تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1169 از 1783 اولاول ... 1696691069111911591165116611671168116911701171117211731179121912691669 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,681 به 11,690 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doublex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

قرار بزارین زنگ آخر از خجالت همدیگه دربیاین .

این کارها واسه بچه های دبستانیه . خجالت داره . سطح صحبت هایی که میشه ادم رو پشیمون میکنه که به این تاپیک سر میزنه .

2. این کاربر از Doublex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

قرار بزارین زنگ آخر از خجالت همدیگه دربیاین .

این کارها واسه بچه های دبستانیه . خجالت داره . سطح صحبت هایی که میشه ادم رو پشیمون میکنه که به این تاپیک سر میزنه .
    می شه بفرمایید سطح صحبتی که از نظر شما بالا باشه چی هست؟ شما هم که می گید به بقیه نگید 12 مگ بگیرن چون سرعت میاد پایین کاسبی ما تخته می شه و ... اینا صحبتای سطح بالاست؟ یا اینکه هی بیان چپ و راست فحش بدن به صبانت صحبت سطح بالاست؟ من و آقای david-ebi یک بحثی رو شروع کردیم و تمومش هم می کنیم توافق هم کردیم که نقطه تموم شدنش کجا باشه ولی در عین حال هر کسی توی تاپیک مشکلی هم داشته جوابش رو دادیم پس دیگه این که می گید سطح پستا رو آدم می بینه خجالت می کشه یعنی چی؟ پستا فنی بوده همشون حتی بحثی هم که شده روی یک مبحث بالاتر از متوسط هست هم یک قضیه هست که ادعا شده که با ریت 6 مگ دانلود بالاتر از 6 مگ بوده که از کسی که شبکه کار کرده بپرسید مطمئنا واسش عجیب و جالبه و منم ادعا کردم که یک نرم افزار طراحی کردم که با هر تعداد کانکشن بخوام می تونم دانلود کنم و قرار شده اثبات کنم هیچ کدوم از اینا هم چیز سطح پایینی نبوده.

نمی خواستم دیگه اصلا راجع به اون موضوع پستی بدم ولی جالبه برام که بدونم صحبت سطح بالا از نظر شما چیه؟

4. این کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doublex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

می شه بفرمایید سطح صحبتی که از نظر شما بالا باشه چی هست؟ شما هم که می گید به بقیه نگید 12 مگ بگیرن چون سرعت میاد پایین کاسبی ما تخته می شه و ... اینا صحبتای سطح بالاست؟ یا اینکه هی بیان چپ و راست فحش بدن به صبانت صحبت سطح بالاست؟ من و آقای david-ebi یک بحثی رو شروع کردیم و تمومش هم می کنیم توافق هم کردیم که نقطه تموم شدنش کجا باشه ولی در عین حال هر کسی توی تاپیک مشکلی هم داشته جوابش رو دادیم پس دیگه این که می گید سطح پستا رو آدم می بینه خجالت می کشه یعنی چی؟ پستا فنی بوده همشون حتی بحثی هم که شده روی یک مبحث بالاتر از متوسط هست هم یک قضیه هست که ادعا شده که با ریت 6 مگ دانلود بالاتر از 6 مگ بوده که از کسی که شبکه کار کرده بپرسید مطمئنا واسش عجیب و جالبه و منم ادعا کردم که یک نرم افزار طراحی کردم که با هر تعداد کانکشن بخوام می تونم دانلود کنم و قرار شده اثبات کنم هیچ کدوم از اینا هم چیز سطح پایینی نبوده.

نمی خواستم دیگه اصلا راجع به اون موضوع پستی بدم ولی جالبه برام که بدونم صحبت سطح بالا از نظر شما چیه؟

با این که خوش نداشتم امروز دهن به دهنت بزارم مجبورم کردی بگم.

یه مدرک چسـ ـکی از دانشگاه غورچی باشی گرفتی برای ما نقش علامه دهر رو بازی میکنی .
    یه بار برگشتی گفتی دانلود منیجر باگ داره یه بار گفتی DU meter باگ داره من باز خندیدم و هیچی نگفتم تا اون رفیقمون اومد گفت آقای باهوش تیک رو بردار .

ما هرچی شیرازی دیدیم حال نداشته تایپ کنه نمیدونم شاید این یکی داره دوپینگ میکنه

پست های فنی هم فهمیدیم. بنده خدا یه شب نیومد فروم دزد شد کلاهبردار شد جانی شد . آقای فنی . آقای پروفسور .

6. 2 کاربر از Doublex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

دوستان دیگه واقعا داره بحث به بیراهه کشیده میشه . لطفا ادامه ندید .

از مشهد کسی هست که سرویس 6 مگ به بالا داشته باشه و سرعت شبانش خوب باشه ؟!
    پارس کم کم داره بهتر میشه . دیشب برای اولین بار 4 گیگ دانلود کردم .

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با این که خوش نداشتم امروز دهن به دهنت بزارم مجبورم کردی بگم.

یه مدرک چسـ ـکی از دانشگاه غورچی باشی گرفتی برای ما نقش علامه دهر رو بازی میکنی .
    یه بار برگشتی گفتی دانلود منیجر باگ داره یه بار گفتی DU meter باگ داره من باز خندیدم و هیچی نگفتم تا اون رفیقمون اومد گفت آقای باهوش تیک رو بردار .

