عالی
بنده خدا هنوز قرارداد امضا نکرده معارفه کجا بود؟!
عالی
بنده خدا هنوز قرارداد امضا نکرده معارفه کجا بود؟!
رونالدو زیر بغلاش خوبه اما ، بالا سینه هاش از همه بهتره ،شیمکشم که خوبه یعنی حداقل به سینه هاش گیر نداده ...بچه ها نظرتون درباره امضای جدیدم چیه؟
در کل بدنه خوبی داره ... بره مستر المپیا یه چیزی گیرش می یاد ...
احتمالا به صورت مخفیانه قرارداد بستن ! بی خبر ! مثل بنزما !
به اين آلمانيا نميخوره كه به اين راحتي بنزما رو به ما بدن
يكم غير قابل باوره
برن بازیکنای توپشون رو لخت کنن، بیارن ببینیم کدومشون اندامش مثل اینه
ببینیم اونایی که ادعای بهترین بازیکن بودن رو دارن، هیکلشون چی واسه گفتن داره!
این هیکل یه چیز رو نشون میده = میزان سختی های کشیده شده برای رسیدن به اینجا!!!
اطلاعات پائينتر از 0
ممنون كه مارو شاد ميكنيد
رئال پیشنهاد 41 میلیون یورویی به لیورپول می خواد بده. البته تو این پول نگردو هم حساب کردن.
نگردو + $ = 41میلیون= آلونسو !
ریبری که بهتره !
اگه ریبری و آلونسو بیان ترکیب تیم چه مدلی میشه ؟! چند تا دفاع تو زمین می ذاره ؟!
بابا بخدا پرز یهویی کار رو انجام میده!
اصلا باور کنید از اولش هم نمیخواست ویا رو بیاره!
فقط اونجا شلوغ بازی در آورد، که کسی سراغ بنزما نره! منچستر عجله نکنه سر خریدش!
الان هم ریبری رو میاره: دی
البته ممکن هست که ضایع شیم، یعنی ریبری هم طعمه باشه واسه جذب ژابی آلنسو!!!
شديدا تاييد ميشه دي:
This Is Because of Our History, Our Honor, Our Shirt and Our Name
خوب همین الان گل یه خبر جدید زد بیرون که براتون ترجمه میکنم.
خوب همه میدونن که رئال دنبال داوید ویا بود، حالا بعد از عقد قرار داد با کریم بنزما، فلورنیتینو پرز، اظهار کرد که او مجبور که بنزما رو تا بخرد، چون اگر از 30 ژوئن رد میشدن، کل بحث ها بیهوده بود و خریدی انجام نمیشد.
والینسیا گفت که ویا غیر قابل انتقال هست و دیگه کاری از دست ما بر نمیومد. در مصاحبه با Cuatro
هرچند پرز علاقه ی خودش برای به خدمت گرفتن داوید ویا در آینده ای نچندان دور رو رد نکرد.
در فوتبال هیچ وقت نمیشه با قاطعیت گفت که چیزی تمام شده است، ما از آینده خبر نداریم، اما در حال حاضر والنسیا گفته که خیال فروش این بازیکن را ندارد، به همین دلیل ما تصمیم گرفتیم بازیکن بزرگ دیگری ( کریم بنزما ) رو خریداری کنیم.
پرز ادامه داد که هنوز به تلاش خود در بازار نقل و انتقالات ادامه میدهد و در نظر دارد دو بازیکن بزرگ دیگر، یعنی ژابی آلنسو و فرانک ریبری را خریداری کند: من فکر میکنم اگر بتونیم دو خرید دیگه بکنیم، تیم جدید بسته شده.
پرز در پاسخ به اینکه بایر مونیخ تمام درها برای خرید ستاره ی فرانسوی رو بسته گفت:
در حال حاضر این حقیقت دارد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)