بابا نامردا اینقدر بازی میکنید با دلمون رفت.حد اقل 4 تا عکس بذارید.من که دارم میمیرم.ای خداااااااااااااااااااا
بابا نامردا اینقدر بازی میکنید با دلمون رفت.حد اقل 4 تا عکس بذارید.من که دارم میمیرم.ای خداااااااااااااااااااا
من کیفیت عکس موبایلم آشغاله.
تازه دوربین عکاسیمونم خرابه
نوید جان میزاره.
در تصاویر جدیدی که از بازی امروز بر روی سایت eurogamer منتشر شد, از هیولای جدید در بازی پرده بر داشته شد!
![]()
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا كسي اين دموش رو بازي كرده ؟ اگه خوبه ما هم دانلود كنيم چون من رو ps3 بازي ميكنم و براي دانلودش 900 مگ ترافيك حروم كنم
ميارزه
؟
مرسی مسعود جان.
اگه adsl داری که میتونی دانلود کنی.
آره اگه adsl داشته باشی میرزه.
ولی من نمیدونم که توی ps3 چجوریه اصلا شاید نیومده باشه توی ps3 !!!
اگه میتونی دانلود کنی حتمی دانلود کن.
چرا نسخه ی دمو روی psn هم قرار گرفته![]()
من گرفتم خیلی باحاله چه گرافیکیم داره البته به mgs4 نمیرسه ولی خیلی حال میده دیشب دانلود کردم ساعت 2 داشتم بازی میکردم ترسناکم که هست وای چه حالی میده ...
حالا این هیولا که عکسش رو گذاشتین چی هست؟
من هر چی نگاه کردم نفهمیدم چه جونوریه؟
کی میخواد این رو بکشه؟خیلی گندست...فکرش رو که میکنم نمیفهمم چقدر تیر باید به این زد؟!
..................
حالا خدا کنه کپکام برای pc هم بده
بعد از 1.2 گيگ بريم براي 900 مگ evil 5
1200 مگ منظورت killzone2 ?
واقعا اخر بازیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)