آبجکت را چه جوری باید تغییر داد؟
این مشکل به چه صورت حل میشود؟؟![]()
آبجکت را چه جوری باید تغییر داد؟
این مشکل به چه صورت حل میشود؟؟![]()
شما يه تصوير از اون شيت بذار تا من يه چك بكنم
به نظر مياد شما با آبجكت آشنايي نداري
سلام
![]()
سلام دوستانمن یه لیست حقوق با اکسل برای یه شرکت نوشتم از فرمول استفاده کردماعداد رو هم بدون ممیز نمایش میدماما مشکل اینجاست که میاد بعضی اعداد رو رو به بالا گرد میکنه یا با اختلاف دو تا بالا تر نشون میدهیا کلا اون عدد اصلی که ماشین حساب در میاره با کمی اختلاف نشون میدهتورو خدا راهنماییم کنینیه دنیا ممنون
سلام
چنتا سوال دارم ولی وقت گشتن تو تاپیک رو ندارم.
اگه میشه یه فرمول به من بدین یا راهنمایی کنین .
1 . می خوام با دادن چنتا داده تو یه ستون تو یه ستون بعدی رتبه ی اون ها رو مشخص کنه مثلا b3 = 3 و b4=8 و b5= 2 حالا تو ستون مقابل جلوی اولی رتبه ی 2 و دومی 1 وسومی 3 رو بده .
2 . وقتی عدد تو یه رنجی هست در ستون مقابل یه چی زی رو بنویسه. مثلا اگر بین 5-10 باشه بنویسه ok
3. و سوال اخر اینکه چجوری میشه یه فیلد رو قفل کرد.
ممنون
اين كار با كمك if قابل حل است بايد مثل سئوال 2 رنج مورد نظر رو بدي مثلا بنويسي اگه كمتر يا مساوي 8باشد رتبه 1 اگه 2 باشه رتبه 2و اگه 6 باشه رتبه 3 در غير اينصورت ok اين ok رو هيمنجوري گذاشتم شما ميتونيد عوضش كنيد يا اصلا پاكش كني1 . می خوام با دادن چنتا داده تو یه ستون تو یه ستون بعدی رتبه ی اون ها رو مشخص کنه مثلا b3 = 3 و b4=8 و b5= 2 حالا تو ستون مقابل جلوی اولی رتبه ی 2 و دومی 1 وسومی 3 رو بده .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ebibarati; 21-12-2008 at 14:06.
فرمول زير2 . وقتی عدد تو یه رنجی هست در ستون مقابل یه چی زی رو بنویسه. مثلا اگر بین 5-10 باشه بنویسه ok
البته شايد راههاي ديگري هم داشته باشد اگه دوستان ساده ترش رو بلدن بنويسن
البته اگه عدد وارد شده بين 5 و 10 نباشد صفر نشون ميده اگه كلمه ديگري مد نظرته كافيه تو فرمول به جاي صفر عدد مورد نظر رو بذاريکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در اسكل 2007و سوال اخر اینکه چجوری میشه یه فیلد رو قفل کرد
ابتدا كل صفحه رو انتخاب كن
از گزينه format cells سربرگ protection رو انتخاب و تيك گزينه locked را برداشته و ok
سپس فيلدها يا سلول هاي مورد نظر كه ميخواي قفل بشه و انتخاب و مراحل بالا رو مجدداً طي نموده و اين بار تيك گزينه locked را گذاشته و ok
سپس به منوي review و قسمت protecet sheet رو انتخاب و رمز مورد نظر را وارد كنيد
با اين كار كل صفحه قابل كار كردن و سلولهاي قفل شده غير قابل كار كردن مي شود
دوستان کسی یه اموزش مقدماتی از اکسل داره بده تا باهاش اشنا بشم مقدماتی باشه مثلا یه جدول دارم میخوام ادیت کنم و زیاد وارد نیستن
با تشکر
اين هم تاپيك آموزش نكات كاربردي اكسل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)