حتما نیاز نیست که از تابع abs استفاده کنید میتوانید اعداد رو ضربدر منفی یک کنید تا مثبت بشوند اما اگر میخواهی از تابع abs استفاده کنید یک مثال در زیر اورده ام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتما نیاز نیست که از تابع abs استفاده کنید میتوانید اعداد رو ضربدر منفی یک کنید تا مثبت بشوند اما اگر میخواهی از تابع abs استفاده کنید یک مثال در زیر اورده ام
خواهش میکنم ، این شرط
نه منظورم این قسمت هست !!!
حلقه رو از 0 شروع کردین و یک واحد یک واحد اضافه کردین ولی شرط پایانی برای این حلقه مشخص نکردین ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصلا این حلقه ی For لازمه ؟ فکر میکنم بدون این حلقه هم برنامه درسته ! ؟؟؟
خیلی بی معرفتین!
هیچکدومتون جواب منو ندادین!!!!![]()
سلام
دوستان این کد مربوط به وارونه دو عدد هست.یعنی دو عدد وارد میکنی و میگه این دو عدد وارونه هم هستند.ولی یه ایرادی داره این کد که موقعی که هر عددی وارد میکنی همش پیغام وارونه نیستند را میده.اگه این کد را نگان کنید بگید مشکلش چیه ممنون میشم.
نه شرط رو اونجا براش مشخص نکردم چون نمیدونستم تا کی باید عدد از ورودی بگیرم
نه بدون For نمیشه (البته با while و do while) هم میشه اما اولین الگوریتمی که به ذهن من رسید این بود
کار اون for هم اینه که یه حلقه بینهایته چون نمیدونم کاربر چند تا عدد وارد میکنه تا آخریش -1 باشه اما توی یدونه if آمدم چک کردم به محضه اینکه ورودی -1 بود break کنه و از حلقه خارج شه
در هر صورت شما یک حلقه رو احتیاج دارین![]()
تابع بازگشتی توابع زیر رو میخواستم :
اولی :
a\b
دومی :
|x|
سومی
x-
Last edited by attractive_girl; 16-11-2011 at 00:55.
سلام من احتیاج دارم که برنامه turbo c++ رو نصب کنم منتها ویندوزم سون 64 بیت هست برنامه نصب نمیشه! راه حلی نیست؟ حداقل یه نسخه دیگه معرفی کنید که کاراییش شبیه هم ین turbo باشه.
سلام از یه مجازی ساز استفاده کنید مثل virtual box روش یه 32 بیتی نصب کنید بعد از اون استفاده کنید
یا اینکه تحت dosbox اجرا کنید (یه شبیه ساز داس)(البته این راه رو تاحالا امتحان نکردم اما احتمال میدم میشه)
پیشنهاد من اینه از borland c++ 5.02 استفاده کنید
اینم لینک مستقیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام به شما کد رو خوندم درکش برام مشکل بود چو نمیدونستم عدد وارونه چیه !!!!
تعریف اینه ؟
عدد اول ۱۳ را در نظر بگيريد.اكنون ترتيب رقم ها يش را عوض كنيد. آيا عدد جديد اول است؟
اگر بعد از جا بجا يي ارقام يك عدد اول به دست بيايد، آن عدد را عدد اول وارونه مي نامند.
اگه اینه کجای کدتون به این کارها انجام شده؟
سلام
توی این سایت تقسیم و یه سری دیگه از توابه بازگشتی رو میتونین ببینین
بعدش یه سوال دیگه مگه قدر مطلق و منفی یک عدد هم تابع بازگشتی دارن؟!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)