تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 117 از 2403 اولاول ... 17671071131141151161171181191201211271672176171117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

وی پی ان مدنظر ISPها در واقع به طراحی و پیاده سازی شبکه های خصوصی سازمانی و دولتی اطلاق میشه
    قبلا برخی شبکه های وی پی ان ISP ها واقعا آزاد بودند و هیچ فیلطرینگی بر روی انها صورت نمیگرفت
    اما امروزه حداقل در زمینه Isp های فعال در رشت اینگونه نیست

در زمینه بلاک کردن وی پی ان ها که قابلیت عبور از فیلطرینگ رو دارند باید بگم شدنی هستش اما نمیشه مطلقا بلاکشون کرد
    با گسترش روزافزون وی پی ان در بین کاربران ایرانی بنابه دستور دولت پورت های PPTP بلاک شدند
    بهمین جهت اکثر ISP ها این پورت ها رو بلاک کردند ( البته برخی ها زیر بار نرفتند و پورت ها رو باز گذاشتن)
    در شرایط مزبور برای عبور از فیلطر از سرویس وی پی ان با پروتکل L2TP استفاده میشه تا از پورت های L2TP به سرورها وصل بشن
    (درجه امنیت پروتکل L2TP نسبت به PPTP کمتره چون مسئله  IPSECURITY رو رعایت نمیکنه)
    خب برخی ISP ها هم حتی پورت های L2TP هم بلاک کردند تا همه ی پکتهای وی پی ان دراپ بشه
    البته بعید میدونم این وضعیت چندان دوام داشته باشه
    چون همانطور که گفتم استفاده وی پی ان كه فقط رد شدن از فیلطر نيست.
    خیلی از شرکت ها و سازمانها برای داشتن یک ارتباط جامع خصوصی از وی پی ان استفاده میکنند

اینکه دوستمون گفت با دایال آپ اندیشه مشکلی بابت اتصال نداره پس قاعدتا هم مشکلی از بابت بلاک کردن کلی وی پی ان ها در اندیشه نیست یا اینکه احتمالا وی پی ان ایشون از پروتکل L2TP استفاده میکنه که در اندیشه بلاک نشده

2. 3 کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

2) یکی از دوستان که از پارس وی اشتراک داره هر دفعه که ویندوز نصب می کنه باید مجددا با شرکت تماس بگیره که اون یوزر رو براش دوباره فعال کنن
    کجای پارس آنلاین اینجوریه ؟
    اونهایی که  بصورت کانکشن PPPOE وصل میشن به راحتی برای خودشون کانکشن میسازند
    و اونهای هم که Nat هستند مشکلی ندارند
      چه ربطی داره پس از نصب مجدد ویندوز زنگ بزنیم پارس وی ؟؟؟؟؟

4. این کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

کجای پارس آنلاین اینجوریه ؟
    اونهایی که بصورت کانکشن PPPOE وصل میشن به راحتی برای خودشون کانکشن میسازند
    و اونهای هم که Nat هستند مشکلی ندارند
    چه ربطی داره پس از نصب مجدد ویندوز زنگ بزنیم پارس وی ؟؟؟؟؟
    اره منم فکر نکنم اینجوریه باشه. این چند وقت پیش تو forum بحث شد ما موقعییه که mac address تنظیم می شه که کسی نتونه از اکانت دیگران استفاده کنه. ولی فکر کنم اجباری نباشه اختیاریه. یعنی هر کی خودش بخواهد براش تنظیم میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ممنون از راهنمایی دوست عزیز
    در مورد وی پی ان هم با کانکشن pptp و هم l2tp هیچ مشکلی با دایل آپ اندیشه ندارم و قاعدتا با ای دی اس ال هم باید جفتشون کار کنن .

اما در مورد تماس با پارس وی برای فعال کردن کانکشن بعد از نصب ویندوز جدید باید خدمتتون عرض کنم که اصلا پسورد کانکشن رو دوستم نداشت و همون بار اول که از طرف شرکت نصب شد کانکشن آماده و پسورد هم ذخیره شده بود و دوستم هم هیچ اطلاعی در مورد تنظیم کانکشن در ویندوز جدید نداشت و فقط اسم یوزر رو در اختیار داشت .. از قسمت کانکشن ویندوز یه کانکشن جدید ای دی اس ال درست کرد با همون یوزر نیم ثبت شده قبلی ( و حتی شماره ای پی سرور رو هم از رو اطلاعاتی که تو کانکشن اول ذخیره شده بود به همون صورت داخل کانکشن تنظیم کرد ) اما به هیچ وجه نتونست وصل شه و بعد از تماس با شرکت و گرفتن اطلاعات کامل کاربر گفتن دوباره برات فعالش کردیم و حتی پسورد هم یه عدد رند و الکی بود .. تا حالا چندین بار این مساله پیش اومده و با هر ویندوز جدید همیشه برای فعال کردن مجدد باید تماس بگیره ... ... در هر صورت نمی دونم بعد از ساختن کانکشن تو ویندوز جدید علاوه بر یوزر- پسورد تنظیم خاصی باید برا هر ای اس پی وارد کانکشن بشه ؟

