خیلی ممنون, فقط چند سوال دیگر در حالت عادی (X16,X4) از sli پشتیبانی میکنه؟؟ مثلا 2 سال دیگه که ddr2 از دور خارج شد(کمیاب شد) نمیشه ddr3 انداخت؟ اخه ی بار این اتفاق برام افتاده(ddr1 بهddr2 )
خیلی ممنون, فقط چند سوال دیگر در حالت عادی (X16,X4) از sli پشتیبانی میکنه؟؟ مثلا 2 سال دیگه که ddr2 از دور خارج شد(کمیاب شد) نمیشه ddr3 انداخت؟ اخه ی بار این اتفاق برام افتاده(ddr1 بهddr2 )
کلا X38 از SLI پشتیبانی نمی کنه.
روی Abit IX38 Quad GT نمیشه رم DDR3 گذاشت.
این کار غیر ممکنه و ساخت آن به صرفه نیست.(هیچ کی نمیخره)روی این مینهای جدید میشه هم sli و همcrossfire کرد؟
اکثر مین بردها با توجه به برتری کروس فایر به اس ال ای بیشتر تمایل به استفاده از کروس فایر دارند.
اینکه Crossfire نسبت به SLI بیشتر در مادربوردها پشتیبانی می شه به Open Technology بودن Crossfire بر می گرده که ATI به همه ( که Intel مهمترینشون هست ) اجازه می ده از تکنولوژی اش استفاده کنند در حالی که NVIDIA همیشه SLI رو برای چیپستهای خودش انحصاری کرده. این قضیه ربطی به برتری Crossfire نسبت به SLI نداره.
خوب همون میشه دیگه اگه برتری داشت مطمینا با هر هزینه ای که میشد میگرفتند.در حالی که NVIDIA همیشه SLI رو برای چیپستهای خودش انحصاری کرده. این قضیه ربطی به برتری Crossfire نسبت به SLI نداره.
درکل این نظر من هست و من کروس فایر رو به اس ال ای ترجیح میدم.با اینکه طرفدار جی فورس هستم.
غیر ممکن نیست یاسر جان اینجا رو ببین ...این کار غیر ممکنه و ساخت آن به صرفه نیست.(هیچ کی نمیخره)
اکثر مین بردها با توجه به برتری کروس فایر به اس ال ای بیشتر تمایل به استفاده از کروس فایر دارند.
Intel SkullTrail Platform میتونه هم SLI و CrossFire رو ساپورت کنه ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله ، ممنون که اطلاعات دادی.غیر ممکن نیست یاسر جان اینجا رو ببین ...
Intel SkullTrail Platform میتونه هم SLI و CrossFire رو ساپورت کنه ...
خوب مطمیینا قیمت بالایی هم خواهد داشت.ولی مثلا شما خودت 100 در صد نمیری دوتا جی فورس بگیری دو تا اتی که روی این مین برد استفاده کنی بیاری هر روز از هر نوع از کارتها استفاده کنی.
مطمینا اول کارتت گرافیکت رو انتخاب میکنی بعد میگردی دنبال مینی که بتونه حالت دو کارته مثلا اس ال ای یا کروس فایر رو پشتیبانی کنه.خوب براحتی بدون هزینه روی مادربرد گران که یک طرف خاصیتش بی خاصیت خواهد ماند میتونی از دو کارت مورد علاقت استفاده کنی.
خوب پس یک مین 220 تومانی که ddr3 را ساپورت کنه؟؟؟
تا اون جایی که من اطلاع دارم.با چنین قیمتی از این نوع مادر برد وجود نداره.خوب پس یک مین 220 تومانی که ddr3 را ساپورت کنه؟؟؟
در ضمن از قیمت و کارکرد رم های DDR3 اطلاعات کافی دارید؟
اگه منظورت استفاده از هم Nvidia و هم ATI هست که این نمیشه ...خوب مطمیینا قیمت بالایی هم خواهد داشت.ولی مثلا شما خودت 100 در صد نمیری دوتا جی فورس بگیری دو تا اتی که روی این مین برد استفاده کنی بیاری هر روز از هر نوع از کارتها استفاده کنی.
ولی این پلتفرم با قابلیت اورکلاکش به صره هست .. من که اگه در دسترس بود میخریدم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)