تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1169 از 1291 اولاول ... 169669106911191159116511661167116811691170117111721173117912191269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,681 به 11,690 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان میگم من استفاده چندانی نمیکنم از وایمکسم ولی حداقل روزی صد مگ ازم کم میکنه همشم رو گوشی استفاده میکنم جریان چیه؟

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان میگم من استفاده چندانی نمیکنم از وایمکسم ولی حداقل روزی صد مگ ازم کم میکنه همشم رو گوشی استفاده میکنم جریان چیه؟
    منم همینطوره و از گوشی استفاده میکنم. یه نرم افزار که حجم مصرفی رو گوشی نشون میده نصب کن

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

از شما و دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمال تشکر رو دارم
    مشکل اینه که در قسمت تغییر تعرفه الان فقط 128 رو دارم ، پس چه طوری ببرمش روی 256 ؟
    مشکل دیگه اینکه نمیدونم اون نمایندگی چه جور نامه ای فرستاده ! میترسم زنگ بزنم سوال کنن بعد من نمیدونم چی بگم ! لو برم !
    خواهش میکنم داداش .شما نمیتونی ببری روی بیشتر از 128 .باید با پشتیبانی تماس بگیری و بگی کدوم تعرفه رو میخای اونها هم اگر مدرک ارتقا سرعتت رو توی سیستم داشته باشن درخواستت رو ثبت میکنن و وقتی سرویس فعلیت منقضی شد اون جدیده که 256 هست فعال میشه و هم کاربریت شرکتی میشه .اصلا از کجا معلوم نامه فرستاده باشه شاید سرکارت گذاشته .شما با پشتیبانی تماس بگیر بگو مدرکی که فرستادم برای استفاده از کاربری شرکتی توی سیستم ثبت شده یا نه .اگر گفت نه که یعنی نه و اگر هم پرسید از کجا بوده بگو خیلی وقت پیش فرستادم یادم نیست یا مثلا من چند جا کار میکنم یادم نیست از کجا واست فرستادم خلاصه یه جوری بپیچونشون اگه زبون بازی بلد باشی حتما نتیجه میگیری .

4. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

خواهش میکنم داداش .شما نمیتونی ببری روی بیشتر از 128 .باید با پشتیبانی تماس بگیری و بگی کدوم تعرفه رو میخای اونها هم اگر مدرک ارتقا سرعتت رو توی سیستم داشته باشن درخواستت رو ثبت میکنن و وقتی سرویس فعلیت منقضی شد اون جدیده که 256 هست فعال میشه و هم کاربریت شرکتی میشه .اصلا از کجا معلوم نامه فرستاده باشه شاید سرکارت گذاشته .شما با پشتیبانی تماس بگیر بگو مدرکی که فرستادم برای استفاده از کاربری شرکتی توی سیستم ثبت شده یا نه .اگر گفت نه که یعنی نه و اگر هم پرسید از کجا بوده بگو خیلی وقت پیش فرستادم یادم نیست یا مثلا من چند جا کار میکنم یادم نیست از کجا واست فرستادم خلاصه یه جوری بپیچونشون اگه زبون بازی بلد باشی حتما نتیجه میگیری .
    سلام
    تماس گرفتم با اپراتور ، و طرح ماه بعدم رو درخواست دادم .
    سین جیم هم نکرد خداروشکر و نامه رو تائید کرد و گفت بعد از تموم شدن طرح فعلیم میتونم انتخاب کنم .
    یک پیامک هم از ایرانسل اومد که تغییر کاربری در حال بررسی است .
    ان شاله که درست شده و مشکلی پیش نمیاد .
    از شما هم ممنونم ، نمیگفتید من هنوز زنگ نزده بودم اپراتور

6. 2 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

الان که ایرانسل مجوز 3G و بالاتزو داره ِ آیا به نظرتون ممکنه قابلیت HSDPA روی وایمکس فعال کنه که در حین حرکت قطع نشه ؟
    همچنان منتظریم ...

8. این کاربر از _Mehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

والا تا جایی که میدونم دولت اجازه سرعت های بالا مثل الان رو به ایرانسل نداده و احتمالا الان که آزمایشی هست سرعت اینطوری هست و بعدش سرعت ها محدود میشه.
    مشکل اینه که اینا میگن داشتن سرعت بالا یک سری اجازه ها میخواد و داشتن اینترنت سریع در حال حرکت خیلی اجازه ها میخواد!!
    اپراتورها دوست دارن که سرویس رو ارائه بدن اما جاهای دیگه نمیخوان.

10. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

من دیگه وایمکسم رو شارژ نکردم .....................

12. این کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

از دوستان اگه کسی 128 ویژه با ضریب اشتراک 1 به 1 داره لطفا یه تست بزاره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

الان که ایرانسل مجوز 3G و بالاتزو داره ِ آیا به نظرتون ممکنه قابلیت HSDPA روی وایمکس فعال کنه که در حین حرکت قطع نشه ؟
    سرویس فعلی وایمکس ایرانسل «Fixed Wimax» یا وایمکس ثابت هستش و برای تبدیل به موبایل وایمکس یا وایمکس در حرکت احتمالا باید تجهیزات شون بروزرسانی بشه اما مسأله اصلی اینه که مدیرعامل ایرانسل آبان ماه سال گذشته در مصاحبه ای به مناسبت ششمین سالگرد تأسیس ایرانسل ابتدا گفته بود: امیدواریم بتوانیم سازمان تنظیم مقررات را متقاعد کنیم که دوره انحصار رایتل را کوتاهتر کند. میزان تقاضا برای خدمات دیتا(مانندپیامک ، اینترنت روی موبایل) دو برابر شده است و برای پیاده سازی دولت الکترونیک نیاز به توسعه خدمان نسل سوم تلفن همراه داریم.
    در ادامه هم درباره توقف سرمایه گذاری روی وایمکس تأکید کرده بود: همه اپراتورها که روی وایمکس سرمایه گذاری کرده بودند ، مدتی است که این سرمایه گذاری را متوقف کرده اند و دنبال نسل سوم و چهارم تلفن همراه رفته اند و اگر وزارت ارتباطات کمک کند ما نیز باید به سمت نسل سه و چهار برویم. در حوزه وایمکس، روند دنیا به سمت توسعه این شبکه نیست و ما نیز قصد توسعه شبکه وایمکس را نداریم و در محدوده هفت استان فعلی پوشش خواهیم داشت.
    بنابراین اگر خدمات وایمکس رو متوقف نکنه احتمالا بیشتر از این هم روی توسعه اون سرمایه گذاری نمی کنه. البته با توجه با تغییراتی که در روزهای اخیر در هیأت مدیره ایرانسل اتفاق افتاده شاید سیاست این شرکت دچار تغییراتی بشه.
    صرف نظر از رویکردهای ایرانسل که بیشتر از توجیحات فنی و تکنولوژیک بر پایه منافع تجاری پایه ریزی میشه توجه به این نکته ضروری است که در حوزه فناوری های ارتباطی بیسیم «GPRS» و «EDGE» به ترتیب به نسل های 2.5 و 2.75 ارتباطات موبایل تعلق دارند. پس از اون وارد نسل سوم ارتباطات موبایل می شویم که به ترتیب پیدایش و کاربردی شدن شامل استانداردهای «UMTS» و «W-CDMA» و «HSPA 3.2» و «HSPA 7.2» می شه و پس از اون به «پیش نسل چهارم» می رسیم که به ترتیب ظهور و تجاری شدن عبارتند از: «HSPA 14» و «+HSPA» و «WIMAX» و «LTE» و پس از اون نسل چهارم ارتباطات موبایل را داریم که شامل دو استاندارد اصلی «WIMAX 2» و «LTE ADVANCED» میشه. بنابراین می بینید که وایمکس در واقع بن مایه نسل چهار ارتباطات موبایل هستش و «LTE» بر پایه این استاندارد پایه ریزی شده. وایمکس کاربردهای ویژه ای داره که در بسیاری از کشورها مانند ژاپن و ایالات متحده با وجود فراگیر بودن نسل سه و نیز شروع نسل چهار ارتباطات موبایل هنوز خدمات وایمکس ارائه میشه. به هر صورت در بازار رقابتی، صرفه اقتصادی است که به ماندگاری و توسعه فناوری ها منجر میشه و در ایران به دلیل گرانی خدمات وایمکس و البته بی کیفیتی، از وایمکس استقبال چندانی نشده. هیچ بعید نیست در غیاب فناوری وایمکس بار اون بر دوش نسل سه بیفته که البته به لحاظ سرعت نمی تونه به پای وایمکس در بالاترین سطح خودش برسه.
    من خودم از اردیبهشت 91 مشترک وایمکس ایرانسل هستم و با مودم همراه جاهای مختلفی از اون استفاده کردم و تقریبا همیشه از سرعتم(طرح یک مگابیت نامحدود) راضی بودم. البته چند باری هم اذیتم کرده اما در مقایسه با مدت زمانی که کیفیت سرویس برام قابل قبول بوده زمانی هایی که اذیت شدم خیلی کم بوده.
    Last edited by NetizeN; 27-08-2014 at 13:02.

15. 2 کاربر از NetizeN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

لطفا حذف شود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •