با سلام ///////////ابتدا عذر خواهي ميكنم از جواب ديرم.راستش سرگرم امتحانات پايان ترم بودم./////////////////////ابتدا در مورد خريد اين دوربين توسط بنده بايد بگم 3 عامل بودجه/كيفيت عكس/فيلمبرداري رو مد نظر داشتم كه اولي از همه دخيل تر بود پس خريد اين دوربين دليل بر برتر بودن اون نيست.////////////////////راستش من ابتدا قصد خريد fuji 100fd رو داشتم كه يك دوربين كتابي و كوچكه منتها با سنسور بزرگ و كيفيت عكس عالي كه متاسفانه گير نياوردم.دليل خريد اين s2000hd هم جديد بودن/فيلمبرداري hd/زوم 15/و از همه مهمتر زوم در حين فيلمبرداري و قيمت مناسب بود.راستش با اين 310 تومن بودجه اي كه من داشتم شهريور ماه sx100is كانن رو به زور ميشد خريد ولي اين مدل فوجي با قيمت و امكانات مناسب چشممو گرفت و با توجه به ماهها تحقيق و انتخاب مدل هاي ديگر براي خريد يكدفعه اقدام به خريد اين مدل نمودم.////////////////////////////الانم هم از عكس ها و هم از عملكرد و هم فيلمبرداريش راضيم.البته اينم بگم شما نبايد از اين دوربين انتظار معجزه و در حد و اندازه هاي دوربين هاي slrداشته باشيد.///////////////////عكس هاشو در اندازه 16 در 21 چاپ كردم بي نظيره و تحسين همگان رو به همراه داشته.////////////////////////////اگر به فيلمبرداري زياد اهميت نميدي و بودجه هم داري دوربين canon sx10is رو هم مدنظر داشته باش.زومش 20 هست كه خيلي جاها به درد ميخوره.فيلمبرداريش hd نيست ولي برند كانن و زوم 20 ميتونه نداشتن فيلمبرداري hd رو جبران كنه.///////////////////البته من براي اين فوجي حدود 60 تومن باطري/رم/كيف لوازم جانبي گرفتم كه كلا 380 تومن شد.////////////////ولي اون كانن تنهايي حدود 400(دقيق نميدونم)هست./////////////////فيلمبرداري hd نيازمند كامپيوتر هاي با پردازنده بالا و هارد بالا هست پس اگه كامپيوتر قوي نداري بيخيال hd شي بهتره چون حدود 10 دقيقه فيلمبرداري حدود 1گيگ فضا ميگيره كه واسه هارد 40 من زياده و باعث شده من خيلي كم از قابليت فيلمبرداري استفاده بكنم و فقط با خود دوربين و اتصال به tv بتونم فيلمشو ببينم.////////////////اما سوالات///1.دوربين ساخت ويتنام/همون ژاپنه ولي به علت هزينه پايين كارگر در ويتنام مونتاژ ميشه(به نظرم نگران اين نباش)///////////2.من از فيلمبرداريش خيلي بيشتر از عكس هاش راضيم.//////////////3.با توجه به حجم حدود 4 مگ عكس ها شروع به كار دوربين حدود 1ثانيست اما به نوع رم هم بستگي داره كه سرعتش چند باشه؟در كل دوربين سرعت قابل قبولي داره./////////////////4.اگه بودجشو داري به نظرم canon sx10is گزينه ي بهتريه.نه اينكه اين بد باشه ولي بالاخره كانن مارك معتبر تريه و زومش هم 20 هست.اينم بگم كه ماندگاري عكس بيشتر از فيلمه(نظر شخصي)//////////////////////در مورد كيفيت عكس هاش اونطوري كه سايت هاي مختلف نوشتن همين مدل كانن و fz28 پاناسونيك بهتره اما به نظرم با توجه به هم اندازه بودن سنسور همه تفاوت چنداني نميكنه(البته شايد كانن مقداري بهتر باشه)اينم بگم كه همه فوجي رو با كيفيت عكس بالا و رنگ هاي طبيعي ميشناسن///////////اميدوارم كه بهترين تصميمو بگيري.