دوست عزيز بهتره صفحات قبل رو يه سرچ بزني در ضمن در قسمت والپيپرها عكس هاي اين بازي هستش![]()
دوست عزيز بهتره صفحات قبل رو يه سرچ بزني در ضمن در قسمت والپيپرها عكس هاي اين بازي هستش![]()
اقا پس ما فعلا این بازی رو نخریم پس ؟!!!!!!![]()
آقایون سه چهار روزه نیستیم جامون خالی نیست؟
ای بابا دلمون کباب شد برای اون چهار مرحله.
با این که یک بار تمومش کردم ولی هنوز دلم طاقت نداره.
خدا کنه اضافش کنن و الا اصل ضد حاله.
نه؟
میل خودته.
ولی بازی اصل نیست.
نسخه ی اصلی اون توی اروپا 28 مارس و توی آمریکا 8 آوریل میاد.
موفق باشی.
دوسه هفته ديگه صبر كن بعد بخر
جدي ميگي!اگه دمومش كردي سيوش را بزار ما هم استفاده ببريم.آقایون سه چهار روزه نیستیم جامون خالی نیست؟
ای بابا دلمون کباب شد برای اون چهار مرحله.
با این که یک بار تمومش کردم ولی هنوز دلم طاقت نداره.
خدا کنه اضافش کنن و الا اصل ضد حاله.
نه؟
دوستان حالا ما تا 28 مارس صبر کنیم یا 8 آوریل؟اونی که تو اروپا منتشر میشه مگه تفاوتی با مال آمریکا داره؟فکر کنم اگه 28 مارس لینک تورنتش بیاد 29 مارس بتونیم بازیش کنیم.
این بازی چه سیستمی میخواد ؟!
فکر میکردم سیستم قوی داشته باشم !
با AMD DualCore 64 5600 و 2 گیگ رم و geforce 256 6800 مجبور شدم تمام گرافیک ها رو بیارم پایین ترین حد تا سرعت بازی مناسب بشه ( تاره اونم در xp ) !!!!!!
خیلی دوست دارم بدونم کسانی که از حداکثر گرافیک این بازی استفاده می کنند چه سیستمی دارند.
دوربین این بازی خیلی ضعیفه به طوری که تو 45 دقیقه اول من مشکل چرخیدن به دور خودم رو داشتم !
من با سیستم خودم این بازی رو تو گرافیک نسبتا مناسب بازی میکنم
1.8 dualcore intel e2160 cpu
vga: 8500 gt 512 gigabyte
ram ocz 2gig
motherboard p31 gigabyte dsl3
شما سیستمت خوبه ولی کارت گرافیکت سری 6000 جی فرس هستش که خیلی دیگه الان قدیمی به حساب میاد شما حد اقل یه کارت از سری 8000 باید داشته باشی !!!
دوست عزيز وقتي صحبت از حداكثر ميشه يعني سيستمي حداكثره به همين خاطر بهترين پيشنهاد همون سيستم پيشنهاد شده براي بازي كرايسيس مطمئنا اين بازي رو غورت ميده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)