تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 308 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 3075

نام تاپيک: کـــلوپ N73 Music Edition (خلاصه تاپیک در پست دوم)

داره خودمونی میشه vahoodonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه برای استادان عزیز امکان داره برنامه خیلی خوبه Fexploler که بتوان برروی ان73 موزیکال نصبش کرد را در سایت قرار دهند
    من قبلا ان70 موزیکال داشتم و این برنامه را به راحتی اجرا میکردم حالا که ان 73 خریدم چون symbian آن 9.1 برنامشو پیدا نکردم
    لطفا کمک کنید

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

دوست من با یه سرچ کوچیک توی برنامه های کاربردی میتونی پیدا کنی ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مجددا سلام :
    خودم هم تعجب کردم چون یواش یواش داشتم فکر میکردم که گوشیم فاتحه.......!
    چون قبل این عمل حتی واسه ذخیره مسیج ورودی پیام : پر بودن مموری داده میشد........
    گفتم یه بار دیگه از گوشی بک آپ بگیرم و ریست کنم .....
    قبل ریست گوشی رو تست کردم ......دیدم : ...... الحمدالله .....
    به هر حال خودم هم سر در نیاوردم............
    پیروز باشید....................

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به همگی!یه مشکل بد...من امروز واسه مادرم یه N73 موزیک ادیشن گرفتم.توو مغازه که هیچی معلوم نبود.منم هرچی چک کردم چیزی متوجه نشدم.اما وقتی آوردم خونه ظاهر گوشی برام یه جوری بود...انگاری که طرف بهم دست دوم انداخته!!!شکم موقعی به یقین تبدیل شد که دیدم توو پوشه ی بازیهاش هیچ بازی ای نیست و می گه No Data...من توو اکثر گوشی های سری ان بازی "اسنیک" رو دیدم ولی توو این نبود!
    خواهشا دوستانی که در این مورد می دونن راهنمایی کنن که بدجور اعصابم رو بهم زده!حتی توو سایت های مختلف هم که دیدم متوجه شدم که این گوشی از اول خودش بازی داره ولی اینی که من گرفتم نداشت!!!!!
    من که احتمال می دم طرف قبل از من گوشی رو یه مستر ریست کرده و بازی هاش رو پرونده...حالا دیگه نمی دونم باقی برنامه هاش چجوری سرجاش مونده!!!
    در کل : من اصلا برام بازی گوشی مهم نیست...فقط می خوام بدونم که آیا طرف بهم دست دوم انداخته یا نه؟؟؟(البته با این تفاسیر و توضیحاتی که دادم).
    خواهشا کمک کنید...چون اگه مطمئن بشم دیگه من می دونم و اون فروشنده...
    آها اینم اضافه کنم که دفترچه های راهنماش همگی رووشون عکس N73 معمولی بود نه موزیکش و دیگه اینکه سی دی نصبش هم واسه ان73 معمولی بود!!!!!
    Last edited by Mojtaba-MCI; 03-01-2008 at 07:58.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

ببین دوست من اول از همه با استفاده از کد #0000#* ورژن گوشیت رو چک کن چرا ..؟ چون در ورژن جدید N73 MusicEdition که فکر کنم 4.736.3.2.1 هست بازی اسنیک که قبلاً و در ورژنهای پایین تر بود در این ورژن حذف شده و اصلاً نگران نباش ..... چون الان گوشی برادرم هم همین جوریه البته گوشی اونو آپدیت کردم و بعد از آپدیت بازی اسنیک حذف شد اصلاً جای نگرانی نیست .... ( بازم میگم اول با استفاده از اون کد ورژن گوشیت رو چک کن ) ......
    در مورد دفترچه راهنما هم برای همه همین طوریه روی دفترچه عکس 73 معمولی هست یعنی به رنگ نقره ای نه مشکی که اینم جای نگرانی نیست چون برای همه اینجوریه ولی دقت کن که جعبه گوشی برای معمولی نباشه !!
    در کل این مواردی که گفتی نمیتونه زیاد جای نگرانی داشته باشه ....
    من یه روش بهت میگم که هر موقع خواستی بفهمی که گوشیت کارکرده هست یا آکبند این کد رو وارد کن این کد زمان مکالمه با گوشی رو نشون میده که به هیچ عنوان حتی با آپدیت کردن هم صفر نمیشه اگه صفر بود معلومه که گوشی آکبند هست ولی اگه صفر نبود و عدد نشون داد مطمئن باش از گوشی استفاده شده اینم کد : #92702689#*

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

سلام خوبی ...؟
    ببین اگه واقعاً از من میپرسی دقیقاً همین کاری رو بکن که من میگم چون اگه منم شرایط تو رو داشتم این کارد میکردم ...
    ببین یه زمانی N73 جزو گوشیهای تاپ خودش بود .. حتی تا 600 هم خرید و فروش میشد ... چرا چون اون موقع از نظر کارائی خوب جواب داده بود البته این بگم اون موقع هنوز چینی و مشابه اصلش به بازار نیومده بود برای همین هر کی خریده بود برد کرده بود ولی وقتی قضیه رجیستری برداشته شد اون موقع بود که انواع گوشیهای N73 رو میدیدی که 80 درصدشون فنلاند نبودند در صورتی که سونی به غیر از مالزی و ژاپن پیدا نمیکردی ... متاسفانه هنوزم این قضیه ادامه داره و خیلی کم میتونی N73 فنلاند پیدا کنی مگه این که بری از نمایندگی اصلیش با قیمت بیشتر بگیری ...
    در کل من اگه جای شما بودم هیچ موقع این کارو نمیکردم حداقل در مورد N73 ولی اگه مورد بهتری بود با یه مقدار مشورت فکر کنم بیشتر به نفعت باشه تا اینکه بری با 73 بزنی ...
    دمت گرم سامان جون مرسي كه گفتي ممنونم ازت

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

دوستان،بهتره اگه ان73 می خواید بخرید از نمایندگی نوکیا بگیرید...من یه آشنا اونجا دارم می گه که خیلی اصلش کمه.حتی خود کارشناساشونم نمی تونن مطمئن باشن تو اصل فنلاند بودنشون.مگر وقتی که از خود اونجا وارد شه.متاسفانه تو ایران ان73 های چینی هم قیمت فنلاندی و آلمانیه.در صورتی که نوکیا کوشی ها رو خارج از فنلاند تولید می کنه تا ارزونتر شه..

داره خودمونی میشه aminkohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام از همگی شما عزیزان برای اینکه جوابه سوالمو دادین متشکرم

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

الان ان73 ساخت المان اومده شرکتهای با گارانتی هم با نام المان میدن
    راستی ان73 موزیکالهای الان با قدیمی ها چه فرقی داره؟
    سرعت ان73 ازپی990 بیشتره یا کمتر؟؟
    صداش توی هندسفری به 5700 میرسه؟اگه هندسفری واکمن رو بهش وصل کنیم صداش بهتر میشه؟
    سی پی یو ان73 چنده؟رمش چنده؟منظورم همون حافظه موقت هستش.
    بعضی ها میگن قسمتی که اسپیکر هستش یعنی بالای گوشی یه طرفش خالیه و اسپیکر نیست و میشه یه اسپیکر دیگه هم نصب کرد آیا درسته؟
    نسبت به 5700 آیا ارزش خرید داره؟
    دوستم میخواد گوشی بخره یه راهنمایی از من خواست و من بهش 5700 رو پیشنهاد کردم.
    5700 با چه فرمتی و چه سرعتی فیلم میگیره؟
    ان73 با چه سرعتی و فرمتی فیلم میگیره؟
    این المانی هاش چه فرقی با فنلاند داره؟
    یعنی کسی نبید کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
    اگه بیایید توی کلوپ سونی اریکسون یه ثانیه بی جواب نمیمونید!!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by zimka_14162; 03-01-2008 at 22:44.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

دمت گرم سامان جون مرسي كه گفتي ممنونم ازت
    خواهش میکنم ...امیدوارم به دردت خورده باشه ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •