سلام دوستان،
در پی جستجویی در گوگل،... پایم به سایت و سپس به این تاپیک باز شد..!
برایم بسیار جالب بود که در فرومی که برای تبادل افکار علوم کامپیوتری است، صحبت ماورا و متافیزیک تا این حد جدی پیش رود که از جویندگان تلهپاتی و هیپنوتیزم و .. جادوی سیاه..به رویابینی و برونفکنی کالبد اختری و روح، ... و آنگاه به آنچه که به دنبال مشتاقان گشتن مرا به خواندن این 117 صفحه گمارد.. سرآخر به نوشتههایی بر بخورم که ریشهایتر به کارلوس کاستاندا و کریشنامورتی و .. پرداخته باشند..
در این میان بسیاری از شما عزیزان زحمات بسیار کشیدید.. جا دارد که از قلم زیبایی یاد کنیم که از سر مهر و با مرکب دل سبب باز شدن چنین مقولهای برای رهروانی شد که بسیار مشتاقانه سر به سویش دارند.. سوشیانت گرامی ..
تمام مطالب شما دوستان را خواندم.. و از بعضی از آنها کپی برداشتم تا مبحث نوی را باز کنم و پاسخی به بعضی نوشتهها دهم که فقط توجه انگشت شماری را به خود جلب خواهد کرد.. ولی همانطور که گفتم وقتی به آخرین پستها در صفحات اخیر رسیدم، دیدم که خود، راه را یافته و به مسیر میرود.. و این خود نشانهای است..
منهم کما بیش در راه خویشم.. و بیشتر در سایت cloob.com فعالیت میکنم..
در باره کارلوس کاستاندا، کلوب خاصی به آدرس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هست که تصمیم بر خلاصه کتابها از ابتدا بوده.. که کتاب تعلیمات دونخوان به اتمام رسید و حقیقتی دیگر هم در شرف اتمام.. و در آنجا صحبتها و بحثهای بسیاری شده.. که متاسفانه به دلیل کم بودن مشتاقان فغعالیت زیاد ندارد.. ولی من همیشه به آنجا سر میزنم..
کلوبی شامل بسیاری از مباحث که مباحث و مقالاتش در حال تکمیل است به نام "بودن" به آدرس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کلوب آخری به جمیع نیازهای رهروان میپردازد.. مقولهای که به دست توانای آنان میبایست به انجام رسد و بنده نقش ساختار بندی و آوردن بعضی مقالات و مطالب را دارم.. از همه چیزهایی که ذهن به دنبالشان میگردد !!!
به هر حال چنانچه تمایل دارید به آن آدرسها هم میتوانید سر بزنید..
-/