تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1169 از 1298 اولاول ... 169669106911191159116511661167116811691170117111721173117912191269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,681 به 11,690 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستان این طرح شباهنگ که 1 ساعت بیشترشبانه داره پس چرا ارزونتره طرح حرفه ای میباشد ایا حکمتی در ان نهفته است؟؟؟ کدومش بهتره؟؟
    و اینکه در صورت رزرو اینترنتی طرح شبانگ یا حرفه ای مثل قدیما باید وایسیم تا بهمون زنگ بزنن بعد بریم مرکز مخابراتی باسه یوزر و پسورد یا عوض شده روالش ؟؟؟

2. این کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Farhad 8904's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان این طرح شباهنگ که 1 ساعت بیشترشبانه داره پس چرا ارزونتره طرح حرفه ای میباشد ایا حکمتی در ان نهفته است؟؟؟ کدومش بهتره؟؟
    و اینکه در صورت رزرو اینترنتی طرح شبانگ یا حرفه ای مثل قدیما باید وایسیم تا بهمون زنگ بزنن بعد بریم مرکز مخابراتی باسه یوزر و پسورد یا عوض شده روالش ؟؟؟
    از نظر سرعت هیچ فرقی باهم ندارند شاید بخاطر اینکه شبانش ساعتش دیر تر شروع میشه ارزون تره.
    وقتی رزرو کنید خودش یوزر نیم میده و پسورد هم خودتون میتونید انتخاب کنید اگر مشکلی بود به یکی از مراکز مراجعه کنید یوزر و پس دریافت کنید.

4. این کاربر از Farhad 8904 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

از نظر سرعت هیچ فرقی باهم ندارند شاید بخاطر اینکه شبانش ساعتش دیر تر شروع میشه ارزون تره.
    وقتی رزرو کنید خودش یوزر نیم میده و پسورد هم خودتون میتونید انتخاب کنید اگر مشکلی بود به یکی از مراکز مراجعه کنید یوزر و پس دریافت کنید.
    بله من تا یادمه یوزر پسورد خودمون انتخاب میکردیم ولی سرویس فعال نبود تا وقتی حضوری بریم یکی از مراکز مخابراتی الانم اینجوریه؟؟؟

6. این کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

بله من تا یادمه یوزر پسورد خودمون انتخاب میکردیم ولی سرویس فعال نبود تا وقتی حضوری بریم یکی از مراکز مخابراتی الانم اینجوریه؟؟؟
    سلام .. من دیشب طرحم رو به شباهنگ تغییر دادم . قبلش زرین بودم . زنگ زدم پشتیبانی در عرض 2 دقیقه برام شباهنگش کرد . خیلی هم به صرفه تر از طرح زرینه. شبانه رایگان داره . البته تخفیف 80 درصد . سرعتش هم مثل بقیه ی سرویس هاست و فرقی نداره . هر گیابایتی هم 3200 .

8. این کاربر از meysam2578 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

البته من منظورم شباهنگای پیش پرداخته اون شباهنگ که پولش رو قبض میاد باسه دانلود شبانه فایده نداره. یه فیلم یه گیگی بگیریم 200 مگ کم میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

دوستانی که مشکل حجم خوری زیاد دارن و طرح زرین هم هستن به نظر من طرحشون رو به شباهنگ تغییر بدن . من تا دو روز پیش طرح زرین بودم . از دیشب طرح شباهنگ رو فعال کردم . چند دقیقه ای اینترنتم قطع شد و دوباره وصل شد و طرحم به شباهنگ تغییر کرد . شاید باور نکنید اما معجزه شد . مصرف ترافیکم به شدت اومده پایین . کلی وب گردی میکنم . در حدود 40 یا 50 مگ فقط مصرف میشه . قبلا که زرین بودم با همین میزان وب گردی بالای 100 مگابایت مصرف میشد . خلاصه هرکی زرین داره بره و شباهنگش کنه .

12. 2 کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این پلوتو امنیت خیلی پایینی داره ، بطوری که فقط رانژه مخابرات باشه ، حالا یوزر پس هرکسیو بزنی جواب میده ...

14. 2 کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Shahin031's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

این پلوتو امنیت خیلی پایینی داره ، بطوری که فقط رانژه مخابرات باشه ، حالا یوزر پس هرکسیو بزنی جواب میده ...
    پلوتو هیچ نقطه قوتی نداره مخصوصا امنیت...اومدن قالبشو عوض کردن که مثلا اپدیت شده ولی پایه و اساسش همون تحفه ای که بود هست

16. 2 کاربر از Shahin031 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    vnt - esf

پيش فرض

آقا مگه طرح شباهنگ تخفیف 99 درصد نیست؟

18. این کاربر از toufan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •