خوب محدوده فعالیتش گیلان باشه. چه ربطی داره؟ تو گیلان سرویس اندیشه از پارس آنلاین بهتره .
که چی؟ چون پارس آنلاین تو بندر عباس سرویس داره بریم از اونا بگیریم؟
راستی چند ساله از سرویسهای اندیشه استفاده نکردی؟ نکنه ماجرای تعرفه هاست که بودن اینکه اطلاع داشته باشی نظر دادی؟
اندیشه سبز به دلیل مسائل مختلف سیاسی فیلترینگ روش قویتر اجرا میشه یعنی چی؟ یعنی پارس انلاین مسائل مختلف سیاسی نداره؟ یعنی دولت گفته کاربرای پارس انلاین برن حالشو ببرن ولی بقیه نه! بابا به خدا ما هم دوست و آشنا داریم اینور اونور ایران. بیکارم که هستیم خوره اینترنتم که هستیم سووال می پرسیمو جواب می شنویم. تو تهران وی...پی....ان پارس کار نمی کنه. tinypic هم فیلتره. خب باید بگیم خودشرینیه؟
من می گم من از سرویس دهندم راضیم . خوشحال می شم یکی تو شهرم هست که می تونه حاله این تهرانیا رو بگیره! اینکه اونا فکر نکنن یکی باید از تهران بیاد به ما لطف کنه ما رو از خماری بی اینترنتی در بیاره.
من خوشحالم که هم اندیشه هم پارس سرویس خوبی میدن چون این ضریب اطمینان منو بیشتر می کنه چون اگه یه روزی سرویس دهنده اولم مشکل داشت می تونم برم سراغ دومی و این عالیه!
اینایی که اینجا می نویسیم که تبلیغات نیست. این فقط یک گفتگو در مورد تجربیاتمون با سرویس دهنده هاست نه درآمدزایی برای سرویس دهندها.
امیدوارم کسی از حرفهام نرنجه.