بدین دوستان ؟؟
ولی وقتی از پوینده الکترونیک تماس گرفتن برای شارژ خیلی حال کردم زم تو پرش و گفتم مفتش گرونه ( هر چند اون کاره ای نبود ولی اگه چند نفر از مشتریای قدیمی این کارو بکنن شاید یه فکری بکنن هر چند چون قیمتش پایین تر است در مشهد حرف اول رو میزنه , چون مشهدی ها اول قیمت و بعد کیفیت و ......
یکی بیاد این متن رو خلاصه کنه !!!
سرعت صبانت برای صبح ها خوبه یعنی 50 هست تقریبا اما روز خیلی بده به 25 میرسه !!
من آخرش نفهمیدم این پهنای باند اضافی که خریدند راست بود یا فقط برای این بود که بگن یه کاری در عرصه ی فناوری انجام دادیم ؟!؟ (بازم من صبانت رو ترجیح می دم )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)