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

خوب محدوده فعالیتش گیلان باشه. چه ربطی داره؟ تو گیلان سرویس اندیشه از پارس آنلاین بهتره .
    که چی؟ چون پارس آنلاین تو بندر عباس سرویس داره بریم از اونا بگیریم؟
    راستی چند ساله از سرویسهای اندیشه استفاده نکردی؟ نکنه ماجرای تعرفه هاست که بودن اینکه اطلاع داشته باشی نظر دادی؟
    اندیشه سبز به دلیل مسائل مختلف سیاسی فیلترینگ روش قویتر اجرا میشه یعنی چی؟ یعنی پارس انلاین مسائل مختلف سیاسی نداره؟ یعنی دولت گفته کاربرای پارس انلاین برن حالشو ببرن ولی بقیه نه! بابا به خدا ما هم دوست و آشنا داریم اینور اونور ایران. بیکارم که هستیم خوره اینترنتم که هستیم سووال می پرسیمو جواب می شنویم. تو تهران وی...پی....ان پارس کار نمی کنه. tinypic هم فیلتره. خب باید بگیم خودشرینیه؟
    من می گم من از سرویس دهندم راضیم . خوشحال می شم یکی تو شهرم هست که می تونه حاله این تهرانیا رو بگیره! اینکه اونا فکر نکنن یکی باید از تهران بیاد به ما لطف کنه ما رو از خماری بی اینترنتی در بیاره.
    من خوشحالم که هم اندیشه هم پارس سرویس خوبی میدن چون این ضریب اطمینان منو بیشتر می کنه چون اگه یه روزی سرویس دهنده اولم مشکل داشت می تونم برم سراغ دومی و این عالیه!
    اینایی که اینجا می نویسیم که تبلیغات نیست. این فقط یک گفتگو در مورد تجربیاتمون با سرویس دهنده هاست نه درآمدزایی برای سرویس دهندها.
    امیدوارم کسی از حرفهام نرنجه.
    داداش من حوصله جر و بحث ندارم .. کاری نداره چرا دعوا داری .. فقط یه کار میگم بکن دیگه الباقی رو بیخیال یه لطفی کن فیلترینگ اندیشه و پارس آنلاین رو با هم مقایسه کن اون وقت میفهمی چی میگم .. دیگه این بحثها هم الکیه .. به جای این بحثها خودت برو یه مقایسه تو وی ..پی .. ان بکن

من نه طرفدار پارسم نه اندیشه .. اتفاقا اگه قیمت اندیشه ثابت بمونه نقل مکان میکنم به اندیشه پس فکر نکن این وسط چیزی به من میرسه ..بازم تکرار میکنم به دلیل اینکه اندیشه شرکت محدود تریه خیلی مواظبه تا بهش گیر ندند .. امیدوارم منظورم واضح رسونده بشه.. منپرو از خودشیرینی همینه داداش یعنی باید مراقب باشه تا درشو تخته نکنند چون راحت میتونند بهش گیر بدند اما به پارس زیاد نیمتونند چون یه شکرتیه که شهامش گرون قیمته.. این آخرین بحثه من در این مورده

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

داداش من حوصله جر و بحث ندارم .. کاری نداره چرا دعوا داری .. فقط یه کار میگم بکن دیگه الباقی رو بیخیال یه لطفی کن فیلترینگ اندیشه و پارس آنلاین رو با هم مقایسه کن اون وقت میفهمی چی میگم .. دیگه این بحثها هم الکیه .. به جای این بحثها خودت برو یه مقایسه تو وی ..پی .. ان بکن

من نه طرفدار پارسم نه اندیشه .. اتفاقا اگه قیمت اندیشه ثابت بمونه نقل مکان میکنم به اندیشه پس فکر نکن این وسط چیزی به من میرسه ..بازم تکرار میکنم به دلیل اینکه اندیشه شرکت محدود تریه خیلی مواظبه تا بهش گیر ندند .. امیدوارم منظورم واضح رسونده بشه.. منپرو از خودشیرینی همینه داداش یعنی باید مراقب باشه تا درشو تخته نکنند چون راحت میتونند بهش گیر بدند اما به پارس زیاد نیمتونند چون یه شکرتیه که شهامش گرون قیمته.. این آخرین بحثه من در این مورده
    با اینکه هنوز با نظرت کاملا مخالفم ولی براش احترام قائلم و موافقم که این بحث و تمام کنیم.

9. این کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

سلام دوستان
    من و چندتا از دوستام adsl 128 از ask داریم ، هر دو هم مرکز 8 هستیم
    اما سرعت دانلود دوستام 250 هست ، اما سرعت دانلود من از 30 هیچ وقت بالاتر نرفته ، مشکل از کجاست؟؟

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    اما سرعت دانلود دوستام 250 هست ، اما سرعت دانلود من از 30 هیچ وقت بالاتر نرفته ، مشکل از کجاست؟؟
    شانسه دیگه .. زنگ بزن به شرکت موضوع رو بگو

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    لابد هنوز برگردان نشدی! درمورد اینم قبلا تو forum صحبت شده که اینا دارن کاربرا رو برگردان می کنن. داران خوشیت نزدیک رفیق!

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

این افزایش چشمگیر سرعت اینترنت در ISP های رشت یه چیز جدید نیست 
    همه ساله از اواخر تابستان یا اوایل پاییز ، سرعت کاربران پارس آنلاین رشد چشمگیری میکنه و تا اوایل بهار ادامه داره
    از اواسط بهار هم سرعت ها رو به حالت استاندار برمیگردوند تا اواخر تابستان
    نمیدونم مسئله چیه که شش ماهه اول سال سرعت ها استاندار یا پایینه
    ولی شش ماهه دوم سال سرعت ها افزایش چشمگیری دارند
    شاید حجم کاربران یا مسائل ترافیک سبب اتخاذ چنین رویکردی میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •