جالب بود.
جواب میشه 7 یعنی گزینه 3 .
جالب بود.
جواب میشه 7 یعنی گزینه 3 .
Last edited by SuB; 28-12-2007 at 17:32.
واسه جوابتون لطف کنید دلیل بیارین
راستی اولین امتحان ما دیفرانسیل که دوشنبه داریم
واسه شما ها هم شروع شده؟
آخر بچه ها کم پیدا شدن فکر کنم همه دارن خر می زنند
مشخصه که در بازه بسته نیم تا 2، 3 ریشه داره.
از طرفی تابع فرد هست پس f(0)=0
تابع فرد هست پس هر چی از صفر به بعد، مقدار (f(x رو صفر کنه، قبل از صفر هم مقدار تابع رو صفر می کنه. پس اینجا هم 3 تا ریشه داریم.
روی هم رفته میشه 1+3+3 =7
بله ما هم روز دوشنبه امتحانات رو با دیفرانسیل آغاز خواهیم کرد. آموزش و پرورش دستور داده که امتحانات از 10 زودتر شروع نشه و مدرسه ما هم که طبق قانون عمل می کنه، ازدهم به بعد برنامه رو نوشته.
![]()
جواب شما درسته ( اما یه کوچولو ناقصه)
نکته این سوال در نقطه صفر بود چون اکثرا سریع حساب می کنن و 6 تا جواب میارن در صورتی کهتابع به علت فرد بودن و پیوسته بودن از نقطه صفر می گذرد
توجه کنید اگه پیوسته نبود امکان داشت از نقطه صفر نگذرد.(اون کوچولو ناقص بودنش اینجا بود چون شما فقط گفتید که چون فرده از صفر می گذرد)
خوب امیدوارم استفاده کنید.
دوستان اگه سوال خوبی از دیفرانسیل دارن بزارن چون که مدرسه ما معمولا سوالای ریاضیاتش سخته هر کی سوال خوب داره بزاره که همه استفاده کنن
اگه با من هستید که من همیشه افتخار میکنم که درس میخونم (خصوصا ریاضی وفیزیک)و هیچ وقت هم نگفتم که نمیخونماين نصيحت رو هم از من قبول كنيد : ( هيچوقت تو درس خوندن خودتون رو لوس نكنيد . يعني سعي نكنيد با درس نخوندن جلب توجه كنيد . چون اول و آخرش اين شمايين كه ضرر ميكنيد . به تيريش قباي هيچكس برنميخوره . اين دردسر بزرگ رو به جونتون نخريد . قربون آدم حرف گوش كن ! )
و من هم تایید میکنم 7 تا میشه![]()
منم تائید می کنم
دی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این عید سعید بر همه مبارک.
به دیدن سادات رفتید عیدی ما یادتون نره ازشون بگیرید D:
دلا امشب به مي بايد وضو كرد / و هر ناممكني را آرزو كرد
عيد بر شما مبارك
منم تبریک میگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)