به نظرم استفاده از اینترنت مخصوصا همین بسته های ایرانسل نیاز به فرهنگ سازی داره... همین 3G باعث شد خیلی ها که حتی ADSL هم نداشتند به سرعت های بالای 10مگ دست پیدا کنند و با فرهنگ استفاده صحیح اشنایی نداشته باشند...
به نظرم استفاده از اینترنت مخصوصا همین بسته های ایرانسل نیاز به فرهنگ سازی داره... همین 3G باعث شد خیلی ها که حتی ADSL هم نداشتند به سرعت های بالای 10مگ دست پیدا کنند و با فرهنگ استفاده صحیح اشنایی نداشته باشند...
4G
محتوای مخفی: tracert 4.2.2.4
محتوای مخفی: tracert 8.8.8.8
محتوای مخفی: tracert google.com
محتوای مخفی: tracert yahoo.com
محتوای مخفی: tracert bing.com
از نطر کیقیت روتینگ هم بهتر از هر سرویس ای دی اس الی هست که تا به حال استفاده کردم. جالبه تو همه جای دنیا سرویس land line (حالا کابلی یا فیبر ......) همیشه پایدارترین و بهترین کیفت رو داره و اینترنت موبایل صرفا برای همیشه انلاین بودن در همه جاست ولی تو ایران مثل همیشه بر عکسه . کیفیت 4G بسیار برتر ای دی اس ال هست حداقل برای من اینطور بوده !
من الان 2 مگ وایمکس - 2 مگ ای دی اس ال و 4G تو خونه استفاده میکنم و 4G خیلی بزتره از همه نظر![]()
سلام
من نت گوشی رو رو pc با usb شیر میکنم ولی نمیتونم دانلود کنم رو pc باید رو گوشی دانلود کنم کسی چیزی بلده تا رو pc هم دانلود کنه ؟
IDM چی![]()
کدوم طرحه ؟
والا از وقتی احمدی نژاد رییس جمهور شد فرهنگ به شدت نزول کرد اصلی ترین دلیل فقر بیشتر که بر اثر تحریم وارد شد کلا همه چیز به سواد جامعه بر میگرده نزدیگ 10 میلیون بیسواد مطلق باز همین حدود سواد ابتدایی و خیلی چیزهای ما که کلا با دنیا فرق داریم دیگه از پزشک ها با سوادتر جامعه پزشکی ما هم با دنیا فرق داره توی بیشتر کشورها حتی با پادشاه و ملکه و خیلی های دیگه شوخی ها و طنز های وحشتناکی انجام میدن حالا جامعه پزشکی ما قبول شوخی ندارن البته چون بیشترش واقعیت تلخه که باید شوخی باشه ولی نیست لپ کلام هر سال که میگذره فرهنگ و سواد این مملکت کمتر شده بیشتر نشده
Last edited by WHICH1; 05-04-2015 at 23:20.
سلام لطفا در مورد dBm توضیح بدین و اینکه چه عددی باشه بهتره مثلا واسه من -81 هست.
تو حالت 3G رو 81 میشه گفت تقریبا وضعیت آنتن دهیتون خوب و مناسبه ، در کل هرچه پایین تر باشه بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)