حامد جان ممنون ولی ی چیزو فکر کنم اشتباه نوشتی اونجای که نوشتی مهم نوشتی CXC162146 R6F41 در صورتی که اسم فایل برای دانلود cxc 162146 r6g04
با تشکر![]()
حامد جان ممنون ولی ی چیزو فکر کنم اشتباه نوشتی اونجای که نوشتی مهم نوشتی CXC162146 R6F41 در صورتی که اسم فایل برای دانلود cxc 162146 r6g04
با تشکر![]()
2 تا سوال داشتم یکی این که گوشی به طور اتوماتیک وقتی خاموش می شه (lcd) قفل می شه می خوام غیر فعال کنم از کدام بخش؟؟
و یکی هم این که توی قسمت tools ی ایکن به نام exchange activesync وجود داره که اون برای چی؟؟؟؟؟؟
سلام //
بلاخره این گوشی به دست منم رسید.
همین که از شر w910i آشغال راحت شدم روزی 100 بار خدا رو شکر میکنم///
گوشی خوبی.
واسه من از انگلیس آوردن
vodafone لایسنس داره..
بدک نیست.
همین که 8 گیگ هارد داره جونه آدم رو راحت میکنه..
هندز فری 2 تا داره یه با سیم. و یکی هم بلوتوث hbh-220
کیف و 2 تا قلم اضافه / باطری و کابل usb / شارژر گوشی با هندزفری یکیه/ چند تا دفترچه با چندین زبون متفاوت
اونجا گرفتتش به :279 £
به هر حال ما هم 960 دار شدیم..
ممکنه.آخه من این گوشی رو که ندارم.متن رو هم کپی و پیست کردم.دی...حامد جان ممنون ولی ی چیزو فکر کنم اشتباه نوشتی اونجای که نوشتی مهم نوشتی cxc162146 r6f41 در صورتی که اسم فایل برای دانلود cxc 162146 r6g04
با تشکر
دوست عزیز برای شما که از انگلیس اوردنمی شه نگاه کنی و بگی باطریش چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای من bts-33 950 mAh می خواستم ببینم مال همه این یا فرق داره؟؟؟ (من با گارانتی اصلی خریدم این توش بود ولی توی gsmarena قسمت مشخصات باطری نوشته 900 (البته وقتی عکس ها رو نگاه می کنی اون قسمت رو مات کرده که نشه دید نمی دونم چرا؟) مال من 950 می خوام ببینم مال شما چی؟) دوستانی هم که از ایران خریدن می شه ی خبری به ما بدن
مال من از اینه
-----------------
یک سوال هم دارم از دوستان وقتی وارد اینترنت می شی (با gprs) می خواد ی سایتی رو باز کنه چرا اون عکس کره ی زمین چشمک میزنه بعضی اوقات؟
![]()
Last edited by starn; 16-01-2009 at 18:39.
وقتی چشمک میزنه یعنی داره receive میکنه.یک سوال هم دارم از دوستان وقتی وارد اینترنت می شی (با gprs) می خواد ی سایتی رو باز کنه چرا اون عکس کره ی زمین چشمک میزنه بعضی اوقات؟
دقیقآ BTS-33
950 MAH هست
ولی خدائیش باطریش فوق العاده است...
خیلی توپ شارژ نگه میداره..
من از صبح که با هندزفری بلوتوث موزیک پلای میکنم /// یک سره تا شب دارم گوش میدم...
خیلی پیش اومده که شارژ هندزفریم تموم بشه.. اما نه تو w910 ..نه تو این گوشی این اتفاق پیش نیومده..
به نظر من یکی از مهمترین چیزها تو گوشی موبایل همین باطری هستش..
کسی نمی دونه برای چی؟قسمت tools ی ایکن به نام exchange activesync وجود داره که اون برای چی؟؟؟؟؟؟
یه چیزی واسه هماهنگ کردن اطلاعاتی مثل کانتکتها و غیره با کامپیوتر هست.
آقا یک سوال دیگه هم دارم من گوشی رو فارسی کردم خیلی خوبه همه چیز ولی وقتی می خوام مثلا ی اس ام اس بنویسم وقتی با دکمه های گوشی تایپ می کنم فارسی می نویسه و باید 100% کیبورد مجازی رو فعال کنم تا بتونم انگلیسی کنم باید چی کار کرد که کیبورد اصلی گوشی هم انگلیسی تایپ کنه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)