در بازی جنرال ارور میده
در بازی جنرال ارور میده
سلام.
دوستان در بازی جنرال موقع اجرا این ارور را میده:
cannot locate the cd-rom
کرکت رو نصب نکردی
معنی خوبه هم نمیدونی یعنی چطوری بازیش.قشنگه یا نه.
به نظر من هیچی خود جنرال نمیشه ؟؟؟
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
من تو پچ ریبورن 5 رو میگم
آقای ufo کار شما خیلی خنده دار هست.خود شما 20 گیگ از حاصل دست رنج دیگران را یه مردم می فروشید و انتظار دارید مود شما فروخته شده و پولی به دست بیاورید؟!!
Last edited by o.city; 10-02-2010 at 22:06.
فکر کنم این حاصل دست رنجی که شما میگی با یه سرچ تو گوگل پیدا شه و اقای منصوری فقط اون ها رو جمع اوری کرده تا کسایی که با اینترنت مشکل دارن و به دلایلی نمیتونن دانلود کنن راحت باشن و مود ها رو سفارش بدن .
د وست عزیز
من اولا مد خود م رو هنوز عرضه نکردم من تو این وب سایت خودم یک سری مد و که دو ستان خیلی طالب بو دند و امکانات رو که تو اینتر نت پخش و پلا ست جمع کردم مثل ما موریتها نقشه ها اضافات اموزشها و .... به صور ت رایگان بر ای دانلو د گذاشتم .
و من قصد داشتم تا حد اقل یک وب ایر انی بر ای او لین بار این امکانات رو به زبان فارسی تر جمه و یکجا عر ضه کنه (لا زمه بهتو ن متذ کر شم این کار چندان هم او نجور که شما فکر کردی بی در دسر نبو ده و نیست کلی کار تر جمه و وقت و لینک گذاشتن می خو اد و ضمنا باید بهتو ن بگم تما م لینک های مستقیم آپلو د شد ند به نظر تو ن این کار ا وقت بر و هز ینه بر نیست؟!!
شما بد متو جه شدی من این مد ها و امکانات رو رایگان بر ای دانلو د گذاشتم ولی حالا اگر کسی دستر سی به اینتر نت پر سر عت نداره یا می خو اد بد و ن دردسر این مد ها رو بدست بیاره من او ن ها رو به صو ر ت یکجا عر ضه می کنم مثل هزار و یک بازی که شما می تو نی از اینتر نت دانلو د کنی و لی همه ما به خاطر مشکلا ت دانلو د می ریم و می خر یم ....
دو ما :
من مد ار تش ایر ان رو ( war-armageddon) هنوز عر ضه نکردم و حالا که کار به اینجا رسید که این حر فها رو می زنید به همتو ن قو ل می دم با این مد ار تش ایر ان یک چیزی بالاتر از همه مد های که تا بحال دیدید و الان هم دارم روی ورژن دو او ن کار می کنم و اینجا اعلا م می کنم این ورژن یک بازی کامله چو ن هم داستان داره و هم یک گر افیک بهتر و بر تر از بازی اصلی جنرال این رو به همتو ن قول می دم به محض اینکه این ورژن یک رو ارا ئه کنم ورژن بعدیش همتو ن غافل گیر میشید من ادمی نیستم که زیاد از کار م تعر یف کنم ولی این دو ستمون مجبو رم کرد که این حر فها رو بزنم چو ن معتقدم (( مشک آن است که خود ببو ید نه آن که عطار بگو ید )) و مطمئنم بعد از دیدن این مد همتو ن با من متفق القو ل خو اهید بو د ....
از همه دو ستان معذر ت می خو ام ولی مجبور شدم.....
Last edited by ufo-alien; 11-02-2010 at 01:53.
من دموی کانتر می خواهم لطفا لینک شا بزارید برای دانلود
سلام آقای منصوری.خسته نباشید.من یه سوال داشتم:چجور میشه اتم ها رو بی نهایت کرد؟اگه جواب بدید ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)