تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 131 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    بوشهر-بردخون

پيش فرض

درود
    کتاب "عقاید یک دلقک" نوشته هاینریش بل
    ترجمه محمد اسماعیل زاده
    کتاب بسیار زیبا و دلنشینی بود.مخصوصا سبک نوشتن آقای بل.درباره یه دلقک هست که شرح حالشو مینویسه
    من که حس کردم خود دلقکم!
    چند جمله از داخل کتاب:
    آیا جداً ماری می خواست که تسوپفنر را در مراسم رسمی و جشن ها همراهی کند و با دستانش لک لباس رسمی تسوپفنر را بشوید ؟ مطمئنا این مسئله ای است که به نظر و عقیده هر آدمی مربوط می شود ، ماری اما این کار شایسته تو نیست . بهتر است که بهیک دلقک بی اعتقاد اعتماد کنی که تو را صبح های زود از خواب بیدار می کرد تا بهموقع به مراسم دعا در کلیسا برسی.

با بی صبری و حالتی شدیداً عصبی پشت میله های جایگاه اعتراف کلیسا برای کشیش درباره عشق ، ازدواج ، مسئولیت و دوست داشتن صحبت می کند . سر انجام کشیش که شکی در اعتقاد و ایمان وی ندارد می پرسد : " دخترم شما چه کمبودی دارید ، چه مسئله ای شما را آزار می دهد ؟ "اما تو توانایی پاسخ دادن به این سوال را نداری . نه تنها از گفتن بلکه حتی از فکر کردن به آنچه من می دانم ناتوان هستی . کمبود تو یک دلقک است .

2. 2 کاربر از sajad_hasiri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه khmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

گزارش یک آدم ربایی نوشته گابریل گارسیا مارکز
    ترجمه کیومرث پارسای
    موضوع کتاب درباره مبارزه دولت کلمبیا با قاچاقچی ها هست که منجر به آدم ربایی عده از خبرنگاران توسط قاچاقچی ها میشه و داستان حول اشخاص ربوده شده می باشد

4. 2 کاربر از khmusic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza22222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

من كتاب كجا مي روي ؟ از هنريك سينكويج رو به همه دوستان پيشنهاد ميكنم . يك داستان رمانتيك در زمان نرون قيصر روم و برنده جايزه نوبل ادبيات

توضيحات كاملتري در مورد رمان كجا مي روي ؟ اثر فاخر سينكويچ
    داستان در مورد مرد جواني است به نام ماركوس ويچينيوس كه از سرداران نزديك نرون قيصر خونخوار روم است
    ماركوس عاشق دختري مسيحي به نام ليژيا مي شودكه در راه رسيدن به او متحمل سختي هاي بسياري مي شود
    ماركوس در ابتدا بخاطر معشوقه اش مسيحي ميشود درست در زمانيكه نرون تشنه ي خون مسيحيان است و ماجراها ومصائبي
    بر ماركوس ميگذرد كه او را تبديل به يك مسيحي واقعي مي كند
    اين رمان علاوه بر داستان جذاب ورمانتيكي كه دارد تاريخ ودوران سياه نرون را نيز ترسيم مي كند
    خودم به شدت علاقه مند رمانهايي هستم كه شخصيت اصلي در زندگي دچار تحول شده وبه سمت تعالي حركت مي كند
    حتما اين رمان رو بخونيد داستاني كه هم سر داره هم ته

6. این کاربر از reza22222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

sue

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام به همه دوستان كتابخون
    يكي ديگه از رمانهاي جالبي كه خوندم رمان مسيح باز مصلوب اثر نويسنده يوناني نيكوس كازانتزاكيس
    كه در اين رمان هم مانند رمان كجا مي روي؟ اثر سينكويچ شخصيت اصلي دچار تحول مي شه وبه سمت تعالي حركت ميكنه
    داستان در مورد چوپان جواني به نام مانوليوس است كه از طرف ريش سفيدان روستا براي اجراي نقش حضرت عيسي
    در مراسمي كه شبيه تعزيه خودمان است انتخاب مي شود اين انتخاب به مرور باعث تحول عظيمي در شخصيت اين جوان مي شود
    كه سر آغاز ماجراهاي بسيار جذاب وغم انگيز براي او ست كه درنهايت باعث مرگ حماسي او مي شود
    حتما اين رمان رو بخونيد هم سرگرم كنندست وهم تفكر برانگيز

