تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 117 از 1635 اولاول ... 17671071131141151161171181191201211271672176171117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض دوربين

با سلام و خسته نباشید من میخواستم در باره دوربین های کنان این رو بدونم که شما چه مدلش رو پیشنهاد میکنید ایا مدل g 10 ان خوب است یا نه اگر بیشتر توضیح بدین ممنون میشم
    متشکرم.
    سلام دوست من
    دوربين خوبي است اما به خاطر داشته باشيد كه:
    1) نسبت به قيمتش نمي ارزد (شما با اين قيمت خيلي دوربين هاي بهتري مي توانيد بخريد)
    2) بالا بودن مگاپيكسل در دوربين هاي كامپكت به هيچ عنوان حسن و مزيت محسوب نمي شود!! توجه كنيد كه هرچه مگاپيكسل بالاتر رود بايد اندازه سنسور نيز بزرگتر شود تا بتواند عكس مورد نظر را به بهترين و مطلوبترين نحو ممكن ثبت نمايد در صورتي كه پايين بودن سنسور باعث مي شود تراكم 14 مگاپيكسل (تراكم پيكسل ها) شديد شده و باتوجه به جا نشدن در سنسور، باعث پايين آمدن كيفيت مي شود! شما اگر يك دوربين 8 مگاپيكسلي SLR با هزينه اي حدود 600 هزار تومان بخريد، قطعا كيفيتش از اين G10 با 14 مگاپيكسل بيشتر است!! اين را هميشه مد نظر داشته باشيد! مگاپيكسل وقتي مزيت محسوب مي شود كه اندازه سنسور هم به نوبه خودش بزرگتر شود من به شما قول مي دهم كيفيت عكس G10 به هيچ عنوان از SX10 برتر و بالاتر نيست در صورتي كه قيمتش حدود 100 تا 150 هزار تومان بالاتر از SX10 مي باشد!! ضمن اينكه ظاهر SX10 به مراتب خوشگل تر و شكيل تر و باكلاس تر از G10 مي باشد! و اين نكته را نيز به خاطر داشته باشيد كه G10 كامپكت به حساب مي آيد و SX10 SLR LIKE مي باشد!!
    با احترام
    كاويان

اونایی که اچ 50 دارن از کیفیت فیلمش راضین؟
    خوبه؟
    در حد vcd هست؟
    میشه کلا یکم از این دوربین بگین
    محاسنش
    معایبش
    البته اونایی که اچ50 دارن
    لطفا
    سلام دوست من
    در انتخاب H50 و SX10 شك نكن! اين دوربين جواب خود را به خوبي پس داده ... نمونه عكس هايش در سايت هاي مختلف موجود است و دوستاني كه دارند بسيار راضي هستند ...
    اما در مورد فيلم برداري بايد عرض كنم كيفيتش از SX10 بالاتر است ...
    ولي شما دوربين مي خريد كه عكاسي كنيد نه فيلم برداري!
    معايب خاصي ندارد ... فقط در ISO بالا و Indoor مشكل نويز دارد كه طبيعي است در واقع تمام دوربين هاي غير SLR اين مشكل را دارند ...

نمایندگی های سونی(سونی سنترها) 420 تومن میدن
    ولی مرکز دوربین دیجیتال قیمتش رو 345 تومن زده گارانتیش رو هم نمیدونم چیه.
    ولی خدایی این نمایندگی های اصلی خیلی گرون فروش هستند هفته پیش پاناسونیک اف زد 28 رو 500 تومن میگفتن در صورتی که قیمتش خیلی پایینتر باشه(البته وقتی همه چیز انحصاری باشه بهتر از این نیست)
    سلام دوست من
    كلا خريد از فروشندگان كنار خيابان جمهوري اشتباه محض است و كساني اين اشتباه را مرتكب مي شوند كه افراد عامي و بدون اطلاع هستند و يك روزي هوس دوربين مي كنند و روز بعد مي روند از يكي از همين فروشندگان خريد مي كنند و پس از چند ماه هم پشيمان مي شوند (البته اگر شانس بياورند در همان روزهاي اول يك نفر فرد مطلع دوربينشان را نبيند و قيمت واقعي را بهش نگويد كه در اين صورت حسابي حالشان گرفته مي شود)

جناب كاويان ممنون از لطفتون
    از كجا تو تهران مي تونم دوربينهاي ساخت ژاپن تهيه كانم
    با سپاس
    سلام دوست من
    شما S5 را نمي توانيد ژاپني پيدا كنيد اما H50 و SX10 در حال حاضر ژاپني هستند و اگر 3 ماه ديرتر خريد كنيد احتمال چيني شدنشان هست!!
    از بازرگاني هاي معتبر خريد كنيد ترجيحا (البته اگر از دوربين به اندازه كافي مطلع نباشيد) در غير اينصورت اگر مطلع هستيد مي توانيد از پاساژ بزرگمهر خريد كنيد (توجه كنيد كه زير دوربين ليبلي وجود دارد كه سفيد نيست! اين ليبل كه نقره اي و يا مشكي مي باشد بايد روي آن Japan چاپ شده باشد! شما با ديدن ليبل كاملا متوجه مي شويد كه اين ليبل تقلبي و چسبانده شده و يا اصل و اورجينال مي باشد .. توجه كنيد كه بدنه دوربين ژاپني ولي درپوش لنز و كيف و ... چيني هستند ...
    باز هم مي گويم اگر اين اختلاف را تشخيص نمي دهيد حتما از بازرگاني هاي معتبر مثل نورنگار، ديجي كالا، مركز دوربين ديجيتال و آهونگار خريد كنيد ...
    توجه كنيد كه گارانتي مهم نيست! گول گارانتي آفومار را نخوريد كه دوربين هايش را به همين دليل 60 هزار تومان بالاي قيمت به خورد ملت مي دهد!!
    شما اگر از دوربين خود به خوبي مراقبت كنيد و دست كسي ندهيد (مثل فاميل و دوست و آشنايان) مطمئن باشيد اصلا به گارانتي گذرتان نخواهد افتاد مگر اينكه خودتان سهل انگاري كرده باشيد ...
    با احترام
    كاويان

منم دوربین میخام بگیرم با 200 چی بگیرم خوب باشه قبلا کنون a540 داشتم
    دوست من به فايل ارسالي بنده در مورد آخرين قيمت دوربين ها توجه كنيد (پست 1150)
    آنرا دانلود و با Excel 2003 باز كنيد ...
    قيمت اكثر دوربين هاي روي بورس موجود است ...
    اگر دوربين خاصي در ليست موجود نبود بدانيد كه گزينه خوبي براي خريد نيست به اين دليل كه تعداد اندكي از بازرگاني آنها را دارند و براي فروش عرضه كرده اند و به همين دليل من از ذكر آنها خودداري كردم (كه مبادا باعث سودجويي آن تعداد اندك از فروشندگان شود!!)

سلامG10 گزينه ي خوبيه اما مدل sx10 با زوم 20 واقعا عاليه و عكاسي رو بسيار لذت بخش ميكنه.به نظرم زوم خيلي مهمه و حتما مد نظر قرار بده.
    سلام دوست من
    همانطور كه در بالا نيز عرض كردم G10 دوربين بدي نيست اما SX10 قطعا گزينه بهتري است با توجه به قيمت و ظاهر تقريبا حرفه ايش ...

با سلام //////////.زومش 20 هست كه خيلي جاها به درد ميخوره.فيلمبرداريش HD نيست ولي برند كانن و زوم 20 ميتونه نداشتن فيلمبرداري HD رو جبران كنه.//////////////
    سلام دوست من
    با تشكر از شما
    در تائيد حرف شما در مورد SX10 بايد عرض كنم كيفيت فيلم برداري اين دوربين خيلي عالي نيست اما خوب است و براي برخي مواقع و كارهاي ضروري مناسب است ...
    هرچند كه من اصلا به فيلم برداري با دوربين عكاسي معتقد نيستم و به قول شما زوم 20 كاملا مي تواند ضعف فيلم برداري را جبران كند ....
    در مورد زوم 20 هم بايد عرض كنم كه استفاده از زوم هاي بالاي 12 به سه پايه نياز دارد كه عملا همه جا امكان پذير نيست ...
    با احترام
    كاويان
    Last edited by Excel-VB; 04-02-2009 at 09:44. دليل: تكميل توضيح

2. 5 کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض آخرين قيمت دوربين هاي ديجيتال

به دليل تكرار حذف شد
    Last edited by Excel-VB; 04-02-2009 at 09:43. دليل: تكراري

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام ///////////ابتدا عذر خواهي ميكنم از جواب ديرم.راستش سرگرم امتحانات پايان ترم بودم./////////////////////ابتدا در مورد خريد اين دوربين توسط بنده بايد بگم 3 عامل بودجه/كيفيت عكس/فيلمبرداري رو مد نظر داشتم كه اولي از همه دخيل تر بود پس خريد اين دوربين دليل بر برتر بودن اون نيست.////////////////////راستش من ابتدا قصد خريد fuji 100fd رو داشتم كه يك دوربين كتابي و كوچكه منتها با سنسور بزرگ و كيفيت عكس عالي كه متاسفانه گير نياوردم.دليل خريد اين s2000hd هم جديد بودن/فيلمبرداري hd/زوم 15/و از همه مهمتر زوم در حين فيلمبرداري و قيمت مناسب بود.راستش با اين 310 تومن بودجه اي كه من داشتم شهريور ماه sx100is كانن رو به زور ميشد خريد ولي اين مدل فوجي با قيمت و امكانات مناسب چشممو گرفت و با توجه به ماهها تحقيق و انتخاب مدل هاي ديگر براي خريد يكدفعه اقدام به خريد اين مدل نمودم.////////////////////////////الانم هم از عكس ها و هم از عملكرد و هم فيلمبرداريش راضيم.البته اينم بگم شما نبايد از اين دوربين انتظار معجزه و در حد و اندازه هاي دوربين هاي slrداشته باشيد.///////////////////عكس هاشو در اندازه 16 در 21 چاپ كردم بي نظيره و تحسين همگان رو به همراه داشته.////////////////////////////اگر به فيلمبرداري زياد اهميت نميدي و بودجه هم داري دوربين canon sx10is رو هم مدنظر داشته باش.زومش 20 هست كه خيلي جاها به درد ميخوره.فيلمبرداريش hd نيست ولي برند كانن و زوم 20 ميتونه نداشتن فيلمبرداري hd رو جبران كنه.///////////////////البته من براي اين فوجي حدود 60 تومن باطري/رم/كيف لوازم جانبي گرفتم كه كلا 380 تومن شد.////////////////ولي اون كانن تنهايي حدود 400(دقيق نميدونم)هست./////////////////فيلمبرداري hd نيازمند كامپيوتر هاي با پردازنده بالا و هارد بالا هست پس اگه كامپيوتر قوي نداري بيخيال hd شي بهتره چون حدود 10 دقيقه فيلمبرداري حدود 1گيگ فضا ميگيره كه واسه هارد 40 من زياده و باعث شده من خيلي كم از قابليت فيلمبرداري استفاده بكنم و فقط با خود دوربين و اتصال به tv بتونم فيلمشو ببينم.////////////////اما سوالات///1.دوربين ساخت ويتنام/همون ژاپنه ولي به علت هزينه پايين كارگر در ويتنام مونتاژ ميشه(به نظرم نگران اين نباش)///////////2.من از فيلمبرداريش خيلي بيشتر از عكس هاش راضيم.//////////////3.با توجه به حجم حدود 4 مگ عكس ها شروع به كار دوربين حدود 1ثانيست اما به نوع رم هم بستگي داره كه سرعتش چند باشه؟در كل دوربين سرعت قابل قبولي داره./////////////////4.اگه بودجشو داري به نظرم canon sx10is گزينه ي بهتريه.نه اينكه اين بد باشه ولي بالاخره كانن مارك معتبر تريه و زومش هم 20 هست.اينم بگم كه ماندگاري عكس بيشتر از فيلمه(نظر شخصي)//////////////////////در مورد كيفيت عكس هاش اونطوري كه سايت هاي مختلف نوشتن همين مدل كانن و fz28 پاناسونيك بهتره اما به نظرم با توجه به هم اندازه بودن سنسور همه تفاوت چنداني نميكنه(البته شايد كانن مقداري بهتر باشه)اينم بگم كه همه فوجي رو با كيفيت عكس بالا و رنگ هاي طبيعي ميشناسن///////////اميدوارم كه بهترين تصميمو بگيري.
    ممنون از اینکه زحمت کشیدید و جواب دادی
    راستش برای من هم کیفیت فیلم برداری مهمه و هم عکس
    از لحاظ کامپیوتر هم مشکل ندارم
    نهایت سایزی که من احتمالا چاچ می کنم همون 20*25 شاید هم اگه خیلی خیلی بخوام مایه بذارم سالی یکی دوتا عکس هم در اندازه a4 یا a3 چاپ کنم می خواستم بدونم این دوربین تا این اندازه ها جواب می ده یا نه
    اینم مطمئن هستم که این دوربین یقینا" کار دوربینهای slr را نخواهد کرد اما برای کارهای خونگی چی
    با سپاس

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان نظرتون در باره kodak Z1012 چیه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

جناب کاویان پس به نظر شما برای اینکه بفهم که یک دوربین ساخت ژاپن است یا نه باید به این نکات توجه کنم
    1- لیبل زیر دوربین نباید سفید باشد یا نقره ای یا مشکی است
    2- برای اطمینان از بازرگانیهای معتبر خرید کنم
    3- به بارکدش هم توجه کنم که عددش عد ژاپن باشه
    اگه چیز دیگه ای هست که باید بدونم ممنون می شم بفرمائید

پروفشنال danyel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با 60 تومن میشه دوربین خوبی برای امورات روزمره معرفی کنید و خصوصیاتش رو بگید

داره خودمونی میشه ***fandogh***'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ببخشین این مدل فلاش نداره sx10

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

ممنون از اینکه زحمت کشیدید و جواب دادی
    راستش برای من هم کیفیت فیلم برداری مهمه و هم عکس
    از لحاظ کامپیوتر هم مشکل ندارم
    نهایت سایزی که من احتمالا چاچ می کنم همون 20*25 شاید هم اگه خیلی خیلی بخوام مایه بذارم سالی یکی دوتا عکس هم در اندازه a4 یا a3 چاپ کنم می خواستم بدونم این دوربین تا این اندازه ها جواب می ده یا نه
    اینم مطمئن هستم که این دوربین یقینا" کار دوربینهای slr را نخواهد کرد اما برای کارهای خونگی چی
    با سپاس
    در اندازه A4 نه تنها اين دوربين بلكه ساير دوربين ها هم به نظرم به مشكل بر ميخورن و كيفيت واقعي رو از دست ميدن.شما اگه قصدتون عكس بزرگ هست دوربين كانن 21 مگاپيكسل(1D mark IIفكر كنم ) با قيمت 7 ميليون رو پيشنهاد ميكنم.اگر قصدتون عكس هاي بزرگ تر هست هر چه مگاپيكسل بيشتر باشهعكس رو در سايز بزرگتر ميشه چاپ كرد.براي مناسبتهاي خانوادگي خوبه اما حرفه اي نه!بالاخره هر چيزي را بهر كاري ساخته اند.شما بودجتون چنده؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

ببخشین این مدل فلاش نداره sx10
    داره اون قسمتي كه برند كانن نوشته شده به سمت بالا ميره و فلاش اونه.بيشتر مدل هاي slr-like اينجورين.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من راستش فقط برای کارهای خانودگی این دوربین رو می خوام
    بودجه ام هم در همون حدود 300 تا 400 تومن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •