تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 117 از 1219 اولاول ... 17671071131141151161171181191201211271672176171117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بالاخره یه روزی قانون کپی رایت توی ایران هم اجرا خواهد شد...
    شما تا حالا حساب کردین که فقط ما ایرانی ها چقدر ضرر به مایکروسافت...ادوبی ..و...زدیم ?؟ عدد نجومی هستش ! یه نرم افزاری مثل فتوشاپ که توی همه ی سیستم های ایرانیان نصبه! قیمتش نزدیک به 2000 دلاره و کسی این برنامه رو در فرنگ میخره که تخصصش باشه
    خلاصه نمی خوام از کپی رایت دفاع کنم! ولی حداقل برای محصولات نرمافزاری خودمون که باید رعایت بشه و گرنه ما هیچ وقت در عرصه ی گیم و نرم افزار پیشرفت نمیکنیم

یه روز داشتم حساب میکردم که dark-alex (کسی که فریم ویر psp رو کرک میکنه) چقد به سونی ضرر زده ...مخم سوت کشید عددش خفن بالاست...
    حتی خود من مثلا 20 برابر قیمت خود psp ایم بازی دارم البته اگه قرار بود اصلش رو بخرم!

در کل چه بخوایم نخوایم یه روزی کپی رایت اجرا میشه....
    تایید میشه.

علی آقا مثل اینکه dark-alex هم توبه کرده
    آخه چند هفته هست سایتش روی standby هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه imakbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

QUOTE]بالاخره یه روزی قانون کپی رایت توی ایران هم اجرا خواهد شد...
    شما تا حالا حساب کردین که فقط ما ایرانی ها چقدر ضرر به مایکروسافت...ادوبی ..و...زدیم ?؟ عدد نجومی هستش ! یه نرم افزاری مثل فتوشاپ که توی همه ی سیستم های ایرانیان نصبه! قیمتش نزدیک به 2000 دلاره و کسی این برنامه رو در فرنگ میخره که تخصصش باشه
    خلاصه نمی خوام از کپی رایت دفاع کنم! ولی حداقل برای محصولات نرمافزاری خودمون که باید رعایت بشه و گرنه ما هیچ وقت در عرصه ی گیم و نرم افزار پیشرفت نمیکنیم

یه روز داشتم حساب میکردم که dark-alex (کسی که فریم ویر psp رو کرک میکنه) چقد به سونی ضرر زده ...مخم سوت کشید عددش خفن بالاست...
    حتی خود من مثلا 20 برابر قیمت خود psp ایم بازی دارم البته اگه قرار بود اصلش رو بخرم!

در کل چه بخوایم نخوایم یه روزی کپی رایت اجرا میشه....[/QUOTE]

تا وقتی این شرکت ها در کشورمون نمایندگی رسمی توزیع و فروش تأسیس نکنند، از کپی رایت بین المللی در ایران هیچ خبری نیست. وقتی دارند ما رو تحریم می کنند (مثلاً توی هیچ web mailی تو بخش country، ایران رو نمی بینید)، انتظار پرداختن قیمت های نجومی برای بازی و نرم افزار، از ایرانی ها خیلی پررویی اِ.

ولی من شدیداً موافقم که باید یه کپی رایت داخلی داشته باشیم تا فیلم ساز ها و بازی ساز های خوب کشورمون انقدر ضرر نکنند و صنعت بازی سازی هم پیشرفت کنه در ایران.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

تایید میشه.

علی آقا مثل اینکه dark-alex هم توبه کرده
    آخه چند هفته هست سایتش روی standby هست.
    نه فک نکنم...داره سایتشو بزرگ تر میکنه...فروم هم راه انداخته واسه خودش !

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

چون بازی های 360 رو dvd هست و کپی خور شده و به صورت رایتی تو بازار موجوده
    ولی ps3 بازی هاش رو blu-ray عرضه میشه که کپی خور نمیشه و همچنین قیمت خود خامش بالاست
    البته هم ps3 هم 360 قیمت بازیای ارجینالش 60 دلاره.خود بلوری هم کپی میشه، رایتر بلوری فراوونه ولی مشکل Ps3ـه که دیسک کپی رو نمیخونه
    ----------------
    دوستان اینقد نگید خدا کنه کپی رایت تو ایران اجرا بشه که اگه بشه هممون تو کف بازی می مونیم
    آخه مگه ما درآمدمون مثل یه فرد اروپایی یا آمریکائیه که راحت بتونیم 60دلار بابت یه بازی بدیم؟

5. 3 کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه imakbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اینقد نگید خدا کنه کپی رایت تو ایران اجرا بشه که اگه بشه هممون تو کف بازی می مونیم
    آخه مگه ما درآمدمون مثل یه فرد اروپایی یا آمریکائیه که راحت بتونیم 60دلار بابت یه بازی بدیم؟
    شدیداً موافقم. ما کپی رایت پذیر نیستیم. به نظر من تنها چیزی که ما لازم داریم، کپی رایت داخلیه. همین.

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

سلام یه سوال داشتم :
    از نظر شما در این وضعیت PS3 بهتره یا X-box360 ؟
    اخه مثلا برای ایکس باکس الان بازی Ninja Gaiden یا بازیهای دیگری هم انحصاری برای این کنسول هستش و برای سونی 3 هم بازیهایی مثل MGS4 هستش که هر کدوم واقعا یه شاهکار حساب میشن از نظر شما دوستان بزرگوار من کدوم کنسول رو بگیرم؟
    مرسی و ممنون
    محمد...

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض PS3 با لشکری از بازی‌های First Party

سلام یه سوال داشتم :
    از نظر شما در این وضعیت PS3 بهتره یا X-box360 ؟
    اخه مثلا برای ایکس باکس الان بازی Ninja Gaiden یا بازیهای دیگری هم انحصاری برای این کنسول هستش و برای سونی 3 هم بازیهایی مثل MGS4 هستش که هر کدوم واقعا یه شاهکار حساب میشن از نظر شما دوستان بزرگوار من کدوم کنسول رو بگیرم؟
    مرسی و ممنون
    محمد...
    Scott Steinberg (رییس بازاریابی SCEA) اعلام کرد عناوین بزرگ First Party برای PS3 درسال‌های آینده در راه است.

وی در بلاگ شخصی‌اش در مجله Edge نوشته است: "اگر شما رقیب سونی هستید خبرهای بدی برایتان دارم، زیرا ما بازی‌های بزرگی برای PS3 در دست ساخت داریم که شامل IP‌های جدید و قدیمی می‌شود."
    ایشان اضافه کرد: رقبای ما با وضعیت دشواری در امسال و سال‌های آینده در رقابت با ما مواجه خواهند شد و همچنین دارندگان PS3 بازیهایی با کیفیت‌تر و انتخاب‌های بیشتر را تجربه خواهند کرد.

وی وعده‌ی DLC‌ها و قابلیت‌های بیشتری در PSN را داده است.
    همچنین سونی اعلام کرد تعداد بازی‌های PSP در سال 2009 رشد قابل توجه‌ای خواهد داشت.
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ببینم.blu-ray با دیوی دی فرقش چیه؟میشه توضیح بدید؟

داره خودمونی میشه .: اسماعیل :.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض ساخت پردازنده ی Cell در ابعاد 45 نانومتر و به کارگیری آن در PS3

با ساخت پردازنده ی Cell در ابعاد 45 نانومتر و طرح سونی برای به کارگیری آن در PS3 انتظار می رود این کنسول بازی به زودی در ابعاد کوچک تری عرضه شود. تولید پردازنده ی cell در ابعاد کوچک تر هزینه های مربوط به تولید این تراشه را کاهش خواهد داد و در نتیجه کنسول بازی سونی با قیمت ارزان تری به دست دوست داران بازی های ویدئویی می رسد. با کوچک شدن اندازه ی پردازنده ی Cell که مغز پلی استیشن محسوب می شود از 65 نانومتر به 45 نانومتر، میزان مصرف برق تا 40 درصد کاهش می یابد و از دمای دستگاه می کاهد که به معنی کار کردن بهتر کنسول در اندازه ی باریک تر است.
    Last edited by .: اسماعیل :.; 26-09-2008 at 07:27.

داره خودمونی میشه .: اسماعیل :.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ببینم.blu-ray با دیوی دی فرقش چیه؟میشه توضیح بدید؟
    Blue-Ray از فناوریی که براساس پرتوهای لیزر آبی است استفاده میکنه که نسبت به پرتوهای معمول, نقاط نازکتر و کوچکتری رو بر روی سطح دیسک ایجاد میکنه که همین عامل باعث میشه دیسک های Blue-Ray ظرفیت بالاتری نسبت به محصولات مشابه داشته باشه.

یکی از تفاوتهای بزرگ بین تکنولوزی Blue-Ray با فناوریهای دیگه در ضخامت لایه پلاستیکی است که در دیسک نوری به کار می ره. در دیسکهای DVD معمول و HD-DVD، ضخامت این لایه در حدود 0/6 میلی متر است (600 میکرو) که به وسیله یک لایه پلیمری و فرعی پوشانده شده. در صورتیکه در دیسکهای Blue-Ray، این لایه تنها در حدود 0/1 میلی متر ضخامت داره که به وسیله لایه های فرعی بسیار نازکی پوشانده شده. در نتیجه به علت نازک بودن لایه های دیسک Blue-Ray
    1. پخش شدن و پراکندگی امواج لیزر کمتر خواهد بود
    2. کمبود مواد و نازکی لایه ها باعث افزایش نفوذ پذیری لیزر و همچنین موجب ایجاد نقاط نازکتر و کوچکتر بر روی سطح دیسک می شود که این عامل باعث افزایش میزان ذخیره سازی اطلاعات بر روی هر لایه از دیسک می شود و به همین دلیل دیسکهای Blue-Ray دارای ظرفیت بالاتری نسبت به DVD و HD-DVD هستند
    Last edited by .: اسماعیل :.; 26-09-2008 at 08:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •