من قبلا اینجا گذاشتم
من قبلا اینجا گذاشتم
به علت متحول شدن کلیپ می گذاریم !!!!!
اخراجیها جدید(صداگذاری)
بچه ای که به پرستارش بی ادبی می کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تلفیقی از جنگ سنتی و مدرنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبلا یک کلیپ بود در مورد کراک این جدیده که ادای کراکی ها رو در میارندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه دوربین مخفی که طرف میاد از رو صندلی بلند شه شلوارش ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویدئو کلیپ ممنوم از رضا صادقی که اگر اشتباه نکنم تو یک نظرسنجی بهترین کلیپ داخلی سال 85 شد
تصادف دختره با 206 البته کاملا مشخصه که ساختگیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه احمقی هست این هر چی میزندش نمی فهمه کیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اینو خودم ندیده بودم نمی دونم تکراریه یا نه بدل قل مراد خیلی جالب اداشو در میاره این پسرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم در راستای همون کلیپ قبلی هست ببینید دیگه باید چی گفت کشتی با خر. سایت منبعش نوشته بود مال اردبیله. اما مثل اینکه تو کرجه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دعوای دونفر هنگام رقصکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جونم در اومد تا اینا رو گذاشتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by R10MessiEtoo; 17-06-2007 at 12:48. دليل: اصلاح
این چند تا هم جا مونده بود:
احمق اینجای بدن جای فشفشه بازیه؟!
هاری ماهیها و وحشی شدنشانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جل الخالق همه چی تربیت شده دیده بودیم الا مگس تربیت شده آخرشه واقعی هستها فکر نکنید الکیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پنکه سقفی به روش عربی که خیلی جرات و حماقت میخوادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صداگذاری هیچکس خواننده رپکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه خانم داره تو خیابون از خودش حرکات نمایشی در میکنه که یه نامرد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه طوطی بامزهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند تا دوربین مخفی خفناک خنده دار
چند تا دوربین مخفی خنده دار دیگه
عجب خانم دیوانه ای
عجب برخورد بدی![]()
من یه همچین چیزی با این تیتر ندیدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)