سلام دوستان عزیز مازنی بعد از مدتها دوری برگشتیم.
هنووووووووووووووووووووووز این سرعت اینترنت مخابرات درست نشددددددددددددددددددددددد ددددددددددد؟
دوستان 256 و 512 و یک مگ نامحدود سرعت چندهست؟
با تشکر
سلام دوستان عزیز مازنی بعد از مدتها دوری برگشتیم.
هنووووووووووووووووووووووز این سرعت اینترنت مخابرات درست نشددددددددددددددددددددددد ددددددددددد؟
دوستان 256 و 512 و یک مگ نامحدود سرعت چندهست؟
با تشکر
زدی نت و داغون کردی)) هرچی سرعت بود اومد سمت تو کل نت مازندران و ترکوندی
)) حالا جدا از شوخی ولی اینا هم با این مسخره بازیهاشون شورشو دراوردن.......واسه ماهایی که حجمی ایترنت می گیریم که دیگه نباید سرعت ببندن!!!!کل شرکت های خصوصی اکانتای 2 مگ رو 4 مگ و 6 مگ یا 8 مگ می ببندن ..........وقتی اینا ادعاشون میشه پهنای باند کم نیاوردن (تو جشنواره دارن 10 مگ میدن) حساب کن چقد دارن دزدی می کنن!!!!!!!!!!!!!
سلام
چطور بفهمیم که IP ما چنده؟
وارد کانفیگ مودمت شو. قسمت Status ای پی زده هستش. من برای مودم Tp-link رو گفتم.
حالا تو تست کن. اگه بالا اومد 5 هستش دیگه. من یه بار چون مودم رو ریستارت کردم ای پیم 2 شد فیس باز نمیشد، مودم رو خاموش کردم وچند دقیقه صبر کردم که باز شد 5.
الان میتونم فیس رو باز کنم. با گوشی هم تست کردم باز شد، حتی با برنامه فیسبوک اندروید.
توجه كردي چقدر منفور شدي تو اين تاپيك ؟
من ديگه بهت كاري ندارم ولي خودت خسته نشدي انقدر كلكل ميكني با ديگران و انقدر كلفت بارت ميكنن همه ..... هر چندرغازي كه كف دستت بذارن ارزششو نداره دوست گرامي![]()
یعنی اسیر همین یه تیکه حرفت شدمیعنی اسپید تست اخر ای پی تو را بلاک می کنه کلا یه تنه یه چند مگی میانگین سرعت ایران رو بالا بردی
کسی نمیخواد از وضعیت نتت با خبر بشه
نمیدونم چرا مدیران انجمن پیگیری نمیکنن
آقا جان اینجا تاپیک ای دی اس ال مخارات هست
اگه میخوای تبلیغ کنی برو یه تاپیک جدا باز کن
جالبه تاریخ عضویت بالاتر یعنی بیشتر میفهمی؟!!
عجب
يعني چون 2 سال زودتر اومدي ميتوني دكونتو اينجا باز كني ....يعني داري ميگي اينجا همه حسودن كه حال نميكنن با اون عينكت ...اون نقطه چين هم هر چي هست (انشالله كه چيز خوبيه ) خودت و خانوادته دوست عزيزم ..![]()
با تشکر از گزارش دوستان عزیز. پست های بی ربط حذف شدند./
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)