8. این کاربر از reza22222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

در ادامه ي معرفي كتابهايي كه خوندم مي پردازم به معرفي كتاب درماگادان كسي پير نمي شود.
    اگرچه كه اين كتاب يك رمان نيست ولي دسته كمي از يك رمان جذاب نداره.
    در واقع ميشه اين كتاب رو در دسته ي سرگذشت نامه قرار داد.
    كتاب مي پردازه به خاطرات زندگي دكتر عطاء اله صفوي واسارتش در اردوگاههاي كار اجباري در ماگادان كه در سيبري ونزديك قطب شمال واقع شده است.
    اسارت دكتر صفوي بر ميگرده به دوران استالين كه جنايت كارهاي خطرناك و زندانيان سياسي را به ماگادان براي كار در معادن زغال سنگ مي فرستادند.
    سرگذشت جالب وعبرت آموزيه به خصوص براي كساييكه مي خوان چشم وگوش بسته وبدون تحقيق برن اون ور آب، حتما بخونيدش.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

معرفي كتاب بار هستي اثر ميلان كوندرا
    از زبان مترجم:
    بار هستي اثر ميلان كوندرا، نويسنده ي چك، تفكر وكاوش درباره ي زندگي انسان وفاجعه ي تنهايي او درجهان است، برداشت فلسفي ونافذكتاب از همان آغاز خواننده را با مسائل بنيادي هستي بشر روبرو مي كندو به تفكر وا مي دارد ..... كوندرا دوست دارد توجه ما را به زواياي تفكر برانگيز از مقوله هاي گوناگون هستي جلب كند......
    از زبان خودم:
    اين كتاب را به دوستاني پيشنهاد مي كنم كه به دنبال تجربه ي يك قلم ولحن روايي متفاوت هستند يا به عبارتي دوستاني كه در خواندن رمان حرفه اي تر هستند و صرفا رمان را براي سرگرم شدن نمي خوانند.
    به خصوص اگر دستي به قلم داشته باشيد ، مي تونه براتون مفيد وجالب باشه.
    لحن روايت نويسنده به گونه اي بود كه شخصا براي من جديد وتازه جلوه مي كرد. داستان درمورد وفاداري ،عشق، خيانت و... است و مهمتر از همه كنكاش در در زوايايي از زندگي انسان وهستي .
    اين كتاب توسط نشر گفتار بيشتر از ده بار تجديد چاپ شده.
    رمان جاودانگي از آثار ديگر اين نويسندست كه البته خودم هنوز نخوندم.

11. 2 کاربر از reza22222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه subuntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    در کتاب ادبیات دوم نظری داستان کوتاهی تحت عنوان "هدیه سال نو" خوانده بودم که نویسنده آن ویلیام سیدنی پورتر (اُ.هنری) هست ، اما متاسفانه در آن کتاب اشاره نشده که این داستان از کدام مجموعه وی انتخاب شده . دوستانی که با آثار وی آشنا هستند لطفا در مورد نام کتاب وی راهنمایی ام کنند .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام.رمان ژان باروا-ترجمه منوچهر بدیعی رو چند وقت پیش خوندم.خیلی از قسمت های رمان از مباحث یه رخداد واقعی در اون زمان تشکیل میشه.ولی آخرش که تموم میشه فوق العاده ست.اوج داستانه.ولی اینم بگم که تا خود داستان رو از اول تا آخر نخونین-رفتن به سراغ آخر رمان بیفایدست.اینم بگم که روژه مارتن دوگار که این کتاو نوشته بخاطر نوشتن یه رمان چهار جلدی کت و کلفتی به اسم خانواده تیبو نوبل ادبیت سال1937 رو گرفته.تک ترجمه ونم مال استا ابوالحسن نجفیه.متاسفانه با این که این روان رو دارم اما اینقر قطوره که حسش نست یرم سراغش.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

شيرين ترين روياها- خانم دوريس لسينگ
    داستان در مورد خانمي به نام فرانسيس است كه از همسر خود كه كمونيستي دو آتشه است جدا شده وبه همراه دو فرزندش در منزل مادر شوهرش زندگي مي كند، او علاوه بر دو پسرش از چندين كودك بد سرپرست هم نگهداري مي كند .... داستان به ماجراهاي اين خانواده پر جمعيت وسرانجام هر يك از آنها مي پردازد....
    لحن نويسنده بسيار ساده و روان است و مشكلات يك خانواده انگليسي را روايت مي كند.
    براي من كه خيلي جالب نبود ولي ممكنه نظر دوست داران رمان هاي خانوادگي رو جلب كنه.

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آمریکا آمریکا

نوشته الیا کازان

تو کتابفروشی می گشتم که اسم نویسنده نظرمو جلب کرد...الیا کازان...کارگردان بزرگ هالیوود...

داستان در مورد یه یونانی ساکن ترکیه هست که تمام آرزوش مهاجرت به امریکاست....خیلی زیباست این کتاب...حجمش هم کمه...بخونید حتما...

16. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •