داداش از شهر شما که بد نگفتم، از پادگان شهر شما بد گفتم... به هر حال باید آماده بره طرف...
اتفاقا مشکین شهر خوبیه من خودم اهر درس خوندم با خیلی ها شون رابطه داشتم.
داداش از شهر شما که بد نگفتم، از پادگان شهر شما بد گفتم... به هر حال باید آماده بره طرف...
اتفاقا مشکین شهر خوبیه من خودم اهر درس خوندم با خیلی ها شون رابطه داشتم.
با عرض سلام
اگه یادتون به دوران آموزشی باشه... هر کسی میگه فلان دوره حکومت میکنه!! دیگه حالم بهم میخورد!! ولی خداوکیلی معاف از رزم ها به معنای کاملا واقعی حکومت میکردن!!!
معاف از رزم های دوره ما که حتی نظافت هم نمیکردن!! هرکی هر چی میگفت میگفتن ما معاف از رزم هستیم!! چقدر که توی آموزشی حسرت معاف از رزم بودن رو خوردیم با بچه ها![]()
چه یه دفعه تاپیک خلوت شد ؟! همه دوستان اعزام شدن ؟! : دی
پارسال 06 یکی از همگروه های خودم معاف از رزم رو کرد ، غیر از اینکه تا آخر دوره دستشویی و توالت تمیز کرد و سلف غذا شست ، آخرش هم افتاد خاش !با عرض سلام
اگه یادتون به دوران آموزشی باشه... هر کسی میگه فلان دوره حکومت میکنه!! دیگه حالم بهم میخورد!! ولی خداوکیلی معاف از رزم ها به معنای کاملا واقعی حکومت میکردن!!!
معاف از رزم های دوره ما که حتی نظافت هم نمیکردن!! هرکی هر چی میگفت میگفتن ما معاف از رزم هستیم!! چقدر که توی آموزشی حسرت معاف از رزم بودن رو خوردیم با بچه ها![]()
به نظر من معاف از رزم نگیرید بهتره
پس حالا که تاپیک خلوت شده منم یه چیز بنوسم (البته سوال نیست درد ودل)
من اصلا تو فکر شرایط سخت و... نیستم، چون هم مدت های زیادی برای کار دور از خونه بودم، از طرفی چون گردانی ما تو تکمیلی بودیم پدرمون رو درآورد ( چون قبلا یه بلاهایی سرشون آورده بودیمو...)
فقط تو فکر درد زانوهام هستم، چون تو مسافرتهایی که زیاد سر پا میمونم زانوهم هم درد شدید میگیره و هم خشک میشه...
یعنی اگه این مشکل رو حل کنم بقیش مهم نیست...
سلام
دوستان من 1 دی تقریبآ 17 روز دیگه اعزامم فردا دارم میرم پلیس +10 ببینم کجا افتادم![]()
بالاخره 17 ماه خدمت ما هم تموم شد 10 روزم اضافه ایستادیم اونم به علت نا هماهنگی دستگاه های ...
. ولی خداییش هیچ حس خاصی ندارم مسئولمون می گفت الان باید بال در بیاری از خوشحالی ولی واقعا نه . اگر کار و شغل آماده بود آره وگرنه تازه شدیم خونه نشین به همه بچه ها پیشنهاد می کنم از همین دوره خدمت فکر کار اینده باشند البته من فعلا ارشد قبول شدم دارم میرم ولی بعدش چی ........
از همه کسانی که تو این تاپیک به من یا دیگران کمک می کنند یا کردند ممنونم . واقعا تاپیک عالی ایه . خدا خیرشون بده
از همه بچه ها مثل dg1 و... که وقت می زارن جواب بچه ها رو بدون هیچ چشم داشتی می دن ممنون
سلام بچه ها من تاریخ اعزامم خورده 12/1 ولی به توجه به اینکه یه اشنایی پیدا شده و گفته بیا 10/1 برو و محل اموزشی رو هر کجا خواستی بگو برات ردیف کنم . :razz: حالا تصمیم گرفتم با توجه به این مورد 10/1 برم .
حالا به نظرتون بهترین محل برای اموزش به ترتیب اولویت کدوم محل ها می تونه باشه تا هم راحت باشه و هم گیر ندن زیاد و از طرفی معروف به هتل نیز باشه :razz:
من با فوق لیسانس می خوام برم و محل زندگیم تو استان اذربایجان شرقی هستش پس لطفا بهترین مرکزی رو که می تونم تو اذربایجان شرقی توش خدمت کنم رو ممتون میشم معرفی کنید البته ترجیحا
نیروی انتظامی نباشه و اگه شد مرکزیباشه که مربوط به سپاه باشه
البته تصمیم گرفتم اگه مرکز خوب تو اذربایجان شرقی پیدا نشد بگم 01 تهران رو بزنه :lol:
با توجه به پست بالایی که زدم این مراکز به نظرتون چطوریاست ؟
کد ۱ : مرکز اموزش ولیعصر تبریز
کد ۳۵ : نیروی زمینی ارتش تهران آموزشی ۰۱
کد ۴۵ : نیروی زمینی ارتش مراغه
کد ۳۷ : ارتش نیروی زمینی عجب شیر ( ای وای من)
حالا از بین اینا کدوم بهتره ؟ من خودم از بین اینا کد ۱ : مرکز اموزش ولیعصر تبریز رو ترجیح میدم با توجه به نزدیکی به خونه و ... ( البته اگه مربوط به نیروی انتظامی نباشه )
من چه جوری می تونم قبل از اعزام محلمو خودم انتخاب کنم می خواهم بیافتم سپاه چی کار می تونم بکنم من دفترچه را فرستاده ام؟
اگه برشش زیاد هست برات 01 جور کنه از هر جایی بهتر هست
بعدش هم بیفتی اداره بهداشت نیرو زمینی که تقسیمت کنن بیمارستان تبریز
بهترین نوع خدمت برات میشه
مدرکت چی هست ؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)