سلام
نامحدودها برگردونده شدن
ولی با قیمت 2برابر
کیفیت و سرعت سرویس هیچ تغییری نکرده .
Sent from my HTC One max using Tapatalk
سلام
نامحدودها برگردونده شدن
ولی با قیمت 2برابر
کیفیت و سرعت سرویس هیچ تغییری نکرده .
Sent from my HTC One max using Tapatalk
سلام
بچه ها سرعت دانلود اشتراک 256 زحی کیش چنده؟؟؟؟
با این شرکتای بنجل و اینترنت گرون مجبورم از از 2 مگ برگردم 256![]()
منم به جنبش شما پیوستم و از مخابرات دزد شکایت کردم
Last edited by hillboy1991; 20-06-2014 at 12:38.
اره فرق میکنه تو لیست ماناماد 1مگ با 2گیگ شبانه داره ولی 1مگ با 3گیگ شبانه نداره و از همین طرح های استاندارده حالا من میترسم تخلیه کنم بیام اونجا ولی برا کاربرای جدید شبانه رو حذفش کرده باشن
Last edited by farshad0123; 20-06-2014 at 16:16.
متاسفانه اینرنت این مخابرات هم بدرد نخورد واسه ما که توی گلستان هستیم
وایمکس هم چند وقته نابوده سرعت 2 مگ گرفتم 128 میده
حالا دیگه میخوام برم توی کار وایرلس بهنظرتون بهترین سریس دهنده کیه توی اهواز؟@
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Plz look youre massages. Tnx
چه جالب نمردیم دیدیم پینگ 8.8.8.8 اینترنت مخابرات آبادان هم اومد روی 140 میلی ثانیه !!!
نه به چند روز پیش که در دقیقه شونصد تا پست میدادین نه به الان که که دوروزه اصلا پست ندادید . سروش کجایی ؟ ممد کجایی؟ شیرینی قنادی؟؟؟؟؟؟
امروز امتحانام تموم شد... خدا رو شکر این آخری ها رو عالی دادم
یکسری اتفاقات افتاد این وسط که جالبه بدونید
دیروز بازم شارژم تموم شد... رفتم 5گیگ شارژ کردم، امروز رفتم میبینیم، زده 300 مگخلاصه امروز کلی دعوا کردم با پشتیبانی، بعدش دفت کردم دیدم تو IBSng یه فیلد جدید هست
بعدش میگم: آقا دهنمون سرویس شد اینقدر دستی شارژ کردیمکی میشه آنلاین شارژ کرد؟ هر بار میپرسم میگید 3-4 روز دیگه... میگه: قرار بوده تا آخر ماه درست بشه
میگمش امروز 31 هست
آخرین روز ماهه
از طرفی زنگ زدم میگم خطمو 10 روزه درخواست تخلیه دادم هنوز تخلیه نکردید، چرا اقدام نمیکنید؟میگه: شماره تون رو بگید...، گفتم شماره رو، میگه: "خط شما هنوز تخلیه نشده"
میگم: خودم میدونم همین الان اینو گفتم... چرا اقدام نمیکنید؟ میگه: زنگ بزن 3372525...
پیدا کردن گیت وی های خوب واقعا کار سختی شده... فکر کنم 25 بار قطع و وصل کردم تا 89 گیرم بیاد
زیر رو داشته باش
محتوای مخفی: علی رو تو پشتیبانی دفتر مخابرات دیدم
سروش در مورد اول اره درسته 1 گیگ 1 گیگ کم میکنه یعنی 1 گیگ میاد وقتی تموم شد یه گیگ بعدی رو کم میکنه بلاخره ibs خیلی عیریه .
در مورد دوم اره سمت راستیه منم .ببین گرزم چقدر قطوره .راستی قنادیت هنوز براهه ؟ اکیک تولد هم میفروشی ؟ اگه اره پس یکی ازون کیک هات بهم بده .میخام شمع بزار توش.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)