Nitro-DVDRip 2007
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Nitro-DVDRip 2007
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
زیرنویس انیمیشن Bee Movie
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Whisper DvDRip - 2007
Cherry Crush - 2007کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Harsh Times - 2005کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mr. Woodcock DVDRip - 2007کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته بعضی زیرنویس ها مشکلاتی داشت که درستش کردم از لحاظ رنگ و زمانیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[QUOTE]
سلام دوست عزیز
فایلهای با پسوند idx* رو از نظر زمانی چطوری درست کردی اگه میتونی یه توضیحی بده
با تشکر
RAYMOND
با سلام به دوستان
زیرنویس فیلم Pigs_2007 با فرمت idx*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
RAYMOND
با سلام به دوستان
زیرنویس فیلم The_Dead_Girl_2006 با فرمت idx*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
RAYMOND
با سلام به دوستان
زیرنویس فیلم Redrum_2007 با فرمت idx*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
RAYMOND
با سلام به دوستان
زیرنویس فیلم Bring_It_On_All_Or_Nothing_2006 با فرمت idx*
RAYMOND
اقا اینو یه نگاه کنید...DVDSubEdit1.41 زیر نویس اینگیلسی رو srt میکنه فارسیو چرا نمی کنه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام سعید جان
آقا صحبت از کار با زیرنویس های Sub/IDX شد من اون نرم افزار رو توصیه کردم در حقیقت من از دو تا نرم افزار برای دیدن فیلم های زیرنویس فارسی استفاده میکنم
Windows Media Player Classic برای دیدن زیرنویس های SRT
GOM PLAYER برای دیدن زیرنویس های SUB/IDX
در کل ترکیبی کار کردن این دو تا کارآمد هست
ارادت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)