تایید میشه.
علی آقا مثل اینکه dark-alex هم توبه کرده
آخه چند هفته هست سایتش روی standby هست.
تایید میشه.
علی آقا مثل اینکه dark-alex هم توبه کرده
آخه چند هفته هست سایتش روی standby هست.
QUOTE]بالاخره یه روزی قانون کپی رایت توی ایران هم اجرا خواهد شد...
شما تا حالا حساب کردین که فقط ما ایرانی ها چقدر ضرر به مایکروسافت...ادوبی ..و...زدیم ?؟عدد نجومی هستش ! یه نرم افزاری مثل فتوشاپ که توی همه ی سیستم های ایرانیان نصبه! قیمتش نزدیک به 2000 دلاره و کسی این برنامه رو در فرنگ میخره که تخصصش باشه
خلاصه نمی خوام از کپی رایت دفاع کنم! ولی حداقل برای محصولات نرمافزاری خودمون که باید رعایت بشه و گرنه ما هیچ وقت در عرصه ی گیم و نرم افزار پیشرفت نمیکنیم
یه روز داشتم حساب میکردم که dark-alex (کسی که فریم ویر psp رو کرک میکنه) چقد به سونی ضرر زده ...مخم سوت کشید عددش خفن بالاست...
حتی خود من مثلا 20 برابر قیمت خود psp ایم بازی دارم البته اگه قرار بود اصلش رو بخرم!
در کل چه بخوایم نخوایم یه روزی کپی رایت اجرا میشه....[/QUOTE]
تا وقتی این شرکت ها در کشورمون نمایندگی رسمی توزیع و فروش تأسیس نکنند، از کپی رایت بین المللی در ایران هیچ خبری نیست. وقتی دارند ما رو تحریم می کنند (مثلاً توی هیچ web mailی تو بخش country، ایران رو نمی بینید)، انتظار پرداختن قیمت های نجومی برای بازی و نرم افزار، از ایرانی ها خیلی پررویی اِ.
ولی من شدیداً موافقم که باید یه کپی رایت داخلی داشته باشیم تا فیلم ساز ها و بازی ساز های خوب کشورمون انقدر ضرر نکنند و صنعت بازی سازی هم پیشرفت کنه در ایران.
نه فک نکنم...داره سایتشو بزرگ تر میکنه...فروم هم راه انداخته واسه خودش !![]()
البته هم ps3 هم 360 قیمت بازیای ارجینالش 60 دلاره.خود بلوری هم کپی میشه، رایتر بلوری فراوونه ولی مشکل Ps3ـه که دیسک کپی رو نمیخونهچون بازی های 360 رو dvd هست و کپی خور شده و به صورت رایتی تو بازار موجوده
ولی ps3 بازی هاش رو blu-ray عرضه میشه که کپی خور نمیشه و همچنین قیمت خود خامش بالاست
----------------
دوستان اینقد نگید خدا کنه کپی رایت تو ایران اجرا بشه که اگه بشه هممون تو کف بازی می مونیم
آخه مگه ما درآمدمون مثل یه فرد اروپایی یا آمریکائیه که راحت بتونیم 60دلار بابت یه بازی بدیم؟
شدیداً موافقم. ما کپی رایت پذیر نیستیم. به نظر من تنها چیزی که ما لازم داریم، کپی رایت داخلیه. همین.دوستان اینقد نگید خدا کنه کپی رایت تو ایران اجرا بشه که اگه بشه هممون تو کف بازی می مونیم
آخه مگه ما درآمدمون مثل یه فرد اروپایی یا آمریکائیه که راحت بتونیم 60دلار بابت یه بازی بدیم؟
سلام یه سوال داشتم :
از نظر شما در این وضعیت PS3 بهتره یا X-box360 ؟
اخه مثلا برای ایکس باکس الان بازی Ninja Gaiden یا بازیهای دیگری هم انحصاری برای این کنسول هستش و برای سونی 3 هم بازیهایی مثل MGS4 هستش که هر کدوم واقعا یه شاهکار حساب میشن از نظر شما دوستان بزرگوار من کدوم کنسول رو بگیرم؟
مرسی و ممنون
محمد...
Scott Steinberg (رییس بازاریابی SCEA) اعلام کرد عناوین بزرگ First Party برای PS3 درسالهای آینده در راه است.
وی در بلاگ شخصیاش در مجله Edge نوشته است: "اگر شما رقیب سونی هستید خبرهای بدی برایتان دارم، زیرا ما بازیهای بزرگی برای PS3 در دست ساخت داریم که شامل IPهای جدید و قدیمی میشود."
ایشان اضافه کرد: رقبای ما با وضعیت دشواری در امسال و سالهای آینده در رقابت با ما مواجه خواهند شد و همچنین دارندگان PS3 بازیهایی با کیفیتتر و انتخابهای بیشتر را تجربه خواهند کرد.
وی وعدهی DLCها و قابلیتهای بیشتری در PSN را داده است.
همچنین سونی اعلام کرد تعداد بازیهای PSP در سال 2009 رشد قابل توجهای خواهد داشت.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینم.blu-ray با دیوی دی فرقش چیه؟میشه توضیح بدید؟
با ساخت پردازنده ی Cell در ابعاد 45 نانومتر و طرح سونی برای به کارگیری آن در PS3 انتظار می رود این کنسول بازی به زودی در ابعاد کوچک تری عرضه شود. تولید پردازنده ی cell در ابعاد کوچک تر هزینه های مربوط به تولید این تراشه را کاهش خواهد داد و در نتیجه کنسول بازی سونی با قیمت ارزان تری به دست دوست داران بازی های ویدئویی می رسد. با کوچک شدن اندازه ی پردازنده ی Cell که مغز پلی استیشن محسوب می شود از 65 نانومتر به 45 نانومتر، میزان مصرف برق تا 40 درصد کاهش می یابد و از دمای دستگاه می کاهد که به معنی کار کردن بهتر کنسول در اندازه ی باریک تر است.
Last edited by .: اسماعیل :.; 26-09-2008 at 07:27.
Blue-Ray از فناوریی که براساس پرتوهای لیزر آبی است استفاده میکنه که نسبت به پرتوهای معمول, نقاط نازکتر و کوچکتری رو بر روی سطح دیسک ایجاد میکنه که همین عامل باعث میشه دیسک های Blue-Ray ظرفیت بالاتری نسبت به محصولات مشابه داشته باشه.
یکی از تفاوتهای بزرگ بین تکنولوزی Blue-Ray با فناوریهای دیگه در ضخامت لایه پلاستیکی است که در دیسک نوری به کار می ره. در دیسکهای DVD معمول و HD-DVD، ضخامت این لایه در حدود 0/6 میلی متر است (600 میکرو) که به وسیله یک لایه پلیمری و فرعی پوشانده شده. در صورتیکه در دیسکهای Blue-Ray، این لایه تنها در حدود 0/1 میلی متر ضخامت داره که به وسیله لایه های فرعی بسیار نازکی پوشانده شده. در نتیجه به علت نازک بودن لایه های دیسک Blue-Ray
1. پخش شدن و پراکندگی امواج لیزر کمتر خواهد بود
2. کمبود مواد و نازکی لایه ها باعث افزایش نفوذ پذیری لیزر و همچنین موجب ایجاد نقاط نازکتر و کوچکتر بر روی سطح دیسک می شود که این عامل باعث افزایش میزان ذخیره سازی اطلاعات بر روی هر لایه از دیسک می شود و به همین دلیل دیسکهای Blue-Ray دارای ظرفیت بالاتری نسبت به DVD و HD-DVD هستند
Last edited by .: اسماعیل :.; 26-09-2008 at 08:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)