ما هرچی شیرازی دیدیم حال نداشته تایپ کنه نمیدونم شاید این یکی داره دوپینگ میکنه

پست های فنی هم فهمیدیم. بنده خدا یه شب نیومد فروم دزد شد کلاهبردار شد جانی شد . آقای فنی . آقای پروفسور .

این رفیقون داره راست میگه.. شما همه رو به تمسخر گرفتی ... به کل شیرازیها توهین کردید... خودتون اهل کجایید؟ مطمعنا برای شما هم جکی هست......

من خودم برنامه ای دارم که تا 1000000 تا کانکشن هم اگه بخوام میتونم توش تنظیم کنم برا دانلود هر فایل این چیز جدیدی نیست که ....صبانت یا دزد نت یا پارس افلاین یا.... مال دوستان نیست که سنگشو به سینه بزنن...

واقعا متاسفم...به همه جای دوستان فشار اومده که یکی هست تا از واقعیت دفاع کنه... بحث 6 مگ کاملا مشخصه
    نهایت سرعتی که دوستمون میتونسته بگیره حدود 700 کیلوبایت بوده ایشون الکی اصرار میکنه به 2 مگ دانلود داشتنش و الان هم که اشتباهش گرفته شده باز قبول نمیکنه.... همین شما اگه سرعتت داغون بشه فکر تعویض نت بیفتی اولین کاری که میکنی میری تو تاپیک سرویس دهنده های دیگه و انتظار داری که کاربرا واقعیت رو بگن تا بتونی تصمیم بگیری...
    Last edited by hasanoooooooo; 18-07-2014 at 16:51.

9. 6 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کسی میدونه چرا CRC میده اینقدر؟ قبلانا این جوری نبود!

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    25.5 22.0 db
    Line Attenuation
    :
    24.0 14.0 db
    Data Rate
    :
    4096 512 kbps
    Max Rate
    :
    12256 1272 kbps
    POWER
    :
    19.5 12.0 dbm
    CRC
    :
    348 428

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

از فرانکفورت تست بذارین ببینم سرعت پیشگامان نسبت به صبا چطوریاس

12. این کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد از چندتا پست انتحاری تاپیک خابید چرا؟!
    Last edited by WANG; 18-07-2014 at 23:39.

14. 4 کاربر از WANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

جناب wang خودش از کسایی بود که یکی از شبایی که به صورت آنلاین تست سرعت چند لینکه میگرفتیم و همونجا عکسشو واسه همدیگه میفرستادیم و حتی تو تاپیک میزاشتیم شاهده که سرعته مجموع 1.1 مگ داشتم و میتونید ازش بپرسید.و چون آنلاین با هم سر ثانیه کار میکردیم دوستمون نمیتونه بگه داشتم از آسیا تک استفاده میکردم چون آسیاتک 10 مگ سرعتش از 1 نیمه شب به بعد روی 2 مگ بسته میشه.اینو همه آسیاتکیها میدونند.در هر صورت ایشالله در زمان موعود من و اون دوستمون هر جفتمون عکسامون رو میزاریم و بحث رو تموم میکنیم و قضاوت رو به دیگران واگذار میکنیم.شرمنده دوستم wang که در جواب پست ایشون واسه همه دوستان پیام گذاشتم

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

این رفیقون داره راست میگه.. شما همه رو به تمسخر گرفتی ... به کل شیرازیها توهین کردید... خودتون اهل کجایید؟ مطمعنا برای شما هم جکی هست......

من خودم برنامه ای دارم که تا 1000000 تا کانکشن هم اگه بخوام میتونم توش تنظیم کنم برا دانلود هر فایل این چیز جدیدی نیست که ....صبانت یا دزد نت یا پارس افلاین یا.... مال دوستان نیست که سنگشو به سینه بزنن...

واقعا متاسفم...به همه جای دوستان فشار اومده که یکی هست تا از واقعیت دفاع کنه... بحث 6 مگ کاملا مشخصه
    نهایت سرعتی که دوستمون میتونسته بگیره حدود 700 کیلوبایت بوده ایشون الکی اصرار میکنه به 2 مگ دانلود داشتنش و الان هم که اشتباهش گرفته شده باز قبول نمیکنه.... همین شما اگه سرعتت داغون بشه فکر تعویض نت بیفتی اولین کاری که میکنی میری تو تاپیک سرویس دهنده های دیگه و انتظار داری که کاربرا واقعیت رو بگن تا بتونی تصمیم بگیری...
    دوست من بنده اصرار الکی بر هیچ چیز ندارم.ایشالله در موعد مقرر عکسهای مطرحه و مربوطه گذاشته میشه و نتیجه گیری و قضاوت با خود دوستان.همونطور که اگر حوصله کنید و برگردید و پستهای من رو بخونید خودم هم گفته ام که برای من عجیب است بسیار که چطور به همچین سرعتی دست پیدا میکنم.منم مثل شما خودم باورم نمیشه اما هست و ایشالله باصبر شما نشون داده میشه.من خودم باید برم ته و توی این قضیه رو دربیارم چون بسیار جالب برانگیز شده این مسئله برام.عکسی هم که دوستمون قراره بزاره در صورت درست بودن افتخاریست برای همه.که البته امیدوارم ایشون ترتیبی بدن که بقیه بتونن ازش استفاده کنند حالا به هر نحوی که خودشون میدونند .
    Last edited by david-ebi; 19-07-2014 at 11:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •