تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1169 از 1805 اولاول ... 1696691069111911591165116611671168116911701171117211731179121912691669 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,681 به 11,690 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من قبل همین مخابرات از شاتل سرویس داشتم. محدودیت های عجیب و غریبی برای دانلود شبانه دارند طوریکه برای طرح های پایین مثل 128 یا 256 احتمال محدود شدنتون خیلی بالاست! طرح های زیر 1 مگ سرعت دانلودش از سرورهای خارجی 60 کیلوبایت بود ولی از داخلی تا 280 میرفت. جالب اینجاست وقتی که محدود بشید دیگه داخلی و خارجی فرقی نداره هر 2 تا رو میارن روی 16 کیلوبایت!!

روزانه اش هم با اینکه تقریبا قطعی نداشت ولی سرعت تک کانکشنش برای من خیلی پایین بود مثلا برای مخابرات 60 کیلوباته ولی شاتل 20 کیلوبایت بود (پارس آنلاین از همه اینا بیشتر بود با 200 کیلوبایت)! کلا اگر مخابرات بتونه قطعی های روزانه اش رو بر طرف کنه به نظر من روزانه مخابرات از شاتل بهتره. در یک کلام شاتل رو توصیه نمیکنم!

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

سلام دوستان
    نمیدونم این مشکل منه یا بقیه هم این مشکل رو دارند الان چند وقته وقتی وارد بازی آنلاین میشم بعد از ۵ دقیقه دچار قطعی های مکرر میشم به این صورت که هر ۱ دقیقه ۱۰ ثانیه قطع میشم کیس این مشکل رو داره؟
    1-2 ماهی هست اینجوریه
    منم تو سرورهای EA ایم مشکل رو دارم
    البته هر 3-4 روز که خرابه یک روز درسته و مشکلی نداره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من قبل همین مخابرات از شاتل سرویس داشتم. محدودیت های عجیب و غریبی برای دانلود شبانه دارند طوریکه برای طرح های پایین مثل 128 یا 256 احتمال محدود شدنتون خیلی بالاست! طرح های زیر 1 مگ سرعت دانلودش از سرورهای خارجی 60 کیلوبایت بود ولی از داخلی تا 280 میرفت. جالب اینجاست وقتی که محدود بشید دیگه داخلی و خارجی فرقی نداره هر 2 تا رو میارن روی 16 کیلوبایت!!

روزانه اش هم با اینکه تقریبا قطعی نداشت ولی سرعت تک کانکشنش برای من خیلی پایین بود مثلا برای مخابرات 60 کیلوباته ولی شاتل 20 کیلوبایت بود (پارس آنلاین از همه اینا بیشتر بود با 200 کیلوبایت)! کلا اگر مخابرات بتونه قطعی های روزانه اش رو بر طرف کنه به نظر من روزانه مخابرات از شاتل بهتره. در یک کلام شاتل رو توصیه نمیکنم!
    من پارسال 250 تومن دادم یکساله به مخابرات بهم 24 گیگ با پهنای 1 مگ داد
    دوستم 100 داد به شاتل بهش 15 گیگ با پهنای 4 مگ داد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه user.1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پینگمون درست شد
    ولی جرا اینقدر data loss داریم
    آخه مگه دارن تو اون خراب شده چیکار میکنن که ما حداقل 48% data loss داریم؟

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

ظاهرا مدیر اینجا با سروریس دهنده های نت کلا دستش تو یه کاسه هست مخابرات = قعطی - پکت لاست فراوان اینم مشکلات ما در 1 ماه گذشته
    پ.ن : حالا جرئت داری طبق قواننین حذف کن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

آقا من بالاخره امروز سرویسم رو عوض کردم ، اما نه به طرحی که دنبالش بودم پست های قبلیم رو اگر خونده باشید بعثت داشتم و می خواستم کمپین تجاری 5 یا 10 بگیرم ... حالا داستانی شد این عوض کردن طرح ما

اول بگم که من گلبهار ساکن هستم و مرکز سرویس دهی ما می خوره به چناران ، مشهد که چهارتا گاگول نشستن پشت میز و تلفن جواب می دن ، دیگه اینجا رو خودتون برید تا تهش رفتم مرکز مخابرات گلبهار طرف برگشته می گه طرح تجاری ؟ کمپین ؟ شیب ؟؟ می گه اصلا همچین چیزی نداریم آقا ، توی پنل هم نگاه کن ، نیست همچین چیزی ... گفتم برادر من ، همین الان زنگ زدم مرکز مخابرات چناران گفتن ارائه می دیم و مشکلی نداره ، شما می گی داریم اصلا ؟ ... خلاصه زنگ زده از اونجا بپرسه ، اونا گفتن هست ، قیمت دادن ، بعد من نگاه کردم دیدم اینا اصلا یه چیزای عجیب غریبیه ! مثلا زده بود طرح کمپین 8 مگ ، 340 تومن ماهانه !! ولی خب صد و خورده ای حجم داشت ، گفتم نه قربونت ، کافی نت نزدم که مرکز شهر ، واسه خونه می خوام .. باز زنگ زده می گه پنج مگ می خواد مشتری ، اون باز قیمت داده ، بعد می گه اینا پنلی نیست ها ! اینا میاد رو قبضتون ، طرحی که شما می خواید تا 14 اردیبهشت بوده ، الان برداشتنش ! ( من از بچگی کلا این جمله رو زیاد شنیدم ، شانس نداریم ) خلاصه اینکه آقا اصلا چیزی به نام کمپین دیگه طرفای ما ارائه نمی دن ، خود مشهد رو نمی دونم ... خلاصه از روی اجبار پاییزه طلایی گرفتم که حداقل شب دانلود داشته باشم ... ولی خدایی این طلایی چرا اینطوریه ؟
    یه وقتایی سرعت می ره 600 ، یه وقتایی زیر صده ، اصلا ثبات نداره که مثلا بگی روی یه بازه ای ثبات بیشتری داره ، همش در حال نوسانه ، من هنوز تازه امروز این طرح رو گرفتم ، باید یه مدت بگذره شاید یه چیزی ازش فهمیدیم خدا بخیر بکنه شبانه رو ، یه دو ساعت دیگه که شبانه شروع می شه باید تست بریم ببینیم چه شود ... اما یه چیزی رو بگم ، با 4.2.2.4 پینگ گرفتم در کمال تعجب میانگین پین روی 174 و پکت لاست 0 درصد

واسه شما هم اینطوریه بکس ؟

7. این کاربر از mani V-A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fight12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

آقا من بالاخره امروز سرویسم رو عوض کردم ، اما نه به طرحی که دنبالش بودم پست های قبلیم رو اگر خونده باشید بعثت داشتم و می خواستم کمپین تجاری 5 یا 10 بگیرم ... حالا داستانی شد این عوض کردن طرح ما

اول بگم که من گلبهار ساکن هستم و مرکز سرویس دهی ما می خوره به چناران ، مشهد که چهارتا گاگول نشستن پشت میز و تلفن جواب می دن ، دیگه اینجا رو خودتون برید تا تهش رفتم مرکز مخابرات گلبهار طرف برگشته می گه طرح تجاری ؟ کمپین ؟ شیب ؟؟ می گه اصلا همچین چیزی نداریم آقا ، توی پنل هم نگاه کن ، نیست همچین چیزی ... گفتم برادر من ، همین الان زنگ زدم مرکز مخابرات چناران گفتن ارائه می دیم و مشکلی نداره ، شما می گی داریم اصلا ؟ ... خلاصه زنگ زده از اونجا بپرسه ، اونا گفتن هست ، قیمت دادن ، بعد من نگاه کردم دیدم اینا اصلا یه چیزای عجیب غریبیه ! مثلا زده بود طرح کمپین 8 مگ ، 340 تومن ماهانه !! ولی خب صد و خورده ای حجم داشت ، گفتم نه قربونت ، کافی نت نزدم که مرکز شهر ، واسه خونه می خوام .. باز زنگ زده می گه پنج مگ می خواد مشتری ، اون باز قیمت داده ، بعد می گه اینا پنلی نیست ها ! اینا میاد رو قبضتون ، طرحی که شما می خواید تا 14 اردیبهشت بوده ، الان برداشتنش ! ( من از بچگی کلا این جمله رو زیاد شنیدم ، شانس نداریم ) خلاصه اینکه آقا اصلا چیزی به نام کمپین دیگه طرفای ما ارائه نمی دن ، خود مشهد رو نمی دونم ... خلاصه از روی اجبار پاییزه طلایی گرفتم که حداقل شب دانلود داشته باشم ... ولی خدایی این طلایی چرا اینطوریه ؟
    یه وقتایی سرعت می ره 600 ، یه وقتایی زیر صده ، اصلا ثبات نداره که مثلا بگی روی یه بازه ای ثبات بیشتری داره ، همش در حال نوسانه ، من هنوز تازه امروز این طرح رو گرفتم ، باید یه مدت بگذره شاید یه چیزی ازش فهمیدیم خدا بخیر بکنه شبانه رو ، یه دو ساعت دیگه که شبانه شروع می شه باید تست بریم ببینیم چه شود ... اما یه چیزی رو بگم ، با 4.2.2.4 پینگ گرفتم در کمال تعجب میانگین پین روی 174 و پکت لاست 0 درصد

واسه شما هم اینطوریه بکس ؟
    دو سه روز که گذشت یه شرح مال بنویسد شما :دی
    روزای اول خوبه,اینقد این مخابرات زیاد مشترک گرفته کلا بی ثباته سرعتو پینگ.

9. این کاربر از fight12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

شبانه هی میره روی آی پی 46.100.*.* که نت نداره یهو میبینی وسط دانلود ،دانلود قطع شده امشب ده بار بیشتر ریسکانکت کردم تا از این آی پی درومد رفت رو آی پی 2.180.*.* قابل توجه حروم خورها

ملک جعفریان اگه یواشکی میایی یا اصلا نمیایی یا دوستات میان یا هرکی اینجا رو بخون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بدون این پولهایی میخورید حلال نیست
    Last edited by David4None; 07-05-2014 at 02:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله دزدان مخابرات ۴ گیگابایت از حجم ما هم خوردن
    من ساعت ۵ بعد از ظهر حجمم ۳۹۸۰۰ مگابایت(تقریبا ۴۰ گیگابایت)بود که پس از گذشت پنچ ساعت ۴ گیگابایت از حجمم کم شد و رسید به ۳۶۱۲۰ مگابایت(۳۶ گیگابایت).
    جالب اینجاست که تو ریز کارکرد هم زدن دانلود از ساعت ۵ تا الان ۱.۸ گیگابایت تقریبا ۲ گیگابایت.اول فک کردم شاید کسی یوزر و پسوردم رو داشته زده دانلود ولی همه چی تو ریز اتصالات مشخصه که هیچکی به نت من دسترسی نداشته

12. این کاربر از alyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

بله دزدان مخابرات ۴ گیگابایت از حجم ما هم خوردن
    من ساعت ۵ بعد از ظهر حجمم ۳۹۸۰۰ مگابایت(تقریبا ۴۰ گیگابایت)بود که پس از گذشت پنچ ساعت ۴ گیگابایت از حجمم کم شد و رسید به ۳۶۱۲۰ مگابایت(۳۶ گیگابایت).
    جالب اینجاست که تو ریز کارکرد هم زدن دانلود از ساعت ۵ تا الان ۱.۸ گیگابایت تقریبا ۲ گیگابایت.اول فک کردم شاید کسی یوزر و پسوردم رو داشته زده دانلود ولی همه چی تو ریز اتصالات مشخصه که هیچکی به نت من دسترسی نداشته
    اگه تو ریزکارکرد نشون نمیده ولی از حجمتون کم شده با 2020 تماس بگیرید.
    سیستمشون مشکل داره. با یکم پافشاری از طرف شما برمیگرده.

4 گیگ از حجم من هم بدون اینکه تو ریز کارکرد نشون بده کم شده بود که با تماس باهاشون چند ساعته برگشت.

14. این کاربر از IceLord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •