تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1169 از 4105 اولاول ... 16966910691119115911651166116711681169117011711172117311791219126916692169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,681 به 11,690 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام
    داداش زیاد از این شهر ما بد نگو مگه چشه؟!(یکمی سرده که خوب امسال هواش خوبه هنوز برف نباریده!!!)
    داداش از شهر شما که بد نگفتم، از پادگان شهر شما بد گفتم... به هر حال باید آماده بره طرف...
    اتفاقا مشکین شهر خوبیه من خودم اهر درس خوندم با خیلی ها شون رابطه داشتم.

2. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

اسمش روش هست دیگه ! طرف از رزم و جنگ معاف میشه نه چیز دیگه ای
    تو آموزشی هم معاف از رزم رو کنید به ضررتون تموم میشه معمولا ، جور دیگه ای بهتون کار میدن که جبران بشه !

با عرض سلام
    اگه یادتون به دوران آموزشی باشه... هر کسی میگه فلان دوره حکومت میکنه!! دیگه حالم بهم میخورد!! ولی خداوکیلی معاف از رزم ها به معنای کاملا واقعی حکومت میکردن!!!
    معاف از رزم های دوره ما که حتی نظافت هم نمیکردن!! هرکی هر چی میگفت میگفتن ما معاف از رزم هستیم!! چقدر که توی آموزشی حسرت معاف از رزم بودن رو خوردیم با بچه ها

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چه یه دفعه تاپیک خلوت شد ؟! همه دوستان اعزام شدن ؟! : دی

با عرض سلام
    اگه یادتون به دوران آموزشی باشه... هر کسی میگه فلان دوره حکومت میکنه!! دیگه حالم بهم میخورد!! ولی خداوکیلی معاف از رزم ها به معنای کاملا واقعی حکومت میکردن!!!
    معاف از رزم های دوره ما که حتی نظافت هم نمیکردن!! هرکی هر چی میگفت میگفتن ما معاف از رزم هستیم!! چقدر که توی آموزشی حسرت معاف از رزم بودن رو خوردیم با بچه ها
    پارسال 06 یکی از همگروه های خودم معاف از رزم رو کرد ، غیر از اینکه تا آخر دوره دستشویی و توالت تمیز کرد و سلف غذا شست ، آخرش هم افتاد خاش !
    به نظر من معاف از رزم نگیرید بهتره

5. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

پس حالا که تاپیک خلوت شده منم یه چیز بنوسم (البته سوال نیست درد ودل)

من اصلا تو فکر شرایط سخت و... نیستم، چون هم مدت های زیادی برای کار دور از خونه بودم، از طرفی چون گردانی ما تو تکمیلی بودیم پدرمون رو درآورد ( چون قبلا یه بلاهایی سرشون آورده بودیم و...)

فقط تو فکر درد زانوهام هستم، چون تو مسافرتهایی که زیاد سر پا میمونم زانوهم هم درد شدید میگیره و هم خشک میشه...

یعنی اگه این مشکل رو حل کنم بقیش مهم نیست...

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من 1 دی تقریبآ 17 روز دیگه اعزامم فردا دارم میرم پلیس +10 ببینم کجا افتادم

8. این کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بالاخره 17 ماه خدمت ما هم تموم شد 10 روزم اضافه ایستادیم اونم به علت نا هماهنگی دستگاه های ...
    . ولی خداییش هیچ حس خاصی ندارم مسئولمون می گفت الان باید بال در بیاری از خوشحالی ولی واقعا نه . اگر کار و شغل آماده بود آره وگرنه تازه شدیم خونه نشین به همه بچه ها پیشنهاد می کنم از همین دوره خدمت فکر کار اینده باشند البته من فعلا ارشد قبول شدم دارم میرم ولی بعدش چی ........
    از همه کسانی که تو این تاپیک به من یا دیگران کمک می کنند یا کردند ممنونم . واقعا تاپیک عالی ایه . خدا خیرشون بده
    از همه بچه ها مثل dg1 و... که وقت می زارن جواب بچه ها رو بدون هیچ چشم داشتی می دن ممنون

10. 6 کاربر از asemuna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام بچه ها من تاریخ اعزامم خورده 12/1 ولی به توجه به اینکه یه اشنایی پیدا شده و گفته بیا 10/1 برو و محل اموزشی رو هر کجا خواستی بگو برات ردیف کنم . :razz: حالا تصمیم گرفتم با توجه به این مورد 10/1 برم .

حالا به نظرتون بهترین محل برای اموزش به ترتیب اولویت کدوم محل ها می تونه باشه تا هم راحت باشه و هم گیر ندن زیاد و از طرفی معروف به هتل نیز باشه :razz:

من با فوق لیسانس می خوام برم و محل زندگیم تو استان اذربایجان شرقی هستش پس لطفا بهترین مرکزی رو که می تونم تو اذربایجان شرقی توش خدمت کنم رو ممتون میشم معرفی کنید البته ترجیحا

نیروی انتظامی نباشه و اگه شد مرکزیباشه که مربوط به سپاه باشه

البته تصمیم گرفتم اگه مرکز خوب تو اذربایجان شرقی پیدا نشد بگم 01 تهران رو بزنه :lol:

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با توجه به پست بالایی که زدم این مراکز به نظرتون چطوریاست ؟

کد ۱ : مرکز اموزش ولیعصر تبریز

کد ۳۵ : نیروی زمینی ارتش تهران آموزشی ۰۱

کد ۴۵ : نیروی زمینی ارتش مراغه
    کد ۳۷ : ارتش نیروی زمینی عجب شیر ( ای وای من )

حالا از بین اینا کدوم بهتره ؟ من خودم از بین اینا کد ۱ : مرکز اموزش ولیعصر تبریز رو ترجیح میدم با توجه به نزدیکی به خونه و ... ( البته اگه مربوط به نیروی انتظامی نباشه )

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

من چه جوری می تونم قبل از اعزام محلمو خودم انتخاب کنم می خواهم بیافتم سپاه چی کار می تونم بکنم من دفترچه را فرستاده ام؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام بچه ها من تاریخ اعزامم خورده 12/1 ولی به توجه به اینکه یه اشنایی پیدا شده و گفته بیا 10/1 برو و محل اموزشی رو هر کجا خواستی بگو برات ردیف کنم . :razz: حالا تصمیم گرفتم با توجه به این مورد 10/1 برم .

حالا به نظرتون بهترین محل برای اموزش به ترتیب اولویت کدوم محل ها می تونه باشه تا هم راحت باشه و هم گیر ندن زیاد و از طرفی معروف به هتل نیز باشه :razz:

من با فوق لیسانس می خوام برم و محل زندگیم تو استان اذربایجان شرقی هستش پس لطفا بهترین مرکزی رو که می تونم تو اذربایجان شرقی توش خدمت کنم رو ممتون میشم معرفی کنید البته ترجیحا

نیروی انتظامی نباشه و اگه شد مرکزیباشه که مربوط به سپاه باشه

البته تصمیم گرفتم اگه مرکز خوب تو اذربایجان شرقی پیدا نشد بگم 01 تهران رو بزنه :lol:
    اگه برشش زیاد هست برات 01 جور کنه از هر جایی بهتر هست
    بعدش هم بیفتی اداره بهداشت نیرو زمینی که تقسیمت کنن بیمارستان تبریز
    بهترین نوع خدمت برات میشه
    مدرکت چی هست ؟

15. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •