خب بچه ها من یه مدت از دنیای psp دور بودم ! این پچهای m33 جریانش چیه ؟؟
خب بچه ها من یه مدت از دنیای psp دور بودم ! این پچهای m33 جریانش چیه ؟؟
كاملا درسته.
خب حالا من كدام راه رو انتخاب كنم ايني كه تو سايت سوني گفته يا روش شما ؟؟
خيلي خيلي از كمكتون ممنون...![]()
سلامت باشي مازيارجان ما شاگرد شما هستيم همه ايناروهم ازشما ياد گرفتيم.
اين پتچها براي رفع باگ هادر ورژنهاي گروه m33 هستند وچند وقتي يه بار ميان تا باگها و نقص هاي ورژن رورفع كنند.ورژن هاي دارك الكس هيچ پتچي براي اونا نمييومد حالا دو حالت داره يا ورژنهاي دارك الكس بدون مشكل بودن يا مشكل داشتن ولي اون نميخاسته خودش روضايع كنه !!!(شوخي كردما به دل نگيريد...)
شما سعي كن از اين روشي كه ما گفتيم بري چون براي اين ورژن يه ايزي اينستال اومده كه ميگن مشكل داره شما از همين راهي كه من گفتم برو حال كن.
فقط هواست باشه كه فرم وير رواز سايت اصلي سوني نگيري.اينو گفتم براي ياد اوري ميدونم كه ميدونستي.
سلام به همه من یه مدت نبودم چقذر تاپیک فعاله!!
راستی این update سونی فکر کنم چیز با حالی باشه اینطور که من فهمیدم باگ های PSP رو درست می کنه کسی میدونه رو OE میشه اجراش کرد؟
اپديت سوني ديگه چيه اين اپديت ها فقط براي m33 اومدن سوني تا حالا اپديت براي يه ورژن نداده هروقت بخاد بده يه ورژن كامل ميده و خودشو راحت ميكنه پس نتيجه ميگيريم اين اپديت ها فقط برروي 2ورژني كه گروه m33 دادن كار ميكنه براي ورژن 3.51هفت اپديت وبراي 3.52چهار اپديت تا به حال اومده .(منظور ازورژن همون فرم وير هست)
اگه خاستيد اين اپديت هارو دانلود كنيد به اين سايت بريد با يه گشتن پيدا ميكنيد همون اپديت اخري كافيه ونميخاد همشو بريزيد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان يه خبرم بشنويد كه گروه m33 يه فرم وير براي pspslim بيرون دادند اين فرم وير 3.60 نام دارد. دقت كنيد كه اين فرم وير براي pspهاي معمولي نيست پس فعلا به درد من و شما نميخوره.
استاد مازيار شما يه نگاهي به سايت زير بنداز ببين فرم وير جديد اومده من فكر كنم اومده ولي جلوش نوشته امريكاي جنوبي ببين قضيه چيه به نام فرم وير 3.70هم هست!!!!!!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه برنامه به نام HC portal 1.2 lite گرفتم ولی نمی دونم چطوری نصبش کنم یکی راهنمایی کنه
<U>کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
نه حواسم بود ...دستت درد نكنه من مال خودمو 3.52 كردم ولي هنوز بايد Umd توش باشه تا بازي كپي اجرا كنه ...شايد اگر دوباره بازي ها رو ريخت درست شه ؟
در كل سرعتش تو بازي بهتر شده
عزيز تو ريکاوری يک گزينه بهش اضافه شده که ميگه از UMDاستفاده کنه يا نه؟ولي هنوز بايد Umd توش باشه تا بازي كپي اجرا كنه
اونو غير فعال کن. البته دقيق نميدونم کجاس چون خودم هنوز به این فريم ور دانگريد نکردم. عجله ای نيست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)