تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 1126 اولاول ... 17671071131141151161171181191201211271672176171117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام به دوستان

هارد ساتاي 500 گيگ من دچار مشكل شده بود. بردمش براي تعمير. تعميركار محترم لطف كردند و تمام اطلاعات رو پاك فرمودند.
    بعضي برنامه ها براي ريكاوري اطلاعات از دست رفته وجود داره.
    ولي من نخواستم ريسك كنم و مستقيم برم سراغشون. اگه كسي از دوستان راهي براي بازيابي اطلاعات هارد (قبل از تعمير) بلده به من بگه خيلي ممنون مي شم. اگه برنامه اي معرفي ميكنيد، لطفا بگيد كه آيا شما هم با اون كار كرديد و جواب گرفته ايد يا نه؟

خيلي ممنون
    میتونی از نرم افزار Easy recovery استفاده کنی
    اگر هم خیلی میترسی ببر کلینیک هارد ایران

2. این کاربر از mhaf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز glc_engineer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

با سلام به دوستان

هارد ساتاي 500 گيگ من دچار مشكل شده بود. بردمش براي تعمير. تعميركار محترم لطف كردند و تمام اطلاعات رو پاك فرمودند.
    بعضي برنامه ها براي ريكاوري اطلاعات از دست رفته وجود داره.
    ولي من نخواستم ريسك كنم و مستقيم برم سراغشون. اگه كسي از دوستان راهي براي بازيابي اطلاعات هارد (قبل از تعمير) بلده به من بگه خيلي ممنون مي شم. اگه برنامه اي معرفي ميكنيد، لطفا بگيد كه آيا شما هم با اون كار كرديد و جواب گرفته ايد يا نه؟

خيلي ممنون
    لطفا توجه كن اون نرم افزارها رو روي خود هاردديسكت ران نكني
    ضمناميتوني بگي چطوري تعمير كار !!! اطلاعاتتو پاك كرده؟

4. این کاربر از glc_engineer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranesabz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

میتونی از نرم افزار Easy recovery استفاده کنی
    اگر هم خیلی میترسی ببر کلینیک هارد ایران
    خيلي ممنون.
    اگه يه نگاه به اين صفحه بندازي مي بيني كه براي data recovery نرم افزارهاي مختلفي وجود داره.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولي اگه لطف كني بگي خودتون با چه نرم افزاري كار كردي و جواب گرفتي، ممنون مي شم.
    در ضمن ترس نداره! يا ريكاور ميشه يا نه. مشكل ديگه اي پيش نمي آد. مي آد؟

لطفا توجه كن اون نرم افزارها رو روي خود هاردديسكت ران نكني
    ضمناميتوني بگي چطوري تعمير كار !!! اطلاعاتتو پاك كرده؟
    ممنون.
    درسته! هارد رو بصورت يك مموري جدا (غير بوت) وصل مي كنم و مسير اونو به نرم افزار مي دم.
    اين هاردي كه دستم رسيده، براي تعمير دادنش نمايندگي. اونام اينو تعمير كردن. حالا اصلا من نميدونم چه جوري تعمير شده. ممكنه اصلا اطلاعاتش قابل بازيافت نباشه. ولي من تلاشمو مي كنم ببينم چي ميشه.

من بيشتر براي بازيابي فيلم ها و موزيك ها مي خوام اينكارو بكنم. پس اگه راهنماييم كنين براي ريكاوري فيلم و موسيقي چه برنامه اي بهتره خيلي ممنون مي شم.

با تشكر.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض صداهايي كه از هارد به گوش مي رسد چيست؟

فرض كنيد كه در حال كار با كامپيوتر خود هستيد و روي فايلي دابل كليك مي كنيد كه در نتيجه نرم افزار اجرا كننده آن احضار و اجرا مي شود تا آن فايل را براي شما باز كند. اين عمل در بسياري از كامپيوتر ها بين 10 تا 30 ثانيه طول مي كشد. در طول اين مدت صداهاي خفيفي از هارد ديسك خود مي شنويد از صداهايي كه شنيده مي شود به نظر مي رسد كارهايي در حال انجام است اما چه كارهايي؟
    در هارد ديسك ها يك بازو وجود دارد كه هدهاي خواندن و نوشتن را نگه مي دارد. اين بازوها مي توانند هدهاي خواندن و نوشتن را به سمت مركز يا لبه هاي ديسك حركت دهند. قطر يك هارد ديسك نرمال در حدود 5 اينچ يا 12.5 سانتي متر است بنابراين اين بازوها مي توانند در حدود 2 اينچ يا 5 سانتي متر در راستاي شعاع ديسك حركت كنند.
    سرعتي كه اين بازوها مي توانند حركت كنند حيرت انگيز است. اين بازوها بسيار سبك هستند و محرك آنها قوي و بسيار دقيق است. اين بازوها مي توانند در صورت لزوم صدها بار در هر ثانيه در مقابل ديسك جلو و عقب بروند.
    اگر درباره اساس كار يك اسپيكر هم بخواهيد بدانيد تفاوت زيادي با اين سيستم ندارد. اسپيكر هم داراي يك مخروط سبك وزن است كه قادر است با سرعت 400 بار در ثانيه نوسان كند و توليد صوت نمايد.
    همانطور كه بازوي هارد ديسك با سرعت زياد در حال حركت به جلو و عقب است نوساناتي توليد مي كند كه اين نوسانات همان صدايي را توليد مي كنند كه ما مي شنويم.
    چرا زمانيكه بر روي يك فايل كليك مي كنيم هد هارد ديسك بايد اين مقدار حركت كند كه چنين صداهايي از آن شنيده شود؟
    سه چيز باعث اين حركت ها مي شوند:
    ــ وقتي يك فايل مثلاً يك فايل Excel را باز مي كنيد. هارد ديسك شما بايد خود نرم افزار را همراه با تعدادي فايل DLL (مخفف dynamic link libraries ) كه از آن نرم افزار پشتيباني مي كنند فرا خواني كند. اين فايل ها جمعاً 10 تا 20 مگابايت حجم دارند و در قسمتهاي مختلف هارد قرار گرفته اند. فرا خواني 20 مگابايت اطلاعات زمان كمي نمي گيرد و هد هارد ديسك ما بايد هزاران بار جلو و عقب برود تا اين اطلاعات را جمع آوري كند.
    ــ فراخواني خود فايل اطلاعاتي. در حقيقت هدف شما از اجراي يك نرم افزار دسترسي به اطلاعات موجود در فايل مورد نظرتان است. براي اين منظور سيستم عامل شما (مثلاً ويندوز XP) بايد هد هارد ديسك را به دايركتوري كه فايل شما در آن واقع است راهنمايي كند و از وجود فايلي با اين نام اطمينان حاصل كند، و سپس آن فايل را پيدا كند و سپس احتمالاً بايد يك دوجين تكه از فايل مورد نظر را بخواند تا كل فايل را فراخواني كند.
    ــ اگر در هنگام انجام اين پروسه رم شما پر از اطلاعات شده باشد آنگاه سيستم عامل شما قسمتي از رم را روي هارد ديسك خالي مي كند. و هنگامي كه نرم افزار شما در حال اجراست سيستم عامل شما ميليونها بايت اطلاعات نرم افزار و فايلهاي DLL را روي هارد ديسك مي ريزد. براي انجام اين وظايف هد هارد ديسك بارها بايد حركت كند تا وظايف خود را به خوبي انجام دهد.
    حال به خوبي مي دانيد كه چرا هارد ديسك شما چرا چنين صدايي هنگام كار مي دهد. حقيقت اينست كه با يك كليك ساده هارد ديسك شما كار سنگيني انجام مي دهد.
    کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض اطلاعات هارد ديسك را پاك كنيد.

براي پاك كردن اطلاعات هارد ديسك راه هاي مختلف وجود دارد. اما روشي كه انتخاب مي كنيد به دليل پاك كردن اطلاعات يا خالي كردن هارد ديسك بستگي دارد، براي مثال اگر تصميم به نصب مجدد ويندوز داريد، به تدبير ويژه اي براي پاك كردن اطلاعات نياز نداريد.
    پاك كردن اطلاعات براي نصب مجدد ويندوز
    در نسخه هاي جديد ويندوز با قرار دادن CD بوت ويندوز به سادگي مي توانيد در مراحل اوليه نصب پارتيشن مورد نظر را پاك كرده يا حتي پارتيشن جديدي ايجاد كنيد. با اين كار ويندوز جديد شما بدون اشكال نصب مي شود.
    پاك كردن اطلاعات هارد ديسك براي فروش
    اگر قصد فروش كامپيوتر يا هارد ديسك خود را داريد بايد از ابزار مناسب براي پاك كردن اطلاعات خود استفاده كنيد تا احياناً مورد سوء استفاده افراد واقع نشود. براي اين منظور نرم افزارهايي وجود دارند كه براي پاك كردن هر سكتور از هارد ديسك شما نزديك به 1 ثانيه زمان صرف مي كنند اين بدان معناست كه براي پاك كردن مطمئن اطلاعات چند بار اين عمل را تكرار مي كنند. شايد بپرسيد با فرمت كردن هارد همه اطلاعات از بين مي رود پس چه احتياجي به پاك كردن اطلاعات با چنين نرم افزارهايي وجود دارد! ولي مشكل اينجاست كه هنوز روشهايي براي بدست آوردن اطلاعات يك هارد ديسك فرمت شده وجود دارد. البته چنين ابزارها و نرم افزارهايي از روشها و الگوريتم هاي سنگين و پيچيده اي استفاده مي كنند ولي اين عمل امكان پذير است. براي جلوگيري از چنين وضعيتي استفاده از برنامه هايي مانند Dariks Boot and Nuke (DBaN توصيه مي شود. تا اطلاعات شما بعد از پاك شدن غير قابل دسترسي باشد.
    دور انداختن يك هارد ديسك معيوب
    اگر هارد ديسك كامپيوتر شما خراب شده است قبل از اينكه آنرا دور بيندازيد بهتر است آنرا نابود سازيد. ابزارهاي حرفه اي براي بازيابي اطلاعات يك هارد ديسك معيوب وجود دارد.
    پس بايد هارد ديسك را با هر وسيله اي كه لازم است، نابود سازيد. مي توانيد قاب يا پوسته هارد ديسك را باز كنيد و ديسك هاي آنرا خارج كنيد حال مي توانيد با اين ديسك ها هر كار بكنيد مثلاً با چكش آنها را خورد كنيد. البته دستكش و عينك ايمني را فراموش نكنيد.
    البته راه هاي مختلف ديگري هم براي پاك كردن اطلاعات وجود دارد كه بستگي به علت آن دارد. اگر شما نظر يا روشي مناسب تر سراغ داريد خوشحال مي شويم آنرا با دوست خود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ميان بگذاريد!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض فن هارد ديسك

اين روزها فقط پرسسور (CPU) كامپيوتر نيست كه توليد حرارت مي كند بلكه كارت گرافيك، حافظه ها و هارد ديسك هم هر كدام به تنهايي يك توليد كننده بزرگ حرارت هستند. اما بيشتر افراد به خنك كاري CPU اهميت مي دهند و توجه كمتري به خنك كاري ساير قسمتها مي كنند. تهويه صحيح و جريان هوا كافي در داخل كامپيوتر سبب افزايش عمر كليه قطعات داخل كيس شما مي شود.
    يكي از مهمترين قطعات كامپيوتر هارد ديسك آن است. فرض كنيد CPU كامپيوتر شما مشكل دار شود فقط با تعويض آن كامپيوتر بدون مشكل خاصي به كار عادي خود ادامه مي دهد. ولي اگر هارد ديسك شما از بين رفته باشد و شما از اطلاعات و فايل هاي خود Back up (پشتيبان) نگرفته باشيد همه اطلاعات و زحمات شما از بين رفته است. بنابراين نگهداري از هارد ديسك و اطلاعت آن بخصوص براي افراد حرفه اي بسيار مهم است.
    بعضي كمپاني هاي معتبر مانند «سايبر كولر» (cybercoolerinc.com) فن و هيت سينك هاي اختصاصي براي هارد ديسك ساخته اند كه براي هارد ديسك هاي جديد سرعت بالا (چون گرماي زيادي توليد مي كنند) مناسب هستند.
    نصب اين نوع فن و هيت سينك ها (هيت سينك كه معمولاً از جنس فلزي مانند آلومينيوم است به شكل پره پره ساخته مي شود و يك پخش كننده گرماست و عملاً سطح تماس هوا با قطعه گرم را زياد مي كند.) بسيار ساده است و هر كاربري به سادگي مي تواند آن را انجام دهد. تنها كاري كه بايد بكنيد بايد كيس كامپيوتر خود را باز كنيد سپس هارد ديسك را باز كرده هيت سينك و فن را نصب كنيد. سپس هارد را سر جايش ببنديد و سوكت تغذيه فن را هم به سوكت مادربرد متصل كنيد.
    البته اين فن هارد ديسك شما را خنك ميكند ولي جريان هواي گرم در داخل كيس افزايش مي يابد. بنابراين بايد به جهت جريان هوا توجه زيادي بكنيد.
    در كامپيوتر هاي خانگي كه كار در دماي نرمال اتاق و براي كارهاي روزمره و نه چندان سنگين استفاده مي شوند جريان معمول به اين صورت است كه هواي گرم از طريق فن منبع تغذيه بيرون كشيده مي شود و با همين مكش از جلوي كيس از طريق شيارهايي كه به همين منظور تعبيه شده است هوا خنك وارد كامپيوتر مي شود. ولي در كامپيوترهاي قوي تر مانند سرورها و كامپيوترهاي توليد انيميشن 3 بعدي و ... بايد يك فن در جهت جريان هواي ورودي قرار داد تا حجم هواي ورودي افزايش يابد و بتواند گرماي بوجود آمده را از محيط داخل كيس خارج كند. زمانيكه شما براي هارد ديسك خود فن قرار مي دهيد عملاً گرماي هارد را به سمت مناطق گرم ديگر مي فرستيد پس بايد توجه كنيد كه آيا جريان هواي ورودي كافي است يا خير.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

خيلي ممنون.
    اگه يه نگاه به اين صفحه بندازي مي بيني كه براي data recovery نرم افزارهاي مختلفي وجود داره.
    کد:
    ولي اگه لطف كني بگي خودتون با چه نرم افزاري كار كردي و جواب گرفتي، ممنون مي شم.
    در ضمن ترس نداره! يا ريكاور ميشه يا نه. مشكل ديگه اي پيش نمي آد. مي آد؟

ممنون.
    درسته! هارد رو بصورت يك مموري جدا (غير بوت) وصل مي كنم و مسير اونو به نرم افزار مي دم.
    اين هاردي كه دستم رسيده، براي تعمير دادنش نمايندگي. اونام اينو تعمير كردن. حالا اصلا من نميدونم چه جوري تعمير شده. ممكنه اصلا اطلاعاتش قابل بازيافت نباشه. ولي من تلاشمو مي كنم ببينم چي ميشه.

من بيشتر براي بازيابي فيلم ها و موزيك ها مي خوام اينكارو بكنم. پس اگه راهنماييم كنين براي ريكاوري فيلم و موسيقي چه برنامه اي بهتره خيلي ممنون مي شم.

با تشكر.

قسمت اول
    پيشنهاد من اينه كه تمام نرم افزارهاي كه توي سايت معرفي شده نصب كن و باهمشون كاركن
    ببين با كدوم خودت بهتر نتيجه ميگيري چون طبق صحبت خودت نميدوني كه هاردت در چه وضعيتتيه و آيا قابليت بازيابي داره يانه

قسمت دوم ايده مموري خيلي خوبه
    قسمت سوم
    اين زحمتش خودت بكش ظاهرا فرد با تجربه و باسوادي هستي توي اين زمينه
    و نتيجه را به بقيه دوستان ياد بده

يك نكته : ممكن اطلاعات هاردديسك با ران كردن نرم افزارهاي ريكاوري جهت ريكاوري دچار مشكل بشه
    چون هر نرمافزار ايز يك الگوريتم براي بازيابي اطلاعات استفاده ميكنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranesabz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

قسمت اول
    پيشنهاد من اينه كه تمام نرم افزارهاي كه توي سايت معرفي شده نصب كن و باهمشون كاركن
    ببين با كدوم خودت بهتر نتيجه ميگيري چون طبق صحبت خودت نميدوني كه هاردت در چه وضعيتتيه و آيا قابليت بازيابي داره يانه

قسمت دوم ايده مموري خيلي خوبه
    قسمت سوم
    اين زحمتش خودت بكش ظاهرا فرد با تجربه و باسوادي هستي توي اين زمينه
    و نتيجه را به بقيه دوستان ياد بده

يك نكته : ممكن اطلاعات هاردديسك با ران كردن نرم افزارهاي ريكاوري جهت ريكاوري دچار مشكل بشه
    چون هر نرمافزار ايز يك الگوريتم براي بازيابي اطلاعات استفاده ميكنه
    خيلي ممنون از توضيحاتتون.
    بنا به مشغله تا حدود يه ماه ديگه سراغ اين هارده نميرم و بعدش اگه به نتيجه برسم حتما اطلاعاتمو با بقيه شير مي كنم.
    خيلي ممنون.

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خيلي ممنون از توضيحاتتون.
    بنا به مشغله تا حدود يه ماه ديگه سراغ اين هارده نميرم و بعدش اگه به نتيجه برسم حتما اطلاعاتمو با بقيه شير مي كنم.
    خيلي ممنون.
    من خودم همیشه با همون ایزی ریکاوری کار میکنم
    از همه کاملتر بوده
    اما خیلی وقتها Recover my files هم خوب کار کرده
    منم مثل این دوستمون میگم که همه رو امتحان کنی

داره خودمونی میشه said92's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

چرا کلنگ؟
    یه کاری کن
    برو از پشت بام پرتش کن پایین
    اینقدر حال میده
    از شوخی گذشته فکر نکنم بشه کاریش کرد باید بی خیالش بشی
    چون به احتمال زیاد صفحه هارد آسیب دیده و وقتی صفحه آسیب ببینه کم خرج ترین راه خرید یه هارد جدید هست

چرا كلنگ نه ؟
    ولي اگر شما مي گوييد بروي چشم دست بر قضا پشت بام هم هستم